Voi ce parere aveti de Adrian Severin?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

ce se mai aude cu dl Severin?
Probabil ca a mancat linistit sarmalele de pasti si nimic nu i s-a intamplat.
Mai stiti ceva de el?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

asta ma intrebam si eu. baiat destept. s-a facut un pic de tam tam cateva zile si gata lumea a uitat. banii ii vin lunar in cont . ce facea el daca demisiona? asa banii vin, lumea uita iar pana sa se judece ceva , oricum daca il judeca inst. rom sigur e nevinovat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

nu pot sa uit de magaria dlui Severin. Vad ca insa toata lumea tace, leafa merge. Nimic nou sub soare. Pacat.
Se face vreo ancheta la Bruxelles sau aia mananca varza de Bruxelles toata ziua?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

nu pot sa uit de magaria dlui Severin. Vad ca insa toata lumea tace, leafa merge. Nimic nou sub soare. Pacat.
Se face vreo ancheta la Bruxelles sau aia mananca varza de Bruxelles toata ziua?

Adica a scapat basma curata?
Deci nici macar aia de la Europarlament nu i-au facut nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Eu cred ca ii lipseste total simtul ridicolului si orice gram de bun simtz. Nu pot sa imi dau seama ce o fi in capul lui, cine (daca) il sfaturieste. Din punctul meu de vedere, e mort d.p.d.v politic, nimic nu o sa-l mai reabiliteze niciodata, nici un partid nu o sa=l mai vrea intre membrii lui. Si cred ca are f, mult de pierdut financiar, nu ca si bani din salariul de parlamentar, cat mai ales ca si bani scosi prin trafic de influenta, afaceri 'pe spatele' statutului de demnitar.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Glumesti? :) stai sa vezi cum trece scandalul ca il vei gasi tot in PSD sau PC, sau alt partid dispus sa-i treaca ca vederea micile derapaje :) La o adica si PRM sau partidul otevist merge, pana se uita povestea.

I told you so

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Hmmm, iata ca parlamentul european nu e ca cel romanesc :)

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-9136697-parlamentul-european-decis-ridicarea-imunitatii-lui-adrian-severin.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

A festelit-o Severin...mai bine ramanea parlamentar in Romania, nu-i ridicau astia imunitatea niciodata. Pana si Curtea constitutionala a zis "nu, nene, nu ne atingem de demnitari, ori ce-ar face".
Hodorogii naibi...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hai sa va spun:l-am cunoscut personal.
Era o persoana extrem de politicoasa si agreabila.
Dupa ce a divortat de superba sa nevasta nu l-am mai recunoscut.Parca si-a pierdut identitatea.
Acum imi dau seama ca este un rebut comunist fara identitate,vai de el!
Emilia,superba ca femeie,fosta sa nevasta,poate acum sa se felicite ca nu mai este legata de numele lui!

Mergi la inceput