Mar-Apr (189) Hai Picky! Bv Stefana, scrish!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello mamici am ajuns acasaaaaaaaaaaaaaaa!

dupa cum se poate observa, am un bebe tare cuminte daca din prima zi cu el acasa eu hop pe net

nu am apucat sa citesc din urma, doar mesajul lui pisuc! m-au pus sa aleg cu cateterul, daca sa il scoata ieri pe la 6 dupamasa sau astazi la 12 la pranz...si cum eram asa panicata cu durerile, le-am zis ca sa il scoata astazi. cat despre externare, eu am vrut sa plec azi acasa, nu mai suportam sa stau internata si stiam ca acasa o sa imi fie mai bine, lucru care s-a si adeverit cat despre operatie ce sa spun...pentru mine care niciodata n am fost operata, n am avut oase rupte sau alte probleme, a fost sincer un soc prima zi dupa operatie. am avut dureri foarte mari si am cerut calmante toata ziua, cam din 3 in 3 ore. ieri sincer credeam ca nu o sa mai pot sta dreapta vreodata...ieri noapte am cerut calmant si mi-au facut si in cateter si in branula. efectul? am dormit lemn! si azi cand m-am trezit parca eram alt om, curioasa transformarea. pe ziua asta am la activ doar o pastila de ketonal, atat. nimic in branula, nimic in cateter, nici o injectie, si deocamdata ma simt foarte bine. sunt absolut socata de transformarea petrecuta de la o zi la alta. nu sunt nici gazela, nu zburd, dar merg fara probleme prea mari, am urcat scarile din casa de mai multe ori...e ok..

sanii vad ca mi s-au intarit, laptele e pe drum. am tot tras cu pompa si am reusit sa scot cateva picaturi de colostru, maine sper sa fie mai mult :)

in rest, operatia arata impecabil, doctorita a fost o minune. euroclinicul lasa insa mult de dorit, am avut de platit o factura de 124 milioane. cu tot cu actele de decontare de la cas, ar fi trebuit sa platesc 99 mil nasterea+12 mil taxa de recoltare de stem. diferenta de 14 milioane e absolut nejustificata, ne-au umflat factura din burta intr un mod extrem de nesimtit. e drept ca ne-au dat desfasurator cu tot ce am consumat, dar toate obiectele astea nu au pretul trecut langa, deci cam degeaba. ca sa nu mai zic k am vazut trecute 30 de tampoane, pe care nu ca nu le-am folosit, dar nici nu le-am vazut in camera. nu am avut chef de scandal cu ei pentru ca tot ce vroiam era sa ajung acasa, dar am plecat tare dezamagita de aceasta atitutine.

promit sa revin in seara asta si cu poze ca sa-l vedeti pe micul luca

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Scrish bine ai revenit! Vad ca te-ai grabit tare sa iesi din spital :)
Imi pare nespus de rau sa aud de euroclinic asa ceva :( eu am o prietena care a nascut acolo si mama s-a operat la ei si a fost totul ok. bine, asta in urma cu un an.

dar important e ca sunteti acasa, sunteti bine si incepe viata impreuna

asteptam cu nerabdare pozele!

38+ Natalia

AMR 2 saptamani :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Scrish..bine ai venit acasa!!Abia asteptam sa-l vedem pe bebe Luca...Ma sperie ce povestesti tu de cezariana..bine ar tb sa ne asteptam ca sunt si dureri dar totusi...Din ce inteleg nu ai stat cu bebe in camera,maibine pt tine daca ai avut si dureri...Daca ai urcat deja scari..chiar esti gazela,si sa stii ca la operatie conteaza foarte mult miscarea..cu cat te misti mai mult cu atat mai repede te refaci!!

Faza cu factura este cam aiurea,adica dupa ce ai platit atat macar justificare sa ai...dar cum ai zis si tu, conteaza ca esti ok si ca bebe Luca este la mami lui in brate!!

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Fetelor! Nu stiu ce sa fac!
Astazi sotul m-a intrebat daca vreau ca in weekend sa merg la parintii mei (la 200km de Bucuresti). Nu i-am mai vazut de 1 luna si eu inainte mergeam la 2 sapt la ei. si ei nu pot veni la mine. Dar am zis ca acum sunt cu burta mare si sa nu mai plec la distante mari. Si i-am zis ca mai bine sa stam linistiti acasa. Si el a zis ok, mai bine stam acasa.
Iar de la pranz de cand mi-a spus, ma gandesc numai la plecare la parintii mei. Dar sotul meu acum nu mai vrea, ca s-a speriat cand i-am spus eu ca mi-e frica sa nu am contractii de la drum (am patit-o ultima data cand am fost la ei). Am si plans ca nu ma duc la parintii mei (apropo de nervozitate ca tot vorbea Ama)
Acum nu stiu ce sa fac: sa insist sa plecam la ai mei (daca insist, sigur cedeaza rugamintilor mele) sau sa stau acasa?
De fapt nu voi sta acasa, vom merge la socri la tara, dar mai aproape, la 50km de Bucuresti

37+

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

Buna diminea#539;a! Va scriu si eu de pe patul de spital,99%azi ne externam si ajungem acas#259;,de abia astept..suntem bine,bebe Luca m a f#259;cut sa m#259; indragostesc a doua oar#259;, e super cuminte si mancacios,de bibe deocamdat#259; pt ca sānii mei sunt sigilati ieri a fost o zi cumplita din punct de vedere al recuperarii, Sam crezut ca nu o sa mai pot merge sau sta dreapta niciodat#259;.plus ni#537;te dureri crunte La opera#539;ie, nu m#259; avertizare nimeni k doare chiar ASA...asear#259; am cerut iar calmant prin cateter si am reu#537;it sa dorm chiar bine de La 12 pana acum. Iar azi, spre imensa mea bucurie, sunt mult mai sprintena!de abia astept sa m#259; vad cu bebe acas#259;, cred k doar gāndul asta īmi da putere mult#259;! Va pup si va scriu p larg de acas#259;, acum m#259; chinui r#259;u de pe iPad..

