Mar-Apr (189) Hai Picky! Bv Stefana, scrish!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

irinuca, nici eu nu as pleca de acasa.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), AMR 7 zile

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

noi deocamdata dormim si ziua si noaptea ideea e sa ne dea mami de papa, ca suntem fomiste tare, tare, de trebuie sa crestem...am scos- o pe balcon ieri 6-7 minute si azi vreo 10-15 minute, ne cam displace caciulitza , da asta e..
in alta ordine de idei eu am venit acasa cu -8 kg, adica am acum 58,5 la 1.76... cu nici o dieta n-am reusit asta pana acum, in continuare nu fac excese , mananc dupa regim dar numai cantearesc carbohidratii din nimic, mananc fructa intreaga, daar nu fac excese...
am gustat un sfert de merci eram si ieri un biscuite din faina integrala cu indulcitori, iar azi unul petit beure cum sunt cei populari acasa, f buun.
a venit pediatra acasa si mi-a zis ca pot sa pap orice vreau eu mai putin alcool si tigari....si ca flatulentele sunbt in primul rand contarindicate ca iti fac gaze si iti provoaca tie dureri ca sunt toate rasculate prin burtica si de asta ii poate cauza ceva stari lui bb nu ca face gaze si el...apropo pe mine ma doare spatele dupa ce pap, cu operatia stau bine , ma mai tine pielea un pic, burta nu ma mai doare decat cand fac ceva la baie,
va laas ca s-a sculat.... si ne afla toti vecinii......

mami de printesa de 7 ani Maria-Daniela si dodoloatza frumoasa Andra-Simona si cu un ingeras la Doamne-Doamne din 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea nici al meu nu doarme intr una...ori doarme toata dim+toata amiaza non stop...ori toata dupa masa non stop...n rest face cum face si rares al tau noroc ca doarme ff bine noaptea...

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Ce faci mamico? Ce face Yasmi? pentru nazdravanul de Lucas. Imi joaca feste bebe al meu, toata ziua tzitzi tzitzi, daca ar fi dupa el, ar fi tragic si e cam puturos, motiv pentru care ca sa doarma 3 ore jumatate noaptea ii dau biberon cu laptele meu evident, dar macar orele alea 3 sa le dorm si eu, ca in rest nu am apuc mai deloc. Ma bucur ca am lapte, la cat sunt de stresata uneori si putin si nervoasa din cauza oboselii.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Ailed

Ally si tin pumnii! Sa ma anunti si pe mine te rog cand e marele eveniment. Cum te simti in seara aceasta? Tin pumnii sa vina cat mai repede bebe Eduard.

Strumphy felicitari pentru noile achizitii si daca poti cand e marele eveniment poate imi dai si mie un semn. Poate maine cand e mare sarbatoare apare bebe Sophie.

Deea

Mergi la inceput

Dorinuta tu ce mai faci mami? Ce face bebe Eduard? Asteptam pozici noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Fete dragi
am si eu o intrebare pentru cele care ati facut cezariana: ce chiloti ati purtat dupa operatie? Noua ne da in maternitate de la ei din aceia de unica folosinta, dar acasa ati mai purtat? ce marca, si unde ati gasit?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Fete dragi
am si eu o intrebare pentru cele care ati facut cezariana: ce chiloti ati purtat dupa operatie? Noua ne da in maternitate de la ei din aceia de unica folosinta, dar acasa ati mai purtat? ce marca, si unde ati gasit?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Am purtat si din aceia de unica folosinta de la TIGEX, cred ca se gasesc prin hypermarketuri, eu i=am primit de aceea nu stiu exact de unde sa iti spun sa ii iei si am purtat si chilot tip boxeri sa zic asa si m=am simtit foarte ok cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Lauriciu nici eu nu am avut contractii dar am nascut vaginal cu ajutorul forcepsului dar la mine bebe a gos tmic 2.5 kg. Eu nu amfacut furia laptelui ca la mine deabia a curs si cu multe stimulari. Acuma alaptez si noroc ca bebe suge bine ca altfel nu m-as fi decurcat numai cu pompa ca nu produc decat 60 ml cand incerc sa pompez.

Stumfi eu recomand sterilizator cu microunde ca e cal mai rapid eu de ala am. Cos de gunoi pentru pampers nu mi-am luat. Arunc direct la ghena. Dar am in schimb pungi parfumate si cand il schimb pun pampersul folosit in pungile alea.

Asteptand o minune 8+months

AMR : 35 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burticute si mamicute

ce faceti? cum ati dormit? eu am dormit asa repede ca nici nu mi-am dat seama abia astept la pranz sa dorm putin.
se pare ca Infacolul nu prea este asa bun. parca isi facea mai repede efectul Sab simplex. ii mai dau cateva zile asa si daca vad ca tot asa este ii dau inapoi Sab simplex. cu ala avea mai putine crampe ca acum.

hai stefana, hai bebe Tudor

mandreeac zici ca tu ii dai Colief si functioneaza? cat costa? inainte ce i-ai dat?

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Costa 90 lei si te tine cam o saptamana acea sticluta, intrucat are 7 ml, insa la bebe al meu functioneaza. Ai mai putea incerca si Debridat, nu stiu cat costa, dar dna dr mi l=a recomandat si pe ala. Eu o sa mai iau o sticluta de Colief si apoi sa vad cum e si cu Debridatul asta.

uau dar ce mult ai dat..vezi ca eu l-am vazut pe net la pret mult mai mic..
http://www.farmaciastejara.ro/colief-infant-drops-p-2702.html

Mergi la inceput

Miki multumesc din suflet. De la Sensiblu l-a cumparat sotul meu si atat a dat pe el. Am sa il iau si eu de pe net ca e mult mai ieftin cu tot cu firma de curierat.

Mergi la inceput