Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Elfica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Hai sa vezi ![]() MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010) ![]() |
Ispito! Vedem de saptamana viitoare ce si cum, dar nu ne parasiti pe forum! Stiti cum e cu Bond. James Bond. Asa si voi: Ispita. Miruna Ispita. Ispititoarea. AnaO Ispititoarea :) Pupici! Si seara buna ca trebuie sa ma pregatesc. Am facut baie, tre' sa ii facem si micutei. Apoi bagajul si ce o mai fi.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martutza Buna seara barlog Ramo cum se voteaza cartea ca nu am avut timp sa aprofundez ![]() Marta mamica fericita de Victor Mihai (12.03.2007) si Claudia-Elena (16.11.2010) |
pt vot intri pe link-ul de la semnatura si in partea dreapta a paginii, dai putin mai jos si acolo la sectiunea sondaje e o listuta cu carti, ultima pe listuta e Sebastian in vis, se face punctuletul albastru si se da trimite. se poate o data la 24 ore. Multumesc
![](pupic.gif)
Sanatate multa multa, nu stiu ce homeopate iei dar si tonsilotren si homeogene sunt bune.
![](pupic.gif)
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
adipapazi spune:
si eu as prefera sa ramana odiseea aici,plizzzzzzzzzzzz!
doamne, ce bine ca am scapat de echo. am stat 5 ore in parc azi.
va pup si ma duc sa iau dostinex, last time
bb_alinus spune:
Va pup mamici!
Buna ideea cu FB ca acolo ajung mai rapid, am trimis Anei care mi-a si dat accept doar ca nu vad nici o discutie pana acum. V-ai facut setari speciale???
Doura tu sigur ai o setare speciala ca nu pot sa iti scriu nimic pe pagina. Ti-am vazut pozele si as fi vrut sa comentez dar nu ai publica ( nu pt mine ) optiunea " mur" ( nu stiu cum ii zice in engl).
Am vizionat niste pozici absolut superbe de Beatrice, Msymo, Ramo si Doura pe FB. Doamne ce bebei frumosi aveti. Ideea cu hamacul o sa o aplic si eu!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
Ramo_P spune:
bb_alinus - multumim de complimente, daca nu ma insel cred ca ti-am mai scris o data ca ai niste mandre de fete superbe(ca si mama) sa iti traiasca si sa creasca mari
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
Ramo_P spune:
fetili, eu pana acum nu am vazut semnele de jos cu aproba si dezaproba, erau au ba
ca imi tot storc creierii sa imi dau seama si nu reusesc, si stiti cum e cand tre' sa stii ceva ca daca nu
o iei razna
lore76 spune:
buna seara la fetele care inca nu au emigrat pe FB
votat carte si puficele
si reveniti acasa, ca v-a ajuns golaneala pe face.....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larasarit/larasarit.jpg)
larasarit spune:
Nu erau Ramo..uite de unde a venit ideea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162406 de
Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.