Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Gliana planul cu adoptia il avem de mult. la inceputurile relatiei cu actualul sot am avut o discutie serioasa pe tema copiilor. el isi dorea 2 (gemeni daca se poate), eu ziceam merci daca reusesc sa fac si sa cresc unul. cand i-am prezentat situatia cu o singura trompa si cu diferenta de varsta (eu fiind cu aproape 6 ani mai sarita ) am cazut de acord ca daca nu o sa reusim sa il avem si pe al 2-lea, sa il adoptam. nu luasem in calcul insa atunci ca s-ar putea sa nu reusim sa avem deloc unul al nostru.
am fost tentata acum sa ma apuc deja de dosarul pt adoptie, dar am gandit la rece si am ajuns la concluzia ca daca se va intampla (probabilitatea nu e f mare, dar exista) sa reusim sa adoptam un copil si in acelasi timp eu sa fiu insarcinata sau proaspata mamica, o sa fie cam dificil sa ne ocupam de unul mic la care abia citim instructiunile de folosire si in paralel sa il facem si pe celalalt sa se simta bine venit si sa il ajutam sa se adapteze. asa ca mai asteptam putin cu planul D

scuze de off-topic, dar am prins o fereastra de respiro la birou si am desertat sacul

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Qiao, de asta suntem aici sa ne povestim

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 18+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile,]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Buna fetelor.Eu sunt insarcinata in 6 saptamani si faceam clexan de 0,4.
Avand in vedere ca sacul gestational era mai mic decat varsta sarcinii,dr.U a zis sa trec pe clexan de 0,6.
Din x motive eu nu pot deocamdata sa merg la Fundeni,si ma intrebam daca este vreo problema avand in vedere ca eu am 172 cm si 53 kg si fac clexan de 0,6.Parca exista o proportionalitate intre greutate,inaltime si doza de clexan?La voi cum este!

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

inna eu te pup si aici si sper sa nu mai treci nici tu cu sotul, dar nici noi (ca ne speriasi, nu gluma) prin astfel de evenimente. Si eu zic sa faci exact cum ti-a zis doctorita. Ia-l de 0,6

Mai fetelor, eu ca romanul ala care vede ca e o zi limita la ceva...dadui buzna in farmacie sa cumpar algocalmin...si am cerut unul cu termen de valabilitate luuuung, ca noi nu luam agocalmin de obicei si nici n-am avut in casa dar, nah, am zis sa fie
...si asa am vazut un raft intreg cu diverse sortimente de omega 3, cu peste, unele erau extra, altele erau in cutii foarte mari, altele in cutii foarte mici si am zis sa nu intreb ca romanul tolomac...dar pe unele cutii era desenat un peste, pe altele nu era niciun fel de vietuitoare...dar astea fara vietuitoare erau alea "extra".

Cand se contopesc mutatiile cu 3 esecuri succesive de implantare si cu endometrioza....care-i omega aia buna? Aia cu peste? de ce? Aia fara peste e extra ca ce? are b-uri?
mama floareooooooooooooo!!!! da un ochi doamna draga pana nu nasti, ca tu este mama lui omega 3
adrianaady, miki, alla,balanta, ariadna, samiruta - hai ca una tre' sa stie diferenta intre aia cu peste si aia fara peste

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxandrada

Suntem aici, Floricica, cu colici cu tot! Vroiam sa te rog sa ma ierti ca te-am bagat in sperieti cu hemoragia din timpul operatiei- mergi pe mana doamnei U., nu te ingrijora si fii increzatoare, fiindca e clar ca eu am fost un caz extrem de izolat( daca se permite superlativul) si ca a fost doar o intamplare nefericita.
Ti-a fixat data? Sa nu ne tii pe jar ( si nici tu, Brotacel scump)! Oricum, ne rugam pentru voi!
Pup toate mutantele!

R. mami de Toma ( 22.02.2011) tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani

Am inteles ca ai nascut la medlife? Te intreb pt ca si medicul meu e la medlife si acolo o sa nasc. Imi fac griji in legatura cu cat de pregatiti sunt sa intervina in situatii dificile. Ai putea te rog sa imi dai si mi e ceva amanunte? Imi imaginez ca esti f ocupata, dar daca ai un moment disponibil...

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floaredemac

Nokianne, Gliana, multumesc!
Apropo de diabet, chiar ieri mi-am facut un test rapid de glicemie, era 87. Cred ca e bine, nu? A fost a jeun, din deget.

Maine merg la dr, mi-am facut bagajul dar sper sa nu raman inca la spital. As vrea sa trecem de saptamana 38, poate chiar sa ajungem la saptamana 39. Vineri intru in 38.
Oricum, am facut rost de laptop si va tin la curent, daca nu reusesc o sa trimit sms unora dintre fetele de pe aici.
Va pup!

PS Brotacel, sper ca sunteti bine!!!

37+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Doamne ce a trecut timpul! Pregatim motatele pt galerie

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Da, Mamutz am nascut la Medlife cu dr. Dragos Albu si a fost super! Am luat pachetul Gold, fiindca a ramas cu mine si sotul meu, si cred ca a fost o alegere buna, fiindca e mare lucru sa fie cineva cu tine, chiar daca ai la capul patului u7n telefon cu nu stiu cate interioare la care poti sa suni oricand ca sa vina cineva. Mi s-au parut super pregatiti , pentru orice fel de interventie ( mie, de exemplu, mi-au facut analiza hemoglobinei in timpul operatiei, ca sa vada cum vor interveni), iar anestezia a fost ireprosabila- n-am avut niciun fel de efecte secundare. La terapie intensiva aui facut tot ce au putut ca sa minimizeze durerile , pur si simplu roiesc in jurul tau, nemaivorbind de personalul pe mana caruia esti de cum te transfera in rezerva. Singura usoara nemulutmire am avut-o fata de unele dintre asistentele de la Neonatologie , care au mentalitate si comportament neadecvate unei asemenea clinici- noroc ca medicii au compensat din plin. Asa ca du-te fara grija, esti pe maini bune- eu chiar am avut probleme cu carul in timpul sarcinii, nemaivorbind de "zestrea genetica", si , cu toate astea, totul a decurs foarte bine.

Floricico, ce coci tu acolo, de 1 aprilie?

Mergi la inceput

Multumesc mult. Din cauza trombofiliei imi fac si eu griji, in primul rand.
Ma plangeam acum vreo sapt ca bebe a pierdut avansul de crestere, nu mai luase nici un g in 10 zile, A FOST GRESALA ECOGRAFICA.
Am refacut eco, in amanunt si e tot in avans, grasut si s+a si ridicat de pe colul meu. S+au mai diminuat si contractiile, dar tot la pat stau. Da sa fie bebe sanatos si sa ajungem la termen.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

imi puteti spune si mie? daca am abandonat lupta pt. bb, mai trebuie sa iau ceva in viitor pt. trombofilii?
i-am scris dnei. uscatescu dar nu mi-a raspuns.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am uitat sa intreb, una din fete spunea ca este medic, as vrea sa o intreb ceva pm

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput