Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui Elfica
Cate v-ati strans acolo?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Hai sa vezi ?

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

Ispito! Vedem de saptamana viitoare ce si cum, dar nu ne parasiti pe forum! Stiti cum e cu Bond. James Bond. Asa si voi: Ispita. Miruna Ispita. Ispititoarea. AnaO Ispititoarea :) Pupici! Si seara buna ca trebuie sa ma pregatesc. Am facut baie, tre' sa ii facem si micutei. Apoi bagajul si ce o mai fi.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui martutza

Buna seara barlog

Ramo cum se voteaza cartea ca nu am avut timp sa aprofundez cu ameteli si dureri ce am avut si nu as vrea sa nu dau si eu macar un vot

Marta mamica fericita de Victor Mihai (12.03.2007) si Claudia-Elena (16.11.2010)

pt vot intri pe link-ul de la semnatura si in partea dreapta a paginii, dai putin mai jos si acolo la sectiunea sondaje e o listuta cu carti, ultima pe listuta e Sebastian in vis, se face punctuletul albastru si se da trimite. se poate o data la 24 ore. Multumesc

Sanatate multa multa, nu stiu ce homeopate iei dar si tonsilotren si homeogene sunt bune.

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

si eu as prefera sa ramana odiseea aici,plizzzzzzzzzzzz!
doamne, ce bine ca am scapat de echo. am stat 5 ore in parc azi.
va pup si ma duc sa iau dostinex, last time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Va pup mamici!

Buna ideea cu FB ca acolo ajung mai rapid, am trimis Anei care mi-a si dat accept doar ca nu vad nici o discutie pana acum. V-ai facut setari speciale???

Doura tu sigur ai o setare speciala ca nu pot sa iti scriu nimic pe pagina. Ti-am vazut pozele si as fi vrut sa comentez dar nu ai publica ( nu pt mine ) optiunea " mur" ( nu stiu cum ii zice in engl).

Am vizionat niste pozici absolut superbe de Beatrice, Msymo, Ramo si Doura pe FB. Doamne ce bebei frumosi aveti. Ideea cu hamacul o sa o aplic si eu!

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Vazut acum si ursuleata Elficai! Sa traiasca mica crestina! O dulceata de fetita!

Mergi la inceput

bb_alinus - multumim de complimente, daca nu ma insel cred ca ti-am mai scris o data ca ai niste mandre de fete superbe(ca si mama) sa iti traiasca si sa creasca mari

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

fetili, eu pana acum nu am vazut semnele de jos cu aproba si dezaproba, erau au baca imi tot storc creierii sa imi dau seama si nu reusesc, si stiti cum e cand tre' sa stii ceva ca daca nu o iei razna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna seara la fetele care inca nu au emigrat pe FB

votat carte si puficele
si reveniti acasa, ca v-a ajuns golaneala pe face.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

aaa, am uitat sa spun ca am reusit in sfarsit sa pun poze la semnatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Nu erau Ramo..uite de unde a venit ideea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162406

de Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.

Mergi la inceput