Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

nu vreau iar frig

cica maine va fi f cald...duminica f frig
si se da si ora inapoi

Si Eu vreau primavara cu sandaleeeesi plimbari prin parc cu buba fara caciulita..fara cosmonaut

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Se da inainte, se trece la ora de vara. De la norul radioactiv ti se trage??

Ciaaoooo, fete dragi. Mai trag cu ochiul pe la voi .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

bine m-am gandit...rau am scris

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

tunde - nu-i nimic .

gabi -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

tunde - nu-i nimic .

gabi -

cum esti/mai ai greturi...scriu cu 1 mana..nu pun semnul intreb
cu buba in brate

Tunde

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am si de-alea, ma lasa, ma ia. Trec ele. Ma simt slabita uneori, somnolenta, dureri de burtica, de sani ... cu de-astea ma distrez. Da' nu ma vait, numai sa fie bine. Si mai e asa de mult pana la eco .... nu mai am rabdare deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

gabivalceanu..ai pm..te iau si pe la mine la casa la o cafea

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

CALUDIA - bine ai venit! Diversificarea- dupa 4 luni, in toate cazurile. Eu am inceput-o la 5 luni la Patrick la sfatul pediatrului, sa mai scapam de voma. Voma si mai tare, inlclusiv cerealele pe care i le dadeam. Asa ca am renuntat si am inceput dupa 6 luni. Aici se recomanda in general dupa 6 luni.

TUNDE - foarte interesant filmul, ma uit in reprize. Multe chestii le stiam deja, de pe ici pe colo, dar multe nu.

Azi m-a terminat copilul, a vomat continuu. Am taiat eu laptele si branza, dar ma uit ca si napolitanele si prajiturelele cu caramel au lapte. Asa ca renunt si la astea! Oricum tot aveam de gand sa ma apuc de o dieta sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

salutare gagici,

si noi pe aici.. azi am iesit doar un pic, ca rascolea vantul tot praful si de la praf ni s-a tras si noua pb la ochi; a trecut in 2 zile, doar cu ser am curatat (i se lipeau genele intre ele si de piele); matusa-mea mi-a recomandat tot tobrex, urma sa dau din a3a zi dc nu se imbunatatea situatia

vaz ca vb de mare, de concedii...uai ce misunatoare mai eram (ce dulau am fost si ce catel am ajuns ); noi am zis ca anu asta nu ne aventuram in cele concedii (avem si nitzel alte planuri), dar de la anul o sa o luam la picior cu maimutzica dupa noi!
bune parerile cu locurile in care ii culcati pe bb, si io o las peste tot, al meu ma cearta, cica patul e de dormit; da' io vreau sa doarma si pe la bunici, si in tren, si-n avion, si pe plaja, si la soare si la umbra..

vreau si io in IOR sapt viitoare

fluturash, doloress sanatate multa, groaznic varsatul asta, ne-am chinuit si noi vreo 3 zile, da' a trecut de la sine, cu muuult tinut in brate (si o ora, o ora jumate); norocu nostru, ca io tzitzi nu poci s-o schimb (ca pe LP)

nu mai stiu, cetit mult, retinut putin, neuron slab, da-l duc la sala in curand

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Doamne, Doloress, tocmai tu care te-ai tinut de dieta in timpul sarcinii din cauza napastuitului ala de diabet, sa tii cura si acuma
. Pai creca' stai foooarte bine cu analizele la cata grija ai avut.
Apropo de astea, io slabisem tot cand am venit din maternitate si acuma am +3kg . Sa-mi dau palme nu alta...si io-s si piticot, am 1.54 deci kilele alea se vad, frate.
Enfin, de ieri am inceput sesiuni de dans prin casa. Se uita bubu la mine
Si mi-a mai facut o faza ieri. Se chitzonea de zor si la un moment dat ii zic: "Ce spui tu acolo? La litru? Si pe ei si pe arbitru?" (nu stiu daca va amintiti, era o reclama cretina la o bere, cu replicile astea, la noi in casa se folosesc pe post de "ce drac zici ma acolo?"). Si deodata il apuca un ras...si radea asa, cu sughituri. Am ramas blocata, radea ca si cum ar fi inteles poanta. E clar, sunt

edit: M-am votat singura!!! ce tare! hai sa-mi fie de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_sm spune:

Fetele... Care imi trimiteti si mie parola de la contul comun pe Picassa? Sa vad si eu pozele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

helau halau si de la noi,
am vazut ca vb despre vomitat si vroaim sa va spun ca si noi am trecut prin episodul asta fix in ziua cand am implinit o luna; vomita la fiecare masa si imediat dupa ce manca dar si la intervale mai marri dupa masa, eram panicata toata si nu stiam ce sa mai fac, am sunat pediatra si ne-a spus sa ii dau debridat (nu i-am dat atunci) si sa ii schimb bibele sa ii dau cu dr brown's pentru ca au ele nu stiu ce sistem smecher si chiar daca copilul mananca lacom (cum este si cazul strumfitei mele) nu curge decat atat cat trebuie; dupa ce i-am schimbat bibele nu am mai avut probleme cu vomitatul;
lorich super frumos filmuletul, chiar ii spuneam sotului ca as vrea la botez sa facem si noi ceva in genul asta, dar nu prea stiu cum sa il fac;
foarte frumoase si invitatiile de botez;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput