Hingherii - unde ii gasesc?
Raspunsuri - Pagina 6
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Noi auzim dintr-un dormitor cainii, din celalalt cainii (ca=s mai puternici) si cocosii vecinilor. Asta mi se pare de mare efect, sa cresti gaini, rate si porci in buricul orasului... Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011) |
vaaaai, se mai cresc porci in oras??????

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Selene_Bunny spune:
| citat din mesajul lui denizel Selene_Bunny, de obicei persoanele care hranesc cainii ii si ingrijesc. Le cumpara medicamente cand sunt bolnavi, ii panseaza si dezinfecteaza cand sunt raniti (de obicei sunt raniti de oameni), ii duc la medic chiar. Probabil ca nu ii si deparaziteaza. ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Visezi, sincer.
Eu sunt singura care a dus la veterinar cinci pui de pisica, pentru deparazitare interna si externa. Sunt singura care a dus la veterinar un alt pui de pisica, jigarit, cu un ochi lipit de secretii galbene. Am platit din buzunarul meu de fiecare data. Am adus puii in casa, sareau puricii prin bucatarie ca bezmeticii. Am tinut puiul ala jigarit in casa, pana s-a facut mai bine, era racit cobza. Am luat de la el o eczema, asa-numitul "worm ring". Am platit 50 de lei consultatia la dermatologie si 15 lei unguentul.
Sunt singura care a luat masuri in momentul in care in zona au aparut, dupa spusele vecinilor, un grup de maidanezi care i-au atacat furibund pe pisoi, venind pana pe trepte pentru a-i sfasia. Cica vecina de la parter a iesit la ei cu batzul, n-am vazut-o, nu pot confirma. Puii de pisica au inceput sa moara pe capete. Din pacate, singura masura pe care mi-am permis-o a fost sa ii duc pe supravietuitori in alta parte.
Nu imi pare bine ca am facut-o, dar fiecare cadavru descoperit la gunoi ma intrista.
Vecinii? Ii durea in... c*r. Da, le dadeau mancare si apa, dar atat. Sa dea ei, din pensia lor, bani de veterinar? Dar ce, au baut gaz?
Mancare imputita? Eu am vazut, pe un teren viran, in Cluj, un caine vagabond mancand din burta altul caine vagabond, mort. Mai imputit de atat...
A, si cand eram la Galati, in chirie, in spatele blocului, pe un garaj, era o potaie tare a dracului. Latra de nebuna noaptea si ii atzatza si pe altii, din jur. Ii provoca, ea, pe garaj, nu putea fi atinsa de ei, care hamaiau jos. Intr-o noapte nu am mai rezistat. Eram gravida in 5 luni, sarcina cu iminenta de avort, cu dureri mari, zilnice, de cutit infipt in partea stanga, de-abia ma puteam odihni. Din cauza caldurilor infernale, lasam geamul deschis noaptea. Vezi sa nu dorm, de hamaielile si cotzaielile lor... Si am iesit, asa gravida cum eram, la 4 dimineata, in brate cu niste borcane goale, cu care am aruncat in ei. Ceea ce nu am realizat, pe moment, era cati erau, de fapt. Pentru ca, atunci cand s-au spart borcanele de asfalt si au inceput sa latre... stai, ca nu sunt numai cei 4 de sub geam, mai sunt doi pe strada cealalta, o catzea pe ailalta strada... Ce cor de hamaieli a fost... Si niciun vecin nu s-a sesizat...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
denizel spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Visezi, sincer. Eu sunt singura care a dus la veterinar cinci pui de pisica, pentru deparazitare interna si externa. Sunt singura care a dus la veterinar un alt pui de pisica, jigarit, cu un ochi lipit de secretii galbene. Am platit din buzunarul meu de fiecare data. Am adus puii in casa, sareau puricii prin bucatarie ca bezmeticii. Am tinut puiul ala jigarit in casa, pana s-a facut mai bine, era racit cobza. Am luat de la el o eczema, asa-numitul "worm ring". Am platit 50 de lei consultatia la dermatologie si 15 lei unguentul. Sunt singura care a luat masuri in momentul in care in zona au aparut, dupa spusele vecinilor, un grup de maidanezi care i-au atacat furibund pe pisoi, venind pana pe trepte pentru a-i sfasia. Cica vecina de la parter a iesit la ei cu batzul, n-am vazut-o, nu pot confirma. Puii de pisica au inceput sa moara pe capete. Din pacate, singura masura pe care mi-am permis-o a fost sa ii duc pe supravietuitori in alta parte. Nu imi pare bine ca am facut-o, dar fiecare cadavru descoperit la gunoi ma intrista. Vecinii? Ii durea in... c*r. Da, le dadeau mancare si apa, dar atat. Sa dea ei, din pensia lor, bani de veterinar? Dar ce, au baut gaz? Mancare imputita? Eu am vazut, pe un teren viran, in Cluj, un caine vagabond mancand din burta altul caine vagabond, mort. Mai imputit de atat... Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
Imi pare foarte rau pentru pisoi :(, dar nu inteleg ce trebuiau sa faca vecinii care ingrijeau maidanezii. Sa-i duca la psiholog?

denizel spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Mancare imputita? Eu am vazut, pe un teren viran, in Cluj, un caine vagabond mancand din burta altul caine vagabond, mort. Mai imputit de atat... Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
Da' ce, oamenii nu mananca organe cumva? Si nu fac carnati cu matze de mortaciune?
buli spune:
| citat din mesajul lui denizel vaaaai, se mai cresc porci in oras?????? ![]() |
am vazut eu la Iasi. se pune?
in cartierul studentesc.
Selene_Bunny spune:
Oamenii fac ce vor, eu, personal, am renuntat la carne din 2006, sotul de 17 ani nu consuma carne.
Dar asta nu are nimic de-a face aici.
Faceam o paralela, vecinii mei nu ingrijeau caini maidanezi, ci pisici maidaneze.
Vezi ca am editat si postul anterior, am zis si eu ceva de harmalaie, ca mi-am adus aminte.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
denizel spune:
pai sigur ca se pune, Buli, ca-i ditai orasu'... :).
Da' cine cresteau purcelul, studentii? :D
denizel spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Oamenii fac ce vor, eu, personal, am renuntat la carne din 2006, sotul de 17 ani nu consuma carne. Dar asta nu are nimic de-a face aici. Faceam o paralela, vecinii mei nu ingrijeau caini maidanezi, ci pisici maidaneze. Vezi ca am editat si postul anterior, am zis si eu ceva de harmalaie, ca mi-am adus aminte. Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
. Nu ma intereseaza ce mananci tu.
Ziceai ca ai vazut un caine ca manca din burta altui caine, iar eu ti-am zis ca si oamenii mananca organe.
De ce oamenii au voie, iar cainii nu au voie, ca-i cah si imputit??
2. asa o fi moda la Braila, cei care ingrijesc pisicile nu se implica atunci cand ele sunt bolnave. Aici eu am vazut altceva.
Lia spune:
| citat din mesajul lui denizel pai sigur ca se pune, Buli, ca-i ditai orasu'... :). Da' cine cresteau purcelul, studentii? :D ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
vecinii gospodari ai studentilor negospodari

Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
Tudor Andrei (16.02.2011)