LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Ada se uita acum pe Jim-Jam la Igloo gluu si se distreaza de numa', rade in hohte, mie chiar nu mi se par asa haioase desenele alea dar ea e de alta parere ![]()
Ieri am vorbit cu Saby care era intr-o dispozitie de zile mari, daca nu scria pe forum ce probleme de sanatate are, zau de ma prindeam ca ar fi ceva schimbat fata de cum o stiam eu adica vesela si plina de energie
!!imi place tonusul ei care sigur o sa ajute mult la refacerea rapida, s-ar parea ca nici nu are nevoie de operatie, ar fi de ajuns tratamentul plus gulerul pe care-l poarta si bineinteles restrictiile pe care le are adica alergat, intors brusc, etc . Oricum e o mare luptatoare si are toata admiratia mea 

!!!
Anaan, ce faci ? maine da un apel cand ai timp de o poveste ca mi-e dor de tine !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Neataaaa !! poftiti la cafea !!!

MIHAELACQ

O tona de 

pt tine, sa ramai la fel de tanara si frumoasa
!!
RAZVAN

Sa fii sanatossi sa ajungi un mare dansator ![]()
Aditapop te asteptam pe aici ca ai cam tras chiulul in ultima vreme 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Si ai grija sa nu mai urce febra atat de mult, exista risc mare de convulsii. Da' eu am alta intrebare pt dr tau Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Io stiam ca se fac de la cresterea brusca a temperaturii.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:

Razvan
marele dansator! Nu-i asa ca peste cativa ani ne dai si noua autografe?
Mihaela
, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Floric spune:
Am intrat sa va anunt ca de aseara i-a scazut febra, de pe la 6 seara. Cel mai probabil a fost de la Novocalmin. La culcare l-a mai incercat putin dar i-am dat Panadol. In schimb de cand l-a lasat febra...recupereaza. Parca stie ca a zacut si a ramas "treaba" in urma.
Mai are muci galeti, galeti, adica nu credeti ca i-a trecut de tot. Nici nu avea cum. Dar, parca, tot mi-e frica sa il scot afara, chiar daca e vremea frumoasa. Si de maine au anuntat iar ploi
.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
inapreda spune:
La multi ani fericiti si de la noi! 
| Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas![]() Razvan![]() marele dansator! Nu-i asa ca peste cativa ani ne dai si noua autografe?![]() Mihaela![]() , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta!CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
mireal spune:
Buna,La Multi Ani sarbatoritilor de azi si de ieri!Am vazut toate pozele, toti sunt niste dulci.Dupa o saptamana de servici sunt cam terminata.Seara la 10.30 sunt in pat, as fii si mai devreme dar nu se culca Theo.Theo nu plange dupa mine, ieri m-a alungat din casa, ca sa stea la geam sa imi faca cu mana.In schimb seara si dimineata e lipit de mine.Floric, multa sanatate lui Rares.
carla28 spune:
sarbatoritilor de azi, le dorim numai bine si sanatate.
Floric ma bucur ca i-a mai scazut febra lui Rares , sper sa treaca repede si mucii.
Noi azi de la 6 avem petrecerea cu copiii, sper sa se distreze bine. Ma duc sa ma pregatesc, sa aveti un week-end placut!
inapreda spune:
Am pus pe feisbuk nishte poze de la ziua lui Ian; partea a 2-a o pun dupa ce-mi incarc aparatul foto
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Stie cineva ceva de Olguta noastra?
Ca n-a mai intrat de multa vreme si mi-e dor de ea! ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Eva Maria (23 aprilie 2009)