Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

inna dupa prima vizita la Fundeni, cand se fac analizele enumerate de maria81 se recomanda evaluari lunare, care includ urmatoarele analize:
PT
Fibriongen
LA1
APS(SAFL)
PL
PS
AtIII
si ProC Global

floricico va tin pumnii!
toate mutantele!

22+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

inna se mai face si INR desigur, scuze dar neuronul meu gravid fragmenteaza informatiile!

22+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

multumesc fetelor, sunteti niste dragute.

Bigsister1, floaredemac,aristica

maine ma duc la cabinetul ala particular de aici si imi fac screening trombolia.
receptionera n-a stiut sa-mi zica si de celelalte, a zis sa vb cu doctorul.
sa vedem maine ce-mi zice.

eu ma gandeam ca daca alea-s erditare nu cred ca am asa ceva ca n-am avut trombofilie in familie, dar o sa le fac, pt orie eventualitate.

daca le fac maine, pe miercuri ar trebui sa am rezultatele de la primele analize si revin atunci incautare de sfaturi
dau o prajitura mare
si ii trimit si lui dr Uscatescu email cu ce-or gasi astia.

sper sa nu gaseasca nimic

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Eu inca o mai lalai p-aici muuuuult si bine ca-s c-o ciupearca la purtator, deci ma tratez

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

aristica daca era vorba de-un hrib, ma jur c-o luam eu

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

o nuuuu, e o timida candida si e pentru prima oara in vizita pe la noi, dar nu vrem sa fim gazde primitoare, asa ca o gonim rapid

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Deci,Fly: eu sunt insarcinata in 7 saptamani si deocamdata nu pot sa plec din x motive la Buc din Craiova.
Deci,daca am inteles bine la evaluarile lunare pt femeile insarcinate se fac:
-PT
-fibrinogen
-LA 1
-APS(SAFL)
- PL
-PS
-AtIII
-Prot C global
-INR
Aceste analize le-as face la Synevo in Craiova(pana in momentul in care o sa pot sa merg la Fundeni)si as trimite rezultatele Dr.U pe
mail(mi-a raspuns aproape intotdeauna).
Fly,multumesc mult mult.
Eu in prezent fac clexane de 0,6.

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Pentru SAFL se fac toate analizele:anticoagulant lupic, anticardiolipinici si anti-beta glicoproteina?

.............................................................................................................................
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s (tratament cu Clexane 0,4- 2/sapt si aspenter 1/zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Revin...intrebarea se refera la analizele ce se fac la Fundeni

.............................................................................................................................
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s (tratament cu Clexane 0,4- 2/sapt si aspenter 1/zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Pupam fetele motzatele! Noi suntem tot 2 in 1, sper sa ramanem asa pana luni sau marti cand am decis sa ma internez, ca nu mai am nervi sa stau acasa si sa astept.... Asa o sa stau in spital si o sa astept acolo
Deci: dr-ul meu vrea un semn cat de mic cum ca nasterea ar fi aproape, dar balerina mea ...nici gand! Inca se simte bine, a mai pus vreo 150 de g de saptamana trecuta, ceea ce se pare ca e in grafic, dr-ul aproximeaza un minim 3500 g, da Doamne sa fie peste 3000 zic eu. Merg luni sau marti acolo, ma internez, apoi cu control zilnic vedem cat ne apropiem de 40 de saptamani. Daca se fac 40 si niciun semn, nu mai asteptam si facem cezariana programata, frumos, tot tacamul.
Deja mi-e dor de baietelul meu numai cand ma gandesc ce mult timp voi fi plecata. Dupa ce se naste micuta, voi fi ocupata, dar pana atunci...
Am facut rost de laptop cu internet, deci nu scapati de mine. Acum ma apuc sa caut niste pizzerii sau restaurante care trimit mancare - gen catering, ca sa nu fiu nevoita sa mananc de la spital. Daca eram in orasul meu, era altceva, dar sunt la 50 de km fata de casa
Imi este cam groaza, sincer, dar ma gandesc la fetele care au stat mai mult prin spital toata sarcina si parca prind curaj.
Sa va zic inca ceva si gata: cand asteptam sa intru la ecograf dupa NST, o doamna mai in varsta care astepta si ea pe coridor m-a intrebat daca am gemeni. Zicea ca am burta maaaare....ca de gemeni!
Hai ca m-am lungit ca o guma de mestecat!

38+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput