Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -
Raspunsuri - Pagina 16
vali79 spune:
Asa este, floaredemac!
Norocul meu ca vorbisem cu asistenta lui care ma avertizase ca daca dr. ALBU nu spune nimic, e ok, ca altfel oricum au fost cele mai lungi 50 de minute ever...
+23
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 1/zi. Doamne ajuta-ne!
alla76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
pai daca uscateasca nu stie daca doza de clexane a fost suficienta sau nu, cine sa stie?????!!!! cred ca da dovada de lipsa de implicare cu raspunsul asta...daca merge pe presupuneri... ![]() |
pai...ca sa-i spuna cu siguranta ca nu a fost doza de clexane suficienta, ii trebuiau rezultatele de la Anti-FXa
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floaredemac Neatza, fetelor! Brotacel a nascut sambata noaptea o fetita minunata care are 3750 g (!!!!) si 51 cm, dupa un travaliu de 5 ore, natural. Amandoua sunt bine si voioase! Doamne-ajuta sa fie cat mai multe mamici fericite pe aici! 38+ DPN 15 aprilie 2011 ![]() FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe! http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html |
superba veste! Brotacel! sa-ti traiasca mormolocul!
refacere grabnica si o bebelina mancacioasa foc

simonia spune:
floaredemac, am fost in septembrie, cand am facut analizele si mi-a stabilit tratamentul.
tanoo, de ce esti artagos?
dna. uscatescu ne ajuta cu ce poate. din moment ce sunt fete care raman insarcinate natural fara nici un tratament pt. sindrom antifosfolipidic si trombofilii, si apoi pierd sarcina, sau se pierd sarcinile, cu tot tratamentul, inseamna ca lucrurile sunt mult mai complicate, cu prea multe necunoscute.
chiar nu mi se pare ca este vinovata dna uscatescu, ca in saptamana in care mi s-a pozitivat testul nu m-am dus la o eco sa vad daca sacul gestational este in regula si nu inregistreaza retard,sau la dnei sa vad daca e necesar modificarea tratamentului.
eu am avut un mare ghinion, nu e vina nimanui.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
floaredemac spune:
Vali, stiu cum e... La noi era si mai greu de cand aparuse problema, ma rugam in continuu la Dumnezeu sa fie bine, nici nu ma mai puteam uita la monitorul ala fiindca mi se facea rau. Se uita sotul in hol, tremurand si el. Cand in sfarsit ne-a dat un pic de speranta, nu imi venea sa cred ca poate fi adevarat. Nu doresc nimanui sa simta ce am simtit eu din 13 ianuarie pana pe 5 martie... desi sunt convinsa ca poate fi si mai rau de-atat, din pacate.
Simonia, si mie mi s-a parut cam "acuzator" tonul lui Tanoo, dar poate e doar o parere.
Eu cred ca d-na dr U face tot ce ii sta in putere si mai ales tot ce cunoaste. Sincer, am ajuns sa cred ca e mare lucru ca un medic din Romania stie cum sa gestioneze aceste probleme, fiindca nici in maretele SUA nu am vazut sa fie prea rasariti, sunt fete care au pierdut 4-5 sarcini pana au aflat care este cauza. Si multe au aflat doar dupa ce au avut un tromb sau o ruda de gradul I a suferit de asa ceva. De-asta am tot spus ca pt a duce o sarcina la bun sfarsit, in cazul nostru e nevoie de supraveghere hematologica in paralel cu cea obstetrica, dar din pacate unii obstetricieni sunt incapatanati si nu vor sa priceapa asta.
Si mare dreptate ai, din pacate se pierd sarcini chiar daca tratamentul a fost cel corespunzator, conform analizelor. Ce simplu ar fi daca totul ar merge 100% ca la carte....
Oricum, sa dea Dumnezeu sa te bucuri si tu curand de o minune!
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
alla76 spune:
QiaoBing, eu sunt din oradea, mai greu pe la Parhon![]()
vali79, sa-ti traiasca gemenasii
viotimis, la semnatura mea, cat am facut analizele care arata starea clinica... mai mereu mi-au fost in limite... si totusi...
oricum, sarcina e un factor de risc care poate activa manifestarile clinice date de mutatiile trombofilice
flyhigher77 spune:
Buna dimineata fete dragi!
Vin si eu cu vesti bune, am fost ieri la analize la Fundeni, apoi la dr. Dinu Albu la morfologie de trim. II si iar la Fundeni cu echo si pentru rez. la analize.
Fetita noastra e foarte bine, creste corespunzator, la dr. Albu n-am avut surprize, bine...mi-a batut inima ca la iepuras cat am stat acolo intinsa, stiam de la voi ca e un tip ursuz, dar faptul ca si-a facut treaba minutios si la sfarsit mi-a spus "Doamna e totul foarte bine", m-a facut sa ies plutind de-acolo.
Si placenta fundica e de gr.0,lichid suficient si colul de 43 mm inchis, mare bucurie!
La Fundeni analizele au iesit bune, semn ca tratamentul isi face treaba, asa ca raman pe Aspenter pana la 28 de sapt., daca nu intervine nimic altceva si sper sa nu
!
Despre dr. U sincer, numai de bine, tinand cont de faptul ca hematologi am si la mine la Bacau, sunt si-n Iasi, dar nici unii capabili sa puna un diagnostic si sa trateze trombofilii, ca sa nu mai vorbim de implicare.
Nu ma deranjeaza ca trebuie sa astept, erau peste 30 de femei si ieri, apreciez efortul d-nei dr. de a raspunde tuturor, sper sa-o tina Dumnezeu sanatoasa, pentru ca suntem atatea femei care depindem de ea. Mie mi-a raspuns de fiecare data, iar la primul meu mail disperat mi-a raspuns in 2 ore, desi ii scrisesem intr-o duminica si era si in concediu. Spunea ieri, ca daca uneori nu raspunde prompt este pentru ca lipseste cate o sapt. si cand revine, are sute de emailuri si incearca sa le selecteze in ordinea prioritatii.
Eu cred ca e bine sa ne agatam de cei care ne pot ajuta, cat de putin! Si sa acceptam ca nici ei nu sunt perfecti!
gata cu monologul! ma scuzati ca m-am intins!
Brotacel felicitari si multa multa sanatate! 

Floricica abia astept vestea nasterii bebelinei, sanatate!
vali sanatate tie si gemenasilor! 
Gliana
tie si lui ginerica 
miki, alla, aristica, qiao, simonia 

toate fetele inimoase de aici! Doamne ajuta la cat mai multi bebei!

22+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
floaredemac spune:
Flyhigher, ma bucur mult ca sunteti bine!
Noi avem cam aceeasi distanta fata de Bucuresti (tu ai cu vreo 5 km mai mult), deci stiu exact cat de obositor este. Si cu cat creste burtica, cu atat va fi mai greu, dar merita efortul. Lichide multe, pauze dese...
Sa creasca mare si sanatoasa printesica!
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
flyhigher77 spune:
floricica e drept ca-i drumul lung, dar merita tot efortul! Multumesc mult pentru urari, va pup! 

22+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV