Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Buna fetelor, sunt o fosta aspiranta , graviduta in prezent si am si eu cateva intrebari , daca ma puteti ajuta.

Mi-a iesit valoarea homocisteinei crescuta si sunt suspecta de trombofilie, doctorul gineco m-a trimis la Dr. Uscatescu, la fundeni pt o serie de analize...mi-a zis sa fiu la spital la ora 7 dimineata.

Imi puteti spune si mie cat trebuie sa astepti pana reusesti sa te consulte...nu de-alta, dar tr sa ajung si la munca, sefii mei nestiind ca eu sunt insarcinata si as prefera sa nu le spun inca.

In cat timp se dau rezultatele?

De asemenea tr sa imi fac profilele 1 si 2 la Synevo, la acestea in cat timp pot lua rezultatul?

Ma grabesc destul de rau deoarece e posibil sa pierd sarcina daca nu iau cat mai repede tratament.
De asemenea daca mai aveti alte detalii, de care eu nu stiu sa va intreb, as aprecia ajutorul vostru.

multumesc mult!!!!

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 4+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

floricico, imi dai emotii! (pozitive!) abia astept sa ajung maine acassa sa recuperez ce s-a mai scris pe forum, sa vad de ai ramas sau nu in spital.
de e sa ramai in spital, iti doresc din suflet o nastere cat mai usoara, fara complicatii si refacere grabnica si pt tine si unul si pt bobocel de mac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Walkiria, ca prim pas poti sa iti cumperi deja maine vitaminele Femibion 1, care iti vor scadea homocisteina. Asa s-a intamplat la mine.
Daca poti sa ajungi chiar pe la 6:30 la Fundeni, castigi o jumatate de ora. Daca esti printre primele, ti se fac imediat analizele, oricum nu dureaza mult. Pana pe la 8 cred ca sunt intepate cam toate fetele de acolo. In general se intampla asa: se recolteaza, atunci spui d-nei asistente ce istoric ai, apoi la rezultate stai de vorba cu d-na dr daca este disponibila, daca nu tot asistenta iti explica ce i-a spus d-na dr in cazul tau. Analizele sunt gata cel mai devreme pe la 12, dar le gasesti acolo pe doamne pana pe la ora 17, eventual daca termini mai repede la serviciu poti veni iarasi la Fundeni. Daca nu, a doua zi vii din nou de dimineata devreme inainte de a incepe serviciul, si asa reusesti sa nu intarzii. Cand ti se recolteaza maine intrebi cand sunt gata si explici care e treaba cu programul tau. Doamnele vor gasi variante, sunt flexibile si amabile.
Referitor la Synevo: nu cred ca trebuie sa faci si profilul 1 si profilul 2, eu personal am facut doar 2 + profilul de SAFL. Din pacate dureaza cca 2 saptamani, sper sa nu gresesc. Vizavi de intrarea unde intorc troleibuzele la Fundeni este un centru Synevo. Poate reusesti sa intri acolo si sa te lamureasca exact cat dureaza si daca iti trebuie vreo hartie de la medic. Eventual daca te simti in putere iti poate recolta tot maine sau poimaine, daca vii atunci dupa rezultate.
Iti doresc sa te bucuri de un bebe sanatos la sfarsitul celor 40 de saptamani de sarcina!!! Deja au mai ramas doar 36...
Edit: pe prima pagina sunt trecute si alte centre unde se fac analizele de trombofilie, uite aici de exemplu: "Centrul Medical Matei Basarab - Pachet de analize in care intra: Factor V Leiden(G1691A), Factor II(G20210A), MTHFR(C677T), MTHFR(A1298C), Antitrombina III(plasma, SysmexCA 560), Proteina C-activitate, Anticoagulantul lupic, Anticorpi antifosfolipidici- toate costa 580 ron si sunt gata in maxim 10 zile; daca nu te poti deplasa trimit chiar si un curier care ridica eprubetele si fara bani in plus."

