Mar-Apr (190) Bravo Picky, Stefana, scrish!
Raspunsuri - Pagina 4
dorinut@ spune:
La multi ani Iony! Sa ai parte numai de bucurii si de multe impliniri din parte bebelinei Sara!
Bravo Scrish ma bucur ca bebe Luca e sanatos si de crescut o sa creasca el. Imi pare rau ca ai experimentat cam aceleasi dureri ca si mine. Se pare ca eu cu tine si Andreea tb sa ne facem clubul 'suferindelor dupa cezariana'
. Sper sa-ti vina lapticul cat mai repede 
Stefana ce bebelin ascundea burtica ta! Sa creasca meare si sa fie sanatos, ca frumos sigur e 
Salutare!
Revin si eu dupa cateva zile de absenta...
Astazi facem si noi o lunita!!!

Noi suntem tot cu icterul
, am fost la alt medic i-a facut analize de sange..nu am indraznit sa intru eu of course, a intrat sotul si eu am stat pe hol si am plans cand l-am auzit cum plangea micutu.. Bilirubina i-a iesit 9 si a zis dr ca nu e valoare de risc (sau cam asa ceva) , ne-a zis ca daca era peste 15 era periculos. A zis sa continuam cu lampile (mai avem 3 zile) si apoi sa revenim la ea..probabil il inteapa iar
sa vada daca i-a mai scazut valoarea..Eu tot am citit de icterul de alaptare si ma tot gandesc sa nu-i mai dau san, desi el papa a luat in greutate.are cam 4300. A luat cam 900 de grame intr-o luna (am iesit din spital cu 3390).
Roxy si al meu are bubite pe fata, sunt spre asa la e Bepanthen. Acum il dau cu apa termala Avene si sudocrem. Ma gandesc sa-i iau creme de la Mustela -Stelatria cica ar fi f buna.
Andreea si al meu are momente cand nu prea doarme ziua, daca doarme o ora legat. Are insa zile cand doarme cate doua reprize de 3 ore. Noapte in schimb doarme totdeauna legat 3-4 ore apoi se trezeste si ma cam foieste la o ora, doua. Mai nou il alaptez in pat si doarme imediat intre noi. Daca in schimb il mut in patut deschide ochii si incepe sa scartaie..ne-a cam pacalit strengarul...Bine ca avem pat maree.
Legat de colici, acum vreo 2 sapt le spuneam fetelor ca lui ii trec durerile doar cu Colief, Infacol n-are niciun efect lA EL.
Fetelor am observat ca al meu a inceput sa aiba saliva in gurita, si tot plescaie parca ar manca ceva, face baloane si a inceput sa se inece de la saliva..Din ce am citit saliva la apare cand sa pregateste gingia sa scoata dintii sa zic asa..Dar la o luna dinti??
Legat de scos aerul, eu marturisesc ca nu i-l scot totdeauna si din fericire n-a regurgitat niciodata, in schimb sughita de mama focului..
Cam atat despre noi
..A eu n-am mai dat nimic jos 

Si sa nu uit ![]()

Hai Strumphy!! Hai bebe Sophie ca mami face clatite bune!

bb_yasmi spune:
pisuc, eu zic sa nu iti mai iei combinezon. noi nu il mai folosim de vreo sapt.
deea, nan ii dadeam la iasmi. nan papa si bb...el in schimb face kk de 2-3 ori/zi...
deci depnde de tranzitul lor. tu de care ii dai? cu sanii la fel si ;la mine....nu am facut absolut nimic....
cat lp papa? ce bine ca nu papa asa des ziua...
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
lalely07 spune:
Dorinut,,sper sa treaca repede icterul la bb Edy!
Si cand mai ai ocazia te asteptam sa intri sa impartasesti cu noi noutatile..
Tu cu cate kg ai ramas dupa nastere???Asta daca vrei sa ne spui...
36+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 4 saptamani!!!!
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalely07 Dorinut,,sper sa treaca repede icterul la bb Edy! Si cand mai ai ocazia te asteptam sa intri sa impartasesti cu noi noutatile.. ![]() Tu cu cate kg ai ramas dupa nastere???Asta daca vrei sa ne spui... ![]() 36+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR 4 saptamani!!!! |
eu am luat 18-19 in final cred. Acum mai am 10

...abia astept sa fac plimbari lungiiiiiiiiii..
bb_yasmi spune:
dorinut...dieta mami,..papa sanatos...cu plimbarile nu rezolvi mare lucru..doar relaxare!!
cat despre icter...dc scade val e bine, 9 nu e asa mare...
am plecat si noi la plimbarici...
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ bb_yasmy bb tau cat a avut bilirubina si ce tratament i-a dat? ------------------------------------------------------------------------------------------ Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011Ana-Maria |
initial 8..apoi 13...apoi 10...si dupa ink 2 sedinte de lampa a trecut. cat platesti la lampa. dar eu nu am mai ala[ptat....deci dc mai dureaza putin posibil sa fie si de asta. dr ce zice??
am plecatttt
lalely07 spune:
Dorinut..multumesc de raspuns!!!Eu sunt interesata ca si eu cred ca voi ramane cu multe in plus...si imi faceam un calcul...
Lavi este cea mai norocoasa..ea este la fel ca inainte..dar si cate eforturi a facut.Bine ca BB a fost ok!!!
Lavi dieta afecteaza alaptatul???Si eu as vrea sa mananc cumva altfel dupa ce nasc...dar zic acum,sa ma vad atunci cum voi fi!
36+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 4 saptamani!!!!
roxanda80 spune:
buna fetelor.ce mai faceti?
felicitari proaspetelor mamici(nu nominalizez caci,cu rusine trebuie sa recunosc ca nu am apucat sa citesc nimic de la cap.183).
eu sunt super obosita.bb are colici si ziua si noaptea plange.cand plange bb,bineinteles ca plange si stefanut,si e si f gelos.am momente cand simt ca nu mai pot si plang si eu cu ei.dar ata ete,va trece si perioada asta grea.stefanut inca nu s-a apropiat de bb de cand am venit acasa.as avea si eu cateva intrebari,ca aici chiar nu am cu cine sa vb.(doar cu moasa o data pe sapt,in rest.......).
i-am dat infacol 2 zile dar nici o ameliorare.oare trebuia sa continui?
de cateva zile ii sangereaza buricutul(nu a cazut inca)si miroase destul de urat.am fost la moasa si l-a curatat cu alcool(cica nu-i nimic,dar parca azi e mai rau)am din tara baneocin pudra,oare sa-l folosesc?cam de cate ori pe zi?bb-yasmi parca a avut treaba cu buricutul lui bb.multumesc.
cami_antonia spune:
NEATA FETELEEEEEEEEEEEEEEEEE
in sfarsit vb lui millie aseara am dormit si noi bine
desi antonia e racita
a dormit si ea
fara intreruperile ei noptalnice
cred ca si de la boala
si poate de la tratament
si m-am odihnit
azi ma pot apleca iar alina06![]()
doar ca durerile ca de ciclu persista azi
da as vrea sa nasc la asa o mare sarbatoare sau duminica