Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 8
ral_eli spune:
eu mi-am prins urechile in fb
eu cred ca nu sunt in grup ca nu vad ce scrieti
mami de Robert Petru
poze
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b m-ati gasit????????? mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
cand vreau sa te adaug imi zice asa: "Ne pare r#259;u, nu putem confirma cererea de prietenie īn acest moment. Te rug#259;m s#259; īncerci din nou mai tārziu."
mami de Robert Petru
poze
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui diana.b m-ati gasit????????? mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
esti diana sava?
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
eliza_cri spune:
buna fetele
am intrat sa va salutam si sa va spunem ca suntem bine crestem, gangurim, zambim, ce sa mai o dulceata de fetita.
si noi profitam de zilele cu soare si incercam sa stam cat mai mult pe afara e asa de bine.
va pupam si va imbratisam
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
martutza spune:
pentru FB-iste suntem si noi in concurs www.facebook.com/photo.php?fbid=201340476556209&set=o.201438056550710&theater" target="_blank">AICI-DACA VA PLACE DE NOI
Vasari si mie mi se pare slaba...nici nu are burta...o singura cuta la picior...pai Vic avea 66cm si 7250 g la 4 luni...si ma uit la poze prin comparatie...oricum eu p edr de mult eori o lasa sa vb singura din poitete ca la ce replici imi vin in minte ...as shoca-o....ca sa numai zic ca Sara e cu 3 saptamani mai mica de Claudia....si eu ma asteptam sa fie mai zdravana...ehee...am consolez cu "esentele tari se tin in sticlute mici"
Lore sa-ti traiasca frumoasele.Am uitat sa-ti spun...lui Victor ii place mai mult Sarah..."ca are par mai putin asa ca Claudita noastra si semn " ---cand o fi de maritat sa ne anunti si pe noi
JoAnn stati bine la greutate...cum merge cu mancatul?Marul il dai pe razatoare de sticla? Crud sau copt? Eu la Victor am dat crud dar acum am auzit ca r fi mai bine copt...desi pierde din vitamine e mai usor tolerat de burtica....mai am 1 luna si caut prin retetele de diversificare ale lui Victor,cobor "aburitorul din dulap si-l pun l aindemana...ma pregatesc de "razboiul de independenta"
va pupicesc incerc sa scot gasca la plimbare...daca nu reusesc ma mai gasiti pe aici
JoAnn spune:
Martutza merge bine cu mancatul. marul il dau crud. il fac piure la blender si adaug un pic de suc de morcov.
am mai pus cateodata si o cupita de cereale de orez.
as cumpara si niste biscuiti fara gluten sa le pun.
heiii...si pe una din fetele mele o cheama Marta
fetelor mie nu imi mai apare grupul ursuletelor pe FB. nu va mai vad ...ce s-o fi intamplat??
ral_eli spune:
citat din mesajul lui JoAnn Martutza merge bine cu mancatul. marul il dau crud. il fac piure la blender si adaug un pic de suc de morcov. am mai pus cateodata si o cupita de cereale de orez. as cumpara si niste biscuiti fara gluten sa le pun. heiii...si pe una din fetele mele o cheama Marta fetelor mie nu imi mai apare grupul ursuletelor pe FB. nu va mai vad ...ce s-o fi intamplat?? mami de bubuline gemene |
dai add lu'ana. eu eram disperata ca nu le gasesc pe fete si facusem un grup , si apoi m-au reperat fetele si m-au bagfat in grup ai am sters grupul facut de mine. caut-o pe victoria sa te introduca in grup
mami de Robert Petru
poze
carm3nutza spune:
buna ziua barlog,
imi cer scuze ca intru doar sa pun intrebari, dar sunt singura cu piciu toata ziua si nu prea apuc sa fac mare lucru. sunt in urma cu cititul si incerc sa recuperez.
eu alaptez si inca nu am inceput diversificarea, vreau sa astept pana la 6 luni daca pot, dar de ieri mi-a scazut productia de lapte si nu stiu ce e mai bine sa fac, sa ii dau seara cereale sau nu? am cumparat cereale cu mar si morcov pentru 4 luni de la milupa....oare e bine sa incep cu ele?
mentionez ca suculet de morcov i-am mai dat.
pooop pe t oate mamicile si toti ursuleti/ursuletele