Alla, iti multumesc din suflet pentru incurajarile si gandurile tale bune!

37+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Floricico, multa bafta si tie si sanatate si numai bine draga mea si sa-ti dea Dzeu putere si tarie.
Sper sa nu stau nici eu mult in spital ca nu e placut dar stiu ca o sa fie bine pt ca o sa-mi fac toate analizele si perfuziile o sa ne faca numai bine. Asa ca ...tot raul spre bine...
si eu vrea sa mai fac analize suplimentare pt ca luni era sa lesin, stateam pe scaun si deodata negru in fata ochilor, transpiratii reci, rau..vai ce m-am speriat, dimineata am degetele putin umflate...medicul gineco mi-a spus sa scot sarea din mancare, dar cine poate, oricum de principiu nu mananc saract , dar chiar deloc nuuuu pott.
Va pupic pe toateeee

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 18+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile,]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Floaredemac iti multumesc din suflet pt raspuns.

Ti-am trimis PM cu alte cateva intrebari, sper sa nu te deranjez.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 5+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna fetelor va pup pe toate

stiti cumva daca maine o pot gasi pe d-na dr. Uscatescu la spital?????

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maria te-ai operat? N-a zis nimeni ca d-na dr. ar fi anuntat ca nu e, deci ai sanse foarte mari s-o gasesti.
alla 14 mai...colea, peste drum Si mie-mi place Praga, dar ma topesc dupa Viena. Daca ajungi prin Praga, da-mi de stire...altfel, tre' sa ma abat de la traseu cand adoarme sotulache in dreapta mea, nu? uite cum bag eu raca-n familie ca deviez de la ruta
floricica...ahaaaa, vine balerina, dar soro, eu tot sper c-o aduci pe lume la jumatatea lui aprilie...deh orgoliu de berbec, ca doar n-o sa treaca fata de partea taurilor, nu?
fly
Qiao daca n-ar fi fost acel ticait, ce-ai fi facut?

Pupici tuturor fetelor
DENISA, Doamna profesoara nu mai spuneti nimic?
sara, anna???

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica trebuia sa ma operez pe 30 martie dar am amanat-o pt 20 aprilie, deocamdata ma tratez din cauza unui streptococcare a iesit si in secretii si urocultura

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Saluti

Inca nu am stabilit nimic. Abia vinerea viitoare ma vad cu Albu, vreau sa impuc 2 iepuri - poate imi tranteste si o eco sa vad pe ce parte produc luna asta (am constatat ca la mine cam merge una pe dr una pe stg).
aristica daca nu era cu tic-tac, continuam cu planul A (natural) ca tot ne-am obisnuit cu el
eu as prefera acum sa trecem la planul B - o IA (chiar IAD); in paralel cu A
daca nu iese cu B trecem la C - FIV; in paralel cu A
si daca nici cu C nu rezolvam nimic, atunci trecem la D - adoptie, in paralel cu A, bineintels, ca sa nu ne pierdem antrenamentul

toate insa trebuie sa le derulam intr-un timp destul de scurt, in dec fac 42 de ani deja iar AMH-ul meu e in plonjon liber si fara stimulari.

apropo, la ce interval dupa o IA pot sa fac FIV ?

floricica eu cred ca mai rezista balerina inca putin in burtica, doar e cald si bine acolo.
gliana sa te intorci cu forte proaspete
brotacel ma pregatesc sa fac galerie

restul fetelor

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Qiao, sa fii sanatoasa cu varsta, si eu fac 40 in mai dar la mine a scuturat izmenele sotul si am ramas...nu am probleme...chiar tre sa ma feresc cu mare seriozitate daca nu vreau copii.
sunt sigura ca-ti vei tine si tu bebele in brate, indiferent cum il vei aduce pe lume sau chiar daca va trebui sa-l adopti, numai o persoana cu inima de aur poate face o adoptie, sa iubeasca copilul acela ca pe propriul copilas. te felicit ca te-ai gandit si la asta.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 18+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile,]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput