Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

camady eu astazi am 18 sapt si 2 zile si nu pot afirma ca l-am simtit pe bebe. am avut momente de "banuiala" dar nu cred ca se pun alea... am fost ingrijorata un moment insa mi-am dat seama ca nu ajut cu nimic. cand bebeita va vrea sa se faca simtit pt mami lui, o va face. pana atunci ii respect ritmul si incerc sa ii ofera liniste si dragoste neconditionat.

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

May si doar citisem ca te-au sunat cand mai aveai putin si ajungeai la ei,dar singurul meu neuron functional cred ca facea nani. Eu tot sunt sigura ca bebele e foarte bine,si ca problema e undeva pana la el,si ca vei avea un copilas sanatos si frumos la sfarsitul celor 9 luni de sarcina.
Camady,eu am intrat usor pe picasa.

Mai,eu sunt sigura ca am mai scris un mesaj mai devreme,dar habar nu am unde a disparut.
Theea sunteti o familie tare frumoasa ,iar printesa e minunata. Tu si sotul aveti ochii foarte frumosi! Am facut eu din doua albume,unul singur.

Ma intorc cand imi emintesc ce am mai scris in mesajul pierdut

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Loredana eu inca nu am patit sa mi se rupa filmul,dar transpiratiile reci/calde si senzatia de lesin am avut si eu de mai multe ori,ori cand aveam vre-o emotie,ori cand itram intr-o incapere neaerisita. Eu nu prea cred ca de la postit te-a luat asa,ci mai degraba de la deshidratare,incearca sa consumi mai multe lichide, sucuri de fructe,apa,ceai,orice,numai sa te hidratezi bine. Eu de la 5 saptamani beau aproape 2 litri de sifon pe zi( nu dati cu rosii,alta apa nu pot bea,ca o vars), cand reusesc sa beau suc de fructe proaspat stors mai reduccantitatea de sifon. Eu mai mult lichid beau noaptea decat ziua,nu stiu de ce.Ma trezesc foarte des si beau cate un pahar de 300 ml aproape plin.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Loredana, ce-ai mai aptit si tu Doamne,cred ca te-ai speriat na, mie mi-e frica de lesinuri tot timpul...off, vezi si tu incearca sa mananci legume si fructe si lcatate multe, dar stii, chestia asta cu biserica se intmapla oricui, gravi sau nu, sau cu probleme de calciu sau nu, ca e aerul ala inchis

Eu ma simt mai bine azi, mi-a trecut febra, multumesc lui Dumnezeu, dar ma simt slabita

si cred ca l-am simtit pe bebe ieri..asa,ca si cum imi batea o inima in burtica repede repede, apoi in alt loc, nu am simtit pana acum asa

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore... mie faza cu lesinul mi-i se intampla fest de cand cu burtica.. si eu sapt trecuta, duminica in biserica, transpiratii senzatie de rau, de deshidratare.. de abia am iesit pana afara, pana la primul magazin de unde mi-am luat o apa am plutit .. mi-i se taiau picioarele sb mine..
Eu ma gandesc ca mi-i se intampla asa de la tensiunea mica, lipsa aerului in biserica, poate si cu statul in picioare...

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Buna ziua fetelor!In legatura cu postul nu stiu ce vi s-a spus voua dar mie preotul mi-a spus ca femeile insarcinate si cele care alapteaza au dezlegare la post.Te spovedesti si de impartasesti fara sa ti post ,doar fara sa manci in dimineata in care te impartasesti.Chiar este recomandat ca pe perioada sarcini sa te impartasesti cat mai des ,iar in duminicile in care nu te impartesesti dimineata pe nemancate sa iei aghiasma mare.Eu duminica dimineata imi iau anafura acasa si dupa aceea manc pentru ca nu stiu daca as reusi sa stau nemancata pana la sfarsitul slujbei.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

fetele, ce ziceati voi,ca atucni cand se intareste burtica inseamna ca ai contractii?cred ca am alut-o razna de cand cu raceala asta..eu uneori am burtica tare tare de tot,dar nu simt ca ma deranjeaza sau ca ma strange ceva,doar ca e foarte tare, in special sus,de sub sani asa

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Zubi la mine burta se intareste jos sub buric si am si dureri.

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza.. fetelor va doresc o zi buna si o saptamana si mai buna,
sa nu avem parte de vesti rele sau de dureri..

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

buna dimineata burtici. o saptamana frumoasa, cu veselie si soare.

Lori 18+

Mergi la inceput