Mar-Apr (189) Hai Picky! Bv Stefana, scrish!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Unde nasti Stefana? de n-ai bagaj de facut.
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Stefana, mult succes, o noapte usoara si odihna placuta...cred ca abia astepti sa iti ti bebe in brate.....:)

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna seara fetele,

am aterizat si eu pe aici;azi am tinut sa calc hainutele fetei si tot ceea ce mai era de calcat, asa ca am prestat vreo 3 ore; am intrat cu mari emotii sa vad daca au nascut antguess si strumphitza, care era disparuta... vad ca inca nu...

irinuca - ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelica si ca totul a mers bine la dr.

stefana - iti tin pumnii; sa ai o nastere usoara si sa dea DD sa te odihnesti la noapte pentru ca vei avea nevoie.

HAI STEFANA

antguess - tu cum te mai simti?

pupici la toate mamicile si burticile

34 +

AMR MAXIM 28 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Daaaa, abia astept! Sper sa ma pot odihni.

Pisuc, nasc in iasi, la Arcadia, care e spital privat si nu-mi iau nimic, decat fardurile Deja am umplut o gentuta de cosmetice, Sper sa am si chef sa le folosesc, sa ma placa bebe

Stef 39s cu Tudor Stefan

AMR 1 zi!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Ioanna ma simt suprinzator de bine...dar extrem de obosita...mi se inchid ochii....
o fi linistea dinaintea furtuni...nu stiu...dar nu ma mai gandesc deloc la nastere..pt ca e clar ca am cea mai incapatanata berbecuta in burta.....m-a tinut toata sarcina cu emoti ca n-o sa o duc pana la capat si acu vrea sa imi arate ca m-am ingrijorat degeba...nu-i nimic...o sa o musc de fundulet cand oi prinde-o

in rest....nu prea mai stiu ce sa zic...stau aici cuminte, citesc de nasteri, de asteptari....si astept si eu cu viitoarele mamici emotionate:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

Ioanna ma simt suprinzator de bine...dar extrem de obosita...mi se inchid ochii....
o fi linistea dinaintea furtuni...nu stiu...dar nu ma mai gandesc deloc la nastere..pt ca e clar ca am cea mai incapatanata berbecuta in burta.....m-a tinut toata sarcina cu emoti ca n-o sa o duc pana la capat si acu vrea sa imi arate ca m-am ingrijorat degeba...nu-i nimic...o sa o musc de fundulet cand oi prinde-o

in rest....nu prea mai stiu ce sa zic...stau aici cuminte, citesc de nasteri, de asteptari....si astept si eu cu viitoarele mamici emotionate:)

am vazut ca berbecuta e tare incapatanata si se lasa indelung asteptata, dar nu mai ai mult; poate pana duminica esti gata cu fata in brate;
e bine ca esti linistita, incearca sa te mai odihensti daca tot simti nevoia

34 +

AMR MAXIM 28 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara fetele cucuietili!!

In graba mare , dar las` ca vin eu dupa cina la taclale mai multe ca mi-e dor , am limba nescarpinata pe ziua de azi , sa va arat cateva pozici cu floricelele de le-am plantat azi

Ca fapt divers doar sa va spun ca anul trecut dupa ce am ramas insarcinata , nu stiam ca sunt deja gravida am plantat in prostie flori si am amenajat gradina, ca abia ne mutasem in casa asta noua si acum la final de sarcina iar m-a apucat gradinaritul deci sa vedem daca si Sophiei o sa ii placa florile si frumosul la fel de mult ca mie

Va las link la floricelele mele de azi si la gradina sa vedeti ce frumos era vara trecuta

Floricele de primavara 2011

Gradina 2010

Revin dupa cina

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

gata si baita si masajul, acum facem nanita

catank dar are scutecel de finet sub caput, nu este pe paturica. numai pe bumbac o tin.

miki da, au si un punct alb mic in mijloc petele alea rosii. or fi si de la grasime, mai stii... chestia este ca sunt si aspre si multe una langa alta.

hai stefana, nastere usoara. hai bebe Tudor, te asteptam cu drag

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

pofta buna strumphy!

super frumoase pozele cu floricele si gradina de asta vara

34 +

AMR MAXIM 28 ZILE !!!

Mergi la inceput

fetele..eu ma duc sa imi fac baia de seara si dupa aia sa ma uit la tv...
va urez o noapte linistita.....stefana- nastere usoara
irinuca felictari pt eco...
strumphy f frumoasa activitatea ta cu floricelele..sigur o sa ii placa si micutei..cui nu-i place???

v-am pupat fetelor si ne vedem maine la cafea...
daca se rupe vreo apa in noaptea asta, va rog anuntati :)

Mergi la inceput