Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(51)
Raspunsuri - Pagina 11
ramonasita spune:
Mersi, Ionela!
Dar alaptezi, nu, si nu e nici o problema pt bebe?
Bun venit, fetelor !
Si totusi e f tarziu, noapte buna tuturor!
doina_1984 spune:
Neatza!
Va ofer o cafea cu lapte, o felie de tortulet padurea neagra ( e cumparat, deci nu va pot da reteta), niste fursecuri si suculet ca doar azi facem si noi 5 lunitze. Are mama baiat mmmaaarreee!!!
Cred ca si el stie ca este ziua lui ca la 5.35, ora la care s-a nascut, a inceput sa se agite si a trebuit sa-l luam in patul nostru. Ce a zis - macar de ziua mea sa ma resfat
Andreea88, eu stau la far.
just me, ai dreptate, noi ne documentam si cand incepem uitam tot
Haideti, fetelor, si la o barfa la cafea
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402
ancamak spune:
Buna dimineata!
Adaug si eu o cafeluta alaturi de Doina
La Multi Ani, sa fie sanatos, frumos si norocos
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
doina_1984 spune:
ancamak, multumim
La voi alocatia vine in aceeasi zi in fiecare luna? Noua trebuia sa ne vina pe 24 si nimic. E posibil sa o bage pe card chiar daca nu am solicitat asta?
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata! In estul tarii se serveste cafeaua devreme, multumim Anca si Doina.
Am dormit bineeeeeeeeee, Vlad s-a trezit pe la 5 abia sa pape, l-am pus in pat langa mine pentru ca eram amortita si nu am putut sa-l tin in brate pentru alaptat, si m-a trezit sotu sa pun copilul in patut sau sa-l mut putin pentru ca saracul (sot) nu mai avea loc in pat din cauza noastra. La 6 jumate s-a trezit si s-=a jucat singurel in patut
Azi am putin program de curatenie, spalat, facut mancare si apoi plecam sa ne plimbam.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
Mari-Mariuk spune:
ANDREEA, am vazut-o pe Elenys, e superbaaaa!
Poze Vlad
Mari-Mariuk spune:
CEZAR ANDREI, TUDOR, MATEI MIHAI, REBECA, sa fiti sanatosi, voiosi, mancaciosi! LA MULTE LUNI SI LA MUUUULTI ANI!!!
Poze Vlad
pop_adelina spune:
buna dimineata!
La muuuulti ani Cezar Andrei de carmen10, Tudor de sorana_23, Rebeca de pianna, Matei Mihai de doina_1984! sa cresteti mari si sanatosi! multumim doina de tratatie!
eu sunt putin chiauna! s-a trezit Darius sa pape la 3 si pe mine nu m-a mai luat somnu, iar pe la 5 cand in sfarsit m-a luat, a inceput iepurila sa se fataie! vreau sa-l obosesc nitel sa doarma bine la pranz ca sa fur si eu macar o jum d h de somn, iar apoi iesim si noi afara dar numai prin zona!
am vazut-o si eu pe frumoasa Elenys, sa-ti traiasa!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ana_25 spune:
Buna dimineata !!! Fetele harnicute au facut cafeluta ca de obicei! multumim !!
Noi de dimineata exersam statul in fundulet.O picat de doua ori din scoica,a aterizat in nas bine ca tin scoica pe pat.
Eram cu spatele la ea,si nu stiam ce se tot screme,am crezut ca face kk,si ea se apleca dupa jucarele. pana a picat in nas!
Pun pozici mai tarziu ca acu maraie,ii somn.
Andreea am vazut poze cu Elenys,e dulcica foc !!
Fug ca plangeeeeeeeeeeee
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
just_me31 spune:
Buna dimineata ! Domnisoara D incepe sa manance de 2 ori pe noapte prima tura la 12 jumate a doua la 5 jumate si la 7 jumate TREZIREA of corce acum .
Succes MAIA si grija la cap, apropo stiti ca exista casti speciale pentru bebei ?
LA MULTI ANI BEBELINI !
Nu stiu ce sa gatesc .....asa ca astept meniuri ( dar nu cu desert )
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw