LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***
Raspunsuri - Pagina 15
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Stie cineva ceva de Olguta noastra? Ca n-a mai intrat de multa vreme si mi-e dor de ea! Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Parca zicea ea de o excursie cu fetele pe la sf.lui martie la Bacelona ... nu stiu daca am inteles bine
Vreau si eu poze cu minunea sarbatorita
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Stie cineva ceva de Olguta noastra? Ca n-a mai intrat de multa vreme si mi-e dor de ea! Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
E f ocupata doar, au tot felul de evenimente !
PS- Cei care nu iegzista pe feisbuc nu vad pozele sa inteleg
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramona7575
Parca zicea ea de o excursie cu fetele pe la sf.lui martie la Bacelona ... nu stiu daca am inteles bine Vreau si eu poze cu minunea sarbatorita |
niet, exursia la barcelona inca nu are data stabila, lool
as vrea io sa fim la distractie, da nu sintem...
sint rupta dupa prima zi de dimi, parca si de noapte e mai usor

miine plec mai devreme c-o ora

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Multa sanatate ghioceilor bolnaviori, muciosi, febrilosi si nervi tari mamicilor

Io am ajuns la 55 de kile. Sint putin debusolata, a mers f repede si mi-e teama de cele doo extreme: sa nu reiau kilele si sa nu scad in continuare
novus spune:
Chatonel
sa-ti treaca oboseala si temerile vis a vis de kg, lasa ca te mentii acum asa supla ca taaare bine arati 

Noi am deschi astazi oficila sezolnul de nisipeala, la locul de joaca ne-am revazut gasca de pitici, toti mai mari si mai vorbareti, a fost o zi splendida, pacat ca acum ploua si bate un vant !!
Am fost la cheful de pici astazi, a fost tare fain, Ada a fost in toane f bune, la inceput doar a fost putin iritata de niste jucarii care scoteau niste sunete stridente ![]()
La intoarcere a fost ca si Cenusareasa, si-a piedut pantofiorul cand am coborat din taxi si am constatat asta dupa ce am urcat la etajul 4, imi venea sa plang de nervi nu de alta dar erau pantofiorii noi nouti la prima iesire in lume, admirati pe masura , noroc ca i-am recuperat dintr-o baltoaca din fata blocului
Maine pun poze noi + restante
carla28 spune:
Ne-am intors de la petrecere si am urcat poze recente si de la cele 3 petreceri: la cresa, acasa si MC.
http://www.flickr.com/photos/61073486@N04/
simonapro spune:
Seara buna!
La multi ani Razvan 
La multi ani Mihaela 
Eu din pacate, nu am avut o zi prea buna, de dimineata am avut accident cu masina de la munca, a intrat in noi o alta masina care a venit pe contrasens, am avut noroc ca a evitat colegul meu si nu ne-am lovit frontal, dar si asa a fost groaznic, ma mir ca am scapat doar cu rani usoare, ca masinile au fost avariate destul de rau. Am ajuns la spital, ca m-am lovit la picior, in zona tibiei, dar din fericire nu mi-a afectat osul. Sper sa-mi treaca in cateva zile si piciorul si sperietura 
Ma duc la
ca sunt franta, dupa asemenea zi.
Noapte buna 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
| citat din mesajul lui carla28 Ne-am intors de la petrecere si am urcat poze recente si de la cele 3 petreceri: la cresa, acasa si MC. http://www.flickr.com/photos/61073486@N04/ "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Dupa cum se vede ati sarbatorit taaare fain
!! si ce tort misto ati avut 
novus spune:
Uff Simonapro ce zi ai avut
!! bine ca nu a fost nimic super grav !!
Floric spune:
| citat din mesajul lui chatonel Io am ajuns la 55 de kile. Sint putin debusolata, a mers f repede si mi-e teama de cele doo extreme: sa nu reiau kilele si sa nu scad in continuare Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Chato, eu te inteleg perfect. Caci si eu am ganduri d-astea.Adica...cand ajung acolo unde voi ajunge (sa ma simt bine si sa imi placa de mine) ce fac????
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
Simona, ce patzanie.
Sa treaca buba si mai ales sperietura.
Soferul de la serviciu , de la Br, e cel mai mare dobitoc in persoan existent si vazut de mine. Are minte in varf de p...
Credeti-ma. Are 2 accidente la activ cu masina serv din cauza lui si NIMENI nu se sesizeaza

. Ca sa nu mai spun ca daca te aude ca faci remarci las tilul lui de condus face mai rau (cred ca dobitoc e putin spus).Franeaza brusc, repede, si fara sens. Doar ca sa impresioneze. De vreun accident mi-e teama si mie cu tampitul asta/.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel