Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_86 spune:
cori, cauta putin in urma ca am scris eu mai multe detalii despre proge....
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor, nu vreti sa schimbam titlul capitolului.....ca suntem alaturi de alina....sa ii oferim mai multa incredere
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 lia, fetele gravidute, am si eu o intrebare voua va era frig.... ca eu stau cu haina pe mina in birau....si ma iau de multe ori fiori de la orice.... si acasa la fel.... ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
inainte sa ramn gravi eram friguroasa
acum curg apele pe mine
ma si cert cu al meu ca s nu mai stau flu flu prin casa
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, nu vreti sa schimbam titlul capitolului.....ca suntem alaturi de alina....sa ii oferim mai multa incredere ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
DE ACORD
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6
madabout2003 spune:
Lore nu stiu ce sa spun de frisoane nu'mi aduc aminte...dar au trecut 4 ani de atunci.
Azi dimineata am constatat ca mi'a crescut temperatura de la 36.4-36.6....deci daca o tine asa inseamna ca am ovulat ieri... http://www.fertilityfriend.com/home/340455#share...E cam ciudat ca testele de ovu au fost toate negative...oricum cred ca o sa urmez sfaturile de pe FF, pana nu e detectata ovulatie prestez...si daca nu a fost ovu o fac de amorul artei si vedem luna viitoare!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
lorena_86 spune:
ok...si acum cine are parola si stie ..... ca eu nu ma pricep
mada, ce tare ai fost la faza cu amorul
lorena_86 spune:
aaaa deja s-a si executat......
PaulaFrida spune:
Am schimbat titlul,e bine fetele?
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
madabout2003 spune:
quote]citat din mesajul lui lorena_86
fetelor, nu vreti sa schimbam titlul capitolului.....ca suntem alaturi de alina....sa ii oferim mai multa incredere
[/quote]
Si eu sunt de acord! Dar nu stiu cum sa va ajut ca nu stiu sa schimb titlul capitolului...
PS ...puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta...cred ca o sa mai zabovesc o vreme pe aici!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
gabyv spune:
Neata
Alina ... fara cuvinte
Da, Mada, baga ca nu are ce sa strice
Lore, pai prea multe stari, poate e
Paula? tu nu trebuia sa te testezi?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC