Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Dia hubby, eu cat stau in pat e bine, dar cand ma ridic ma iau durerile. Astept sa merg saptamana viitoare la control, poate s-a mai ridicat placenta. Tu cum te mai simti, ti-ai recapatat optimismul? Lasa ca mai e putin si vin bebelusii si apoi avem tot timpul sa ne vedem si sa iesim in parc.
Si eu tot prin cezariana voi naste. Asa am nascut si prima data, la indicatia dr. Operatia in sine nu egrea deloc, eu nu am simtit absolut nimic. Recuperarea insa e mai grea... dar trece si asta.

28+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

lumysti, eu sunt bine, stau in patut, dar mi-am recapatat optimismul. contractii am rare, se mai intareste burtica cand ma ridic sau stau sa mananc,dar in mare e foarte bine. eu pe 5 ma duc la dr si de-abia astept sa imi vad printesa. tu la ce dr mergi, ca am uitat?

31+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

hello, hello!
lumysti, si eu ma simt ciudat tare cand ies la aer dupa mai mult timp. si imi doresc sa ies, fiind o plimbareata innascuta... dar ma temperez repejor, n-as vrea sa risc. asa ca ne continuam sederea in pat.
bebe si-a schimbat programul. misca la alte ore fata de cum m-a obisnuit pana acum, uneori mai bland, alteori mai hotarat, oricum, mi-e tare drag sa-l simt. uneori il starnesc eu si imediat reactioneaza. doar ca acum il simt cam jos, cam pana la nivelul buricului. saptamana asta experimentez dureri surde in dreptul osului pubian. trec in timp, daca nu le bag prea tare in seama. sper sa rezist tentatiei de a merge la medic saptamana asta. daca nu se intampla nimic, intentionez sa merg abia spre sfarsitul saptamanii viitoare.
va pup! numai bine!
mami de ema-stefania (10.07.2008), si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

buna fetelor,
vreau sa va intreb cum va dati seama cand aveti contractii nedureroase?de cateva zile simt burtica tare mai des,dar mai mult cand ar trebui sa merg la toaleta daca fac repede pipi se relaxeaza,dar uneori mai ma trezesc si noaptea asa,merg la toaleta ,si fac foarte putin...si se mai ridica cateodata burtica intr-o parte si e tare,dar cred ca e bubu meu atunci...

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

violeta, si eu am contractii preponderent cand am vezica plina, se relaxeaza dupa urinare sau daca imi schimb pozitia sau ma plimb. cand se cuibareste bebe intr-o parte e putin diferit. atunci il imping usor cu degetul sau il ademenesc in alta parte si slabeste astfel disconfortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna fetelor
azi incep tratamentul injectabil pt trombofile m-a cam speriat dr de familie ca ar fi si efecte adverse cam dure voi ce spuneti?astept pareri si opinii pupici

28cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

multumesc andrealidya

eu inca n-am cumparat nimic...si ard de nerabdare sa comand patutul,m-am hotarat la baby design,patut,saltea si lenjerie...carut,gasisem ceva frumos pe net dar am pierdut site-ul si altul nu-mi place nici aspectul nici pretul...asta era landou+sport vreo 900 lei,dar frumoase rau

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvy1981

buna fetelor
azi incep tratamentul injectabil pt trombofile m-a cam speriat dr de familie ca ar fi si efecte adverse cam dure voi ce spuneti?astept pareri si opinii pupici

28cu bebe lily

Scuze Silvy, nu te citesc de la inceput, dar de ce trebuie sa faci tratament ptr trombofilie? Ai probleme de sanatate?

Multa sanatatate la burtici si mamici.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Silvy, m-ai facut sa zambesc
Ce anume ti-a spus medicul de familie? Sa nu uitam totusi ca el nu este calificat in hematologie. In plus, reactii adverse dure...nici vorba. Eu nu ma plang de nimic, desi eu imi fac injectiile din prima zi de cand am vazut testul de sarcina pozitiv. Dupa 4 luni de injectii, zi de zi, am inceput sa simt doar o agitatie la picioare seara, dupa ce le faceam, dar dispare. E normal,sangele se subtiaza, insa nu e obligatoriu ca toata lumea sa aiba reactia asta. Nu am avut hemoragii, dureri de cap, nimic. Inainte de sarcina aveam niste capilare sparte pe picioare, acum mai sunt doar cateva si se vad foarte putin...vag
Chiar daca, presupunand prin absurd ar fi reactii negative, daca pui in balanta cat de bine ii face lui bebe , nu poti sta pe ganduri. Dar nu e cazul. Fa-ti linistita tratamentul si daca te p[ot ajuta cu ceva, intreaba-ma, dar sa il faci. Deloc nu e asa cum pare, si grele ti se vor parea doar primele doua trei zile. Apoi, te obisnuiesti

33+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

cam slabuta activitatea pe aici. hai fetelor, mai intrati sa ne spuneti ca va doare, ce nu va doare, cate kg ati luat, ce ati mai cumparat, rezultate de la dr. helooooooooooooooooooo!!!!!unde sunt mamicile de bujorei si panselute?
pup burticile

31+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput