Prietene la bine si la greu - 113
Raspunsuri - Pagina 7
floricik spune:
Salutare. Mai am un pic si plec catre zburlita. Nu mai am rabdare, imi fug picioarele de sub birou.
Monis, da, in ziua cand v-am dat voua site-ul am avut mai multi vizitatori unici. Asa se bucura sotu' si nu stia ce si cum. L-am lamurit io. Azi de dimineata cum am deschis Tv am vazut clipul lui tati de Santi. E fain.
Licuriciule ma omori cu palariutele. tare-s frumoase.
Lumi asta cu infofolitul ma obsedeaza si pe mine. Cum pot sta parintii in tricou si copii cu caciula, eventual si fular... Stai sa vezi cand o sa ies maine cu Ema pe afara, se uita lumea ca la urs la noi. Iar o sa aud: "aoleu da nu-i curent? nu-i cam frig fara caciula? ia uite are mainile reci"...etc
Dana mi-l imaginez pe David gustand un pic de pamant Trebuia sa-i faci poza.
Laura_Andreea si noi am invatat-o pe Ema sa ne mangaie in loc sa ne loveasca. Vad ca functioneaza doar ca uita cam des si trebuie sa-i aduc aminte ce si cum...
Miany pozeeee
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
Lumi_Richard spune:
Monis,am vizionat si eu spotul,felicitai sotului, e super!
RamoC,voi ce mai faceti,cum mai e cu raceala?
Eu sunt racita bocna,am inceput cu o tuse,dureri musculare,migrene.... Deocamdata fata nu a luat....o fi posibil sa nu se molipseasca?
Dozz spune:
Hop si eu!
Am reusit sa intru pe forum dupa cateva zile in care nu stiu unde s-a dus timpul, nici ce am facut eu. Asa bucuroasa am fost sa citesc postarea despre many, am citit cu grija si incet ca sa inteleg bine, bine de tot vestea cea buna. Sa fiti sanatosi, tu si bebe mic!
Si de magda mi-a parut bine ca a intrat cu vesti bune de la eco. Testul genetic se face aici?
shtephy, ce frumos ne-ai povestit despre copiii tai. Despre tine nu prea ne zici, esti mereu f discreta, mie imi pare rau ca ai avut asa o perioada grea si sper ca a trecut, desi nu parea.
Articolul cu cosmarul din farfurie pe mine m-a derutat oarecum. Am si eu o convingere, ca grasimile saturate nu sunt bune si acolo scrie pe dos. Ce sa mai crezi??
Monis, la ce poate folosi, vreodata, decizia de CCC? ca eu nu mi-am pus problema sa o solicit, dar poate ar fi cazul.
Credeti-ma ca am citit tot, dar imi amintesc bucatele-bucatele. Angi, eu folosesc un sapun sanosan pt fetita, sa o spal pe maini si la fundulet in timpul zilei. Andre, Chiara e o mica artista si imi place complicitatea voastra. Ionela, probabil ca tu te-ai cam enervat ca Mihnea a tot tipat in vizita, dar mie mi s-a parut fantastic cum a povestit el dupa aceea.
Nu prea reusesc sa articulez mai multe. Nu ca as fi ff obosita, ci mai degraba trista. N-am facut bine deloc ca m-am intors la birou si acum ma chinui sa accept ca asta e, zilnic gandesc pagubos si stiu ca nu e bine deloc. Dar deh... Mai rau e ca din iarna va fi program de 8 ore, atunci e atunci, ma gandesc deseori la voi ca va va fi si mai greu decat mie, voi veti incepe direct cu program intreg. Obiectivul meu este sa imi gasesc un job part time la mine la birou, dar sa vad dc oi avea cu cine vorbi despre fanteziile mele
Urmeaza we, se schimba ora, intuneca mai tarziu. ceva planuri de intalnire in parc? eu as putea la sesiunile de dupa-masa, maine si poimaine. Lili, mi-ar placea sa ne mai vedem si cu tine, cam ce variante sunt bune pt voi? Many, tu pleci curand la tara? Cand? Pana atunci, mai iesi in parc in we-uri? ca as veni pana in IOR sa ma vad cu voi, daca doriti - bine, eu doar banuiesc care e IOR-ul asta, dar imi explicati voi, la nevoie
Monis, o sufragerie, ceva? Sau luna asta, cat sunt ai tai, mai degraba nu?
Raluci, tare sunt curioasa cu ce esti ocupata. Pupici pt tine si Bubu mic.
Oare ce mai fac Coque si Matei?
grigore_tina spune:
Vin si eu la ceas de seara(noapte).
Am avut treaba zilele astea.Pic lata.Citesc dar timp de scris ioc.
Dozz madam Capison si Matei sunt ok.Azi ne-am intalnