Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine
Raspunsuri - Pagina 19
lary74 spune:
Uite si o veste buna pe ziua de azi!

WALKIRIA felicitariiiiii o sa fi mamica.Bebe sanatos si la termen!

Ela82 spune:
Uau, Walkiria, ce imi vad okii 

FELICITARIIIII!!!!!!!!
Daca a doua liniuta se vede, cu siguranta e bebe.
Acum doua luni am facut si eu un clear blu, nu era digital si mi s-a parut ca vad o a doua liniuta si am crezut ca e bebe. Dar mie chiar mi s-a parut, la modul ca probabil dorinta puternica de a fi gravi m-a facut sa vad o liniuta acolo cat un firicel de par. Sotul meu nu vedea liniuta.![]()
![]()
Deci, ma repet, daca se vede o a doua liniuta (nu cum am vazut-o eu
), chiar daca e mai pala, e bebe.
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand 
PaulaFrida spune:
Fetele,acum cum fac cu titlul?
voi ce ziceti?
ca nu vreau sa se supere nimeni

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
PaulaFrida spune:
Sa las capitolul asta asa cum e si la celalalt sa o felicitam pe walkiria?
ce ziceti?
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
walkiria spune:
Fetelor va multumesc din suflet, insa o sa va confirm maine dimineata, cand o sa mai fac un alt test de la o alta firma.
Luna asta am facut exact 1an de zile de cand incercam si sper din tot sufletul sa fie bebita si sa se nasca sanatos, mai cu seama ca Doamne Doamne a vrut ca eu sa aflu de aceasta minune chiar astazi de Buna Vestire.
Va multumesc din toata inima mea si sincer, nu va pierdeti increderea in Dumnezeu, ne ajuta cand ne asteptam noi mai putin.
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
lilimara spune:
Of mihaela draga nici nu stiu ce sa spun. Pe mine m-au terminat doctorii astia cu chisturile...Chistul meu dermoid mai intai mi-au spus ca e un chist borderline (la limita malignitati) asta dupa ce zu 10 zile in urma imi ingropasem tatal care a murit de cancer.Nu iti spun cum am stat 3 sapt pana a iesit rezultatul histologic.Apoi la un an iar un chist mare.Am ramas insarcinata si a disparut.Dupa inca un an de la nastere alt chist.De data asta cica am endometrioza,ma duc la altul cica nu am nimic pe ovar dar am un chist acolo pe langa uter care nu ar trebui sa fie acolo...SI apoi din nou ca nu am nimic.
Singurul lucru care nu imi da pace sunt durerile de care spuneai si tu.Cateodata nu suport sa atinga cineva patul pe care stau,trebuie sa imi gasesc o pozitie si sa nu ma misc,nu pot sa ma asez in fund ca am niste dureri crancene care sincer nici la nastere nu au fost in halul asta...
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
walkiria spune:
Paula lasa acest capitol doar pt Alina, chiar tr sa fim alaturi de ea.
Iar eu trebuie sa va confirm maine dimineata![]()

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui walkiria Fetelor va multumesc din suflet, insa o sa va confirm maine dimineata, cand o sa mai fac un alt test de la o alta firma. Luna asta am facut exact 1an de zile de cand incercam si sper din tot sufletul sa fie bebita si sa se nasca sanatos, mai cu seama ca Doamne Doamne a vrut ca eu sa aflu de aceasta minune chiar astazi de Buna Vestire. Va multumesc din toata inima mea si sincer, nu va pierdeti increderea in Dumnezeu, ne ajuta cand ne asteptam noi mai putin. In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
Walkira stii ce sarbatoare este azi?BUNA VESTIRE.Azi a aflat Maica Domnului ca este gravida si a nascut in ziua de Craciun.AZi ai aflat si tu la o zi mare

Paula lasa capitolui asa si la viitorul o felicitam pe walkira.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
17+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Mihaelafalt spune:
Lilimara oare ce sa facem? Dar spune-mi te rog tu cu chist ai ramas insarcinata? Deci e posibil. Tu ce zici e posibil sa fie ovulul si sa se elibereze de acum? 

corina_s spune:
Felicitari walkiria 

sarcina usoara si bebe sanatos la termen..ce ma bucur 

sa ne povesti si cum a fost luna asta de incercari![]()

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png