Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

moni, cine ti-a dat tie sa-ti faci inhibina b si amh?
aste se fac in principal sa se vada daca mai ai mult pana la menopauza....si se face impreuna cu fsh si lh.....nu iti spune altceva decat de rezerva ta ovariana

intradevar astea sunt foarte scumpe comparativ cu ce ti-am zis eu sa-ti faci....uita-te mai sus putin

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

aaaaaaaaaa moni, nu te mai lua dupa ce ia dat unei tipe,.....fiecare cu boala ei....poate ea avea insuficienta ovariana, sau mai stiu eu ce

tu nu ai nevoie de inhibina si amh.....

ti-am zis intr-o postare anterioara ce sa faci si in ce zi....doar ca la cm ul tau de 22 zile nu ai cum sa faci progele in z21....nu are relevanta

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

uitati aici http://www.synevo.ro/category/servicii-si-tarife/markeri-endocrini

deci in z3 faceti:
-FESH
-ESTRADIOL-PROLACTINA
-TESTO
-si eventual LH

iar in z 21
- PROGESTERONUL

asta fara alte complicatii dar medicul ginecolog sau endocrinolog, in functie de afectiune poate prescrie acesti hormoni in zile diferite ale cm-ului....dar pt fertilitate cam asta e regula....

eeeeeee
asa mai da.....sper daca imi da sa nu imi dea inhibina sau amh ca alea sunt extrem de scumpe :)
asa am o amica la un laborator, si mi le face la pretul lor de intrare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:

ela, nu mai lamurit....nu se vedea nimic, nici macar sacut embrionar....nimic nimic sau nu se vedea embrionul in saculet......?

Sorry Lore, m-am exprimat gresit.
Nu se vedea embrion in saculet. Saculetul s-a vazut din sapt 6. Si la fiecare eco se vedea cum se dezvolta, dar fara nimic inauntru.

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Si eu am sunat zilele astea la o clinica privata si cele cinci analize enumerate de Lorena costa in total 150 lei

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

aha, pai ela e ok asa
poti sta linistita
si presteaza in continuare

Mergi la inceput

Citat:

moni, cine ti-a dat tie sa-ti faci inhibina b si amh?
aste se fac in principal sa se vada daca mai ai mult pana la menopauza....si se face impreuna cu fsh si lh.....nu iti spune altceva decat de rezerva ta ovariana

intradevar astea sunt foarte scumpe comparativ cu ce ti-am zis eu sa-ti faci....uita-te mai sus putin

aaa pai atunci se explica - prietenei mele i-a dat pentru ca are 38 ani... e clar

of ce ma bucur ca le scot de pe lista de suspecti :)))))

Mergi la inceput

Citat:

aaaaaaaaaa moni, nu te mai lua dupa ce ia dat unei tipe,.....fiecare cu boala ei....poate ea avea insuficienta ovariana, sau mai stiu eu ce

tu nu ai nevoie de inhibina si amh.....

ti-am zis intr-o postare anterioara ce sa faci si in ce zi....doar ca la cm ul tau de 22 zile nu ai cum sa faci progele in z21....nu are relevanta

pai nu, eu am ciclul de 24 in mod normal
pai si atunci cand ar trebui facut asta? cred ca imi zice doctorul daca e nu?

Mergi la inceput

sigur o sa-ti zica...intraba-l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Neata fetelor
Ma primiti din nou in clubul aspirantelor?

Ieri la ora 13 lui bebe i-a incetat inimioara si a fost nevoie de chiuretaj .
Am ajuns miercuri seara la spital cu febra 39 si sangerari destul de abundente, medici au facut tot ce se putea face am vazut cu ochii mei cand erau langa mine si imi spuneau totul va fi bine, treci tu si peste asta, dar bebe nu a rezistat virozei mele .
Aveam 12 saptamani si cand te gandesti ca trece pericolul la varsta, asta la mine a aparut azi sunt acasa.. defapt am ajuns de aseara ca nu mai suportam 1 minut in spital si incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca v-a veni si randul meu, dar nu prea imi iese.

Andra

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Doamne AlinaBu, nu-mi vine sa cred.M-ai facut sa plang Stiu, cuvintele sunt de prisos dar imi pare sincer rau si sa ai puterea sa treci peste asta si sa o iei de la capat.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput