Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
JoAnn spune:
nici mie nu imi apare grupul pr FB si nu vad nici discutiile.
help
sa imi mai dea cineva add la grup...sau ma rog cum se face.
multumesc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carm3nutza spune:
va multumesc pentru sfaturi....
bebele e foarte vesel si ia bine in greutate, dar am sanii atat de moi si manaca atat de des :(
sper sa imi revin. beau si ceai de lactatie de la fares.
Ramo_P spune:
nu stiu daca e doar impresia mea sau chiar asa e dar eu daca beau gris cu lapte, facut ca pt biberon, creste productia
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carm3nutza va multumesc pentru sfaturi.... bebele e foarte vesel si ia bine in greutate, dar am sanii atat de moi si manaca atat de des :( sper sa imi revin. beau si ceai de lactatie de la fares. Fericita mami de ![]() |
si eu sunt in aceeasi situatie ca tine
![](japonez.gif)
![](alaptare.gif)
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
![](mamica.gif)
Doamne ai grija si de noi
carm3nutza spune:
poi ziua mananca cam la 2 ore. cateodata de abia rezista 2 ore ca mai repede nu ii dau eu, si noaptea doarme primu somn 3-4 ore si pe urma tot la 2 ore., dar asa face noaptea de vreo 2-3 nopti ca inainte manca numa de 2 ori pe noapte.
ziua de cand e el mananca la 1.5-2 ore, rar rezista 2.5-3 ore :)
douradoudou spune:
citat din mesajul lui carm3nutza poi ziua mananca cam la 2 ore. cateodata de abia rezista 2 ore ca mai repede nu ii dau eu, si noaptea doarme primu somn 3-4 ore si pe urma tot la 2 ore., dar asa face noaptea de vreo 2-3 nopti ca inainte manca numa de 2 ori pe noapte. ziua de cand e el mananca la 1.5-2 ore, rar rezista 2.5-3 ore :) Fericita mami de ![]() |
poate e un puseu de crestere...nu te grabi cu diversificarea sau completari..
![](floare.gif)
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eliza_cri/eliza_cri.jpg)
eliza_cri spune:
ceva funny :_)))
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
![](aerobic.gif)
![](bebe.gif)
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie Sugubina, este foarte greu, ca am carutul extrem de greu (singura nu-l pot ridica), dar cu mandra in el... Problema este la scarile de la intrarea in bloc, ca pana acolo ma descurs in lift cumva. La vecini n-am cum sa apelez, ca n-am decat o vecina in timpul zilei acasa, dar nu suntem in relatii de nici un fel. Doar ne salutam, atat. Bine, cu toti vecinii doar ma salut, singurul cu care mai pot lega o vorba e adminul, care sta la alta scara... deci cade faza cu ajutorul, ca n-am de unde. Asa ca apelez si eu la sotul meu cand este el acasa si gata. In timpul zilei stau cu usile / geamurile deschise si ne aerisim asa. Mami de Cristiana (29.12.2010) |
Cumpara-ti un marsupiu. Eu mai mereu ies asa ca mi se pare mult mai comod.
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui adipapazi neatza,,,,,, lore, am innebunit ce fete ai! nu vrei sa ne incuscrim? dau baiat blond, alb ca zapada, oki albastri, oua tari si coborate, decalotare ireprosabila!bonus: gropita in obraji, cra cra. Adi, mami de ana si ioachim |
![](pupic.gif)
![](radtare.gif)
lore, la asa reclama, nu as ramane insensibila!
douradoudou spune:
http://www.drmomma.org/2009/11/insight-into-iuds.html
cititi ..am vazut ca intrebati multe de dispozitiv intra-uterin(sterilet)
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)