Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Mai, si eu stiu ca nu sunt recomandati ochelarii de soare la copii foarte mici. Chiar am vz mai demult o emisiune la tv in care un dr oftalmo vorbea despre treaba asta. Nu mai tin minte argumentele, dar am retinut clar ca sunt contraindicati.
Oricum, pana la cel putin 6-8 luni, bb-ii n-ar trebui expusi la soare direct, fie el de vara, primavara sau toamna. nici cremele solare nu sunt indicate inainte de aceasta varsta. Unii dr zic chiar pana la un an.
Eu mi-am accesorizat caruciorul cu o umbreluta de soare speciala cu protectie anti UV. Are diametru 80. Cand merg pe afara cu umbrela deschisa la carut ocup tot trotuarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

pai este ok sa iei ochelari de soare la bb?eu stiu ca nu e bine ca cica strica vederea oricat de calitate sunt ei

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

Da, nu-i ok pt ca ochelarii de soare pe care ii cumparam noi din magazine au dioptrii. De aceea intrebam. Sa mergem undeva la Optica? Sau pur si simplu cumparam sapca?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

Vazut acum si ursuleata Elficai! Sa traiasca mica crestina! O dulceata de fetita!

eu inca nu am nicio poza pe FB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lore76

buna seara la fetele care inca nu au emigrat pe FB

votat carte si puficele
si reveniti acasa, ca v-a ajuns golaneala pe face.....

Lore, fericita mamica de printese Amber Yanna & Sarah Marie (06.11.2010)

POZE

Mergi la inceput

Citat:

aaa, am uitat sa spun ca am reusit in sfarsit sa pun poze la semnatura...

POZE

SUPER!

Mergi la inceput

mAMA!!cE DE ACTIVITATE PE fb!Eu inca tre sa vad ce si cum, ca vorba lui Raleli, imi prind urechile pe acolo. As vrea sa pun si eu pozici, sa-mi schimb numele. Se poate?
Si cum spunea Adipapazi, m-am tinut tare cu FB pana acum, nu vroiam sa-mi fac cont si pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:

aaa, am uitat sa spun ca am reusit in sfarsit sa pun poze la semnatura...

POZE

am vazut in poze doua printese minunate sa iti traiasca

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui larasarit

Nu erau Ramo..uite de unde a venit ideea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162406

de Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.

Multumesc de descebaluire acum pot sta linistita ca nu am luat-o razna chiar de tot

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna mamici.....remember me?
Imi cer scuze ca am absentat atat de mult....Noi suntem singurei, nu ne prea ajuta nimeni in afara de tati si netul e cam printre ultimele prioritati. Am tot incercat sa recuperez capitolele pierdute si am ajuns la conlcuzia ca mai bine va scriu si oi recupera eu. Caci altfel nu va mai ajung.
Ma bucur mult ca ati facut cont p FB caci acolo intru si eu mai des ca e mai simplu sa recuperezi :). Ma adaugati si pe mine ca nush sa va caut. Eu suntOana Opris. Asa vedeti si voi poze cu piticul meu.
Va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

mersi frumos anymona!

adaugati-ma si pe mine pe FB... !!!

Mergi la inceput