Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(51)
Raspunsuri - Pagina 9
mari_paun spune:
hellooooo
azi am fost busy
Emm s-a trezit de la ora 6...asa ca am facut mancare, am servit una buc bb cu pireu de para cu mar mmmm, si cand nu a mai vrut E,a ii indesa in gura, el nu voia si toata fatza lui Pit era numai pireu
a dormit apoi 3 ore, 2 ore afra si acum sunt cu aman2
pe Emm o doare maseaua am vb sa vedem cum facem sa ajungem la dentist
la legume Pit nu orea e incantat le scuipa, sufla...il pacalesc numai cu putin...mai incercam
Mari, eclere! ana, gogosi! ce faceti bre? poftest, alaptez... aruncati la ANL2002 Sloboziaaaaa deschid geamuuuuul
va doresc o seara minunata
ah, pup toti bebelusii care se sarbatoresc azi
office , drum bun
Mari-Mariuk spune:
MARI-PAUN, arunc, nu e departe Slobozia.
Vlad nu ma lasa sa pregatesc cina, sotul mai are de lucru, asa ca in seara asta mancam sandvisuri si talent pe paine servit la protv, ca nu mai sunt in stare de altceva. Bine ca avem desert
O seara buna va doresc!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
ionela.n spune:
Mari, vreau si eu un ecler. As manca si cu ochii, dar abia pot sa pap ceva cu nenorocirea asta de dinte
se intampla ceva rau la bebe daca iau antibioticul la 6 ore? Sunt ceva alimente contraindicate atunci cand se face tratament dentar?
Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook
nicopic spune:
Fetele,
A facut cineva branzica din LM? Daca da, vreau si eu reteta.
Nico, mami Larisa 15/09/10
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Nicopic?locked=true#
ionela.n spune:
Eu stiu reteta de branzica din LP
Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook
doina_1984 spune:
Asa...am citit, am culcat copilul si acum sa vad ce-mi mai amintesc...sigur n-am retinut tot
Multumim fetelor pentru dulciuri eu am mancat azi o prajitura de cumparat..ca nu prea ma omor cu facutul
Suzeta i-am dat-o cand a avut colici si nu pot sa zic ca este dependent de ea, doar cand il adorm i-o dau. Dar si cu suzeta, tot baga manutele in gura, asa ca nu este o rezolvare.
M-am distrat cand am vazut ca multe ati ars legumele inainte de prima masa..cred ca de la emotii. Eu azi m-am hotarat sa incep diversificarea pe 31, chiar daca pediattra a zis sa mai astept pana la 5 luni jumatate. A inceput sa manance mai greu lapte, plus ca se uita la mine cu pofta si cand beau apa. Si asa vreau s-o iau incet. Zicea cineva (nu-si aminteste neuronul meu obosit cine ) ca a ramas ultima...mai suntem si noi
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402
doina_1984 spune:
ionela.n, multa sanatate!!! sa treaca repede durerea
Am vazut pozicile noi si -am toti bebeii. Avem cei mai frumosi bebei fara modestie
Mariuk, la fel tipa si Matei al meu si, de obicei, cand vorbesc eu sau sotul
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402
ana_25 spune:
mari am aruncat cu gogosele si catre Slobozia! Ii sta tare bine Emei cu noua tunsoare !!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
Mari, l-as fi pus si eu la san, as fi gasit vreun loc mai retras, nu asta era problema, cu toata rusinea, dar...mama denaturata ce sunt nu mi-am dat seama ca ii e foame! isi rodea vestuta de un guler si striga cu nervi, apoi a inceput sa planga, dar eu credeam ca e de la dinti, chiar vedeam cand plangea ca se vede fb si al doilea dintisor si credeam ca de asta rodea tot ce apuca si plangea! offfff, bine ca a durat doar o jum de ora pana am ajuns acasa!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ramonasita spune:
Anca, Mari, Adelina, Doina, Donna, Cristina ... Andrei Claudiu va pupa dulce pe toate, dar nu in ultimul rand pe copilasii vostri!
Va dorim o seara relaxata si fara neplaceri!
MA supara o masea - AM UN ABCES - si nu stiu ce sa fac, sa iau antibiotic?
Stiu ca daca alaptezi nu am voie, a avut cineva o problema asemanatoare!
Pup pe toate!