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Ma bucur ca te simti mai bine. Eu ti-am zis prin ce dureri am trecut, de nu as fi crezut, dar cu fiecare zi te vei simti mai bine.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22
fetelor am si eu o intrebare: voi ati experimentat stari de nervozitate extrema?
Ca eu am fost destul de calma toata sarcina, si acum asa, din senin, ma apuca niste draci de nu suport nici sa respire cineva langa mine. Fara un motiv anume.
Si daca imi mai gasesc si cel mai mic motiv ma apuca o smiorcaiala de nu ma mai opreste nimic...

da, azi am experimentat stari de astea!
de dimineata am inceput cand am vazut, fiind soare, urme pe dulapurile mele din bucatarie. iar sambata trecuta am avut 2 femei care mi-au facut curatenie generala in toata casa. cum de nu au sters bine usile dulapurilor ma apucasera niste nervi si am inceput eu sa frec si sa frec, injurand ca dulapurile nu le-au vazut, in schimb mi-au frecat aragazul de inox cu buretele de sarma iar pe aragazul meu aveam doar praf, ca il folosesc f rar

iar acum plang ca fraiera ca nu ma pot hotari daca as suporta un drum de 3 ore pana la parintii mei

37+

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Felicitari Stefana refacere rapida -mama ce grasun ascundeai tu acolo
Scrish, bine ati venit acasa

Monas "LA MULTI ANI"!

CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burticute si mamicute

ce faceti? cum ati dormit? eu am dormit asa repede ca nici nu mi-am dat seama abia astept la pranz sa dorm putin.
se pare ca Infacolul nu prea este asa bun. parca isi facea mai repede efectul Sab simplex. ii mai dau cateva zile asa si daca vad ca tot asa este ii dau inapoi Sab simplex. cu ala avea mai putine crampe ca acum.

hai stefana, hai bebe Tudor

mandreeac zici ca tu ii dai Colief si functioneaza? cat costa? inainte ce i-ai dat?

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Costa 90 lei si te tine cam o saptamana acea sticluta, intrucat are 7 ml, insa la bebe al meu functioneaza. Ai mai putea incerca si Debridat, nu stiu cat costa, dar dna dr mi l=a recomandat si pe ala. Eu o sa mai iau o sticluta de Colief si apoi sa vad cum e si cu Debridatul asta.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Scrish, bine ai venit acasa !!! Sa-ti fie usor, si bebe Luca sa aiba parte de laptic, sa fie sanatos tun, sa va bucurati cu totii unii de altii! Interesant tot ce povestesti, oricum totul paleste cred in fata bucuriei bebelui
Strumphi, te-am ascultat si am iesit la plimbare cu niste prieteni in parc, si cu bebeii lor, foarte fain, si plin de branduse mari inflorite!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hello fetele...am revenit si eu

Multumesc celor care mi-au raspuns la itnrebarea cu kg....sunt inca f curioasa...sa0mi mai zica si mie fetele care au nascut cate kg au lasat in spital pls

anexena- ce ai vrut sa zici cand ai zis ca ajung ca bb_yasmi cu dilatatie mare???

Vreau sa va zic ca am avut o zi minunata....a venit matusa mea la mine (un fel de verisoara ca e tanara si f de treaba) mi=-a adus pachetul de la sora-mea cu hainute...am iesit cu fi-miu si cu ea in IOR si am mancat o pizza...ne-am plimbat un pic...dupa aia am fost la o prietena sa ii duc si ei hainute ca ii trimisese sora-mea si ei...ea are dnp la o saptamana dupa mine...dar are baietel.
la ea am mancat o mancare de fasole minunata asa ca pe drum spre casa m-am oprit cu dani la mega si am luat fasole si afumatura...acu am pus fasolea la foc:))
de simtit eu ma simt bine...contractii....dar ne regulate....un pic dureroase...sunt hotarata sa fac tot ce pot, ce am chef..si ce imi dau voie durerile si sa nu ma mai gandesc deloc la nastere

ally- imi dadusi emotii doamna!!!

scrish- bine ai venit acasa!!!!!

cami_antonia- imi pare rau ca esti suparata...mie imi suna a depresie de sarcina..incearca sa o alungi, nu lasa nimic sa te supere

ama- parca tu intrebai de nervozitate....eu am avut perioade in care as fi omorat pe cineva absolut DEGEABA, totul ma calca pe nervi

strumphy- felicitari pt achizitii.....mai stai doamna potolita ca eu nu am 'vazut' gravida mai activa ca tine.....presimt ca tu nasti ori in gradina, ori in metrou...ori cine stie pe unde...numai la spital nu:))

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput