Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Buna fetelor...
ALINA IMI PARE EXTREM DE RAU NU STIU CE SA ZIC IMI ADUC AMINTE D EMINE ACUM 3 SAPTAMANI CAT ERAM DE DISPERATA..NU POT SA CRED CA SE INTAMPLA ASA CAPUL SUS SI MULT CURAJ CA O SA ITI DEA DOAMNE DOAMNE UN BEBE CAT DE CURAND.
Am vazut acum cateva zile o femeie ca si-a aruncat copilul in wc dupa ce l-a nascut ce fel de suflet trebuie sa ai ca sa faci asa ceva?Si cine isi doreste nu il poate avea!!!!!
E nedreapta viata cateodata!!!!!!!!!!!
LORE abia astept sa vii cu vestea cea mare ,,
Eu am inceput munca iar sper sa o continui asa toata vara ca m-am saturat de stat acs!!Luni ma duc sa iau analizele la sange facute am niste emotii sper sa fie bn sau macar sa fie ceva tratabil.
Si am programare la gine abia pe 2 mai offf
Eu spre dosebire de voi astept uratii sa vina si vreau sa vina sa merg apoi la control ca sa stiu ca e totul bn..
VA fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

AAA LORENA eu la prima sarcina in iulie erau 35 de grade afara si mie imi era un frig eram tot timpul cu geaca pe mine si ceilalti transpirau deci e un simptom sigur de sarcina cel putin la mine a fost.Sa fie cu ochisori!!!
plec la munciii o pupa mare la toate

SARAH asteptam si de la tine testul pozitiv mai fa un test
PS:ma treceti si pe mine pe listuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina imi pare rau ,nimic nu te poate consola dar noi o sa fim aici cand o sa ai nevoie

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Eu inainte de Ac-uri aveam cm de 25 si dupa nu mi-a venit mai devreme de 35. Si s-a mai si dereglat.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

gabyv,cat timp ai luat?eu am luat 1 an si 2 luni!daca are vreo importanta lucrul asta!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

magdalena si eu imi amintesc ca am ramas tot vara si desi afara era super cald eu stranutam si ma luat fiorii....la cea mai mica chestie emidiat se zbarlea parul pe mine.....

fetelor, mi-au iesit niste iritatii pe pielea de la gat si san si ma mananca tare.....ca niste bubite mici sub piele, nu am mai avut....sper sa nu fac vreo rubeola tocmai acum....ca eu am fost si vaccinata

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

lory,suparici,imi raspunzi si mie daca are vreo importanta timpul cat ai luat in mometul in care le-ai oprit si trebuie sa ai menstruatie?

o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065
gabyv,cat timp ai luat?eu am luat 1 an si 2 luni!daca are vreo importanta lucrul asta!

Eu am luat mai mult timp, dar din cate am inteles de la dr. nu conteaza asa mult perioda, ci cum reactioneaza organismul fara lipsa hormonilor in Ac-uri. Sunt unele persoane care reiau activitatea ovariana in nici o luna, altele care asteapta cu lunile (ca sa nu zic anii).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

Eu am luat mai mult timp, dar din cate am inteles de la dr. nu conteaza asa mult perioda, ci cum reactioneaza organismul fara lipsa hormonilor in Ac-uri. Sunt unele persoane care reiau activitatea ovariana in nici o luna, altele care asteapta cu lunile (ca sa nu zic anii).

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

sarah, subscriu la ce a zis gaby deja....difera foarte mult de organism.......eu am luat ac pt ca aveam noduli la sani dar nu am avut decat o data sau de doua ori dereglare la cm...si asta cu mult timp dupa ce le-am intrerupt
chiar nu stiu ce sa-ti zic

dar tu oricum iti doresti bebele.....mai asteapta totusi putin sa nu dai banii aiurea si daca vezi sapt viitoare ca tot intarzie poti sa mai faci unul

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

sarah, subscriu la ce a zis gaby deja....difera foarte mult de organism.......eu am luat ac pt ca aveam noduli la sani dar nu am avut decat o data sau de doua ori dereglare la cm...si asta cu mult timp dupa ce le-am intrerupt
chiar nu stiu ce sa-ti zic

dar tu oricum iti doresti bebele.....mai asteapta totusi putin sa nu dai banii aiurea si daca vezi sapt viitoare ca tot intarzie poti sa mai faci unul

o sa fiu !

Mergi la inceput