Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

imi dati si mie parola albumului de bebelini ? ( numai daca v-am castigat increderea , desigur)

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Aici avem poze noi si asa o adormit Maia

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimi!

noi ne-am trezit de mult, dar pana acum n-am functionat.

Pupam sarbatiritii MAIU, ALESIA, MIRCEA si ALEXANDRU!

ANCA, multumiri pentru cafea . Delicios Ionut... ce mi-a placut cum papa!

ADELINA...mmmm, clatite - mi-ai dat o idee excelenta, doar ca eu le voi face de post, sa manance si sotul meu.

FISTIQ, la noi e doar inceputul, care oricum va fi fff lent. Ma gandesc sa stam minim o saptamana doar cu morcovel, apoi o sa mai adaug ceva apoi inca vreo cateva zile, apoi incercam un fruct etc.
Pupam Tudorul super-sportiv (mamaaa... ce vremuri vin!). Si eu ma gandesc serios la un scaun de masa, macar ca as mai putea sa-l "arestez" in el cat ii pregatesc papa.

Fetelor, eu acum culeg roadele grabei cu care fac cumparaturi, imi vine sa ma bat singura ca nu mi-am facut temele inainte de a cumpara carutul. Problema: am scos landoul ca nu mai incapea in el. Copilul e fericit in asta sport ca vede una-alta dar... daca il ia somnul nu poate dormi bine, ii aluneca intr-o parte capul etc. la carutul nostru in varianta sport spatarul nu se poate lasa mai mult... nu stiu cum sa explic , cred ca max e un unghi de 45 grade ... acu ce fac?? iau altul??

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

http://forum.romedic.ro/prod/Pe%C5%9Ftele_Pangasius_este_TOXIC,_aten%C5%A3ie_v%C4%83_rog!!!_029000.html

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

anca, am vazut un mancacios dulce!
Ana, am admirat printesica frumoasa!
donna, carutul meu se poate lasa de tot pe spate, dar nu-l las ca nu doarme asa, deci tot la 45 de grade doarme ca de nu se trezeste! mie mi se pare ca doarme bine asa, nu e prea ridicat!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Venim si noi la o cafea, ca azi e zi de bantuiala prin oras, apoi din seara asta pana duminica avem musafiri, asa ca n-o sa mai apuc sa intru. Pacat ca nu e si vreme frumoasa in week-end, ca imi propusesem un gratar pe vreun deal, pe undeva...asta e, mergem doar in plimbare.

donna, sigur ai incercat toate variantele? Poate n-ati gasit voi, inca, smecheria la carut..cum se da spatarul pe spate, totusi, ca in general cam la toate variantele sport se poate face asta.

Ana, e tare dragalasa Maia! Stiam si eu de pestele asta, da...o singura data am mancat, mai demult, facut de soacra-mea si nu mi-a placut...bine ca nu mi-a placut. Mie pastravul imi place cel mai mult. Maaama, ce pofta am!

Anca, am vazut si papaciosul tau, bravo!

Am mai vazut niste poze si-am uitat care...scuze.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

just_me, ai PM!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

donna, sigur ai incercat toate variantele? Poate n-ati gasit voi, inca, smecheria la carut..cum se da spatarul pe spate, totusi, ca in general cam la toate variantele sport se poate face asta.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

LORA, am incercat toate variantele... poate reusesc sa fac azi poza sa va arat. Poate astia de la Bertoni asa au gandit toata treaba... sta copilul culcat pe spate in landou pana la 6 luni iar apoi cand creste sta mai ridicat... Pe mine ma interesa sa il pot lasa pana jos, sa doarma bine...

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, vin si eu la cafea, imediat pun ibricul pe foc !

Mie imi place pangasius, dar am renuntat sa mai cumpar, aflasem acum 3 ani, cand am diversificat-o pe Maria, ca este toxic . Zau ca nu stiu ce mai este necontaminat in ziua de azi .
Tot din motiv ca nu ajunsesem la piata dupa morcovi 'romanesti' bio am amanat diversificarea planificata ieri. Azi insa am in plan prima lingurita de morcovi pasati. Va povestesc mai tarziu ce succes a avut .

Donna, felicitari lui Tudor cel voinic ! Stai sa vezi cand o incepe cu rostogolirile
Ana, foarte haioasa Maia . Tot voiam sa te intreb, ti-ai salvat poza-felicitare cu Maia pe care ti-am pus-o pe FB de ziua ta ?
Mariuk, sa stapaniti sanatosi scaunelul si sa mancati multa papica gustoasa in el !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

ADELINA , ANA multumesc
merg sa culc copilul si apoi ma relaxez cu poze

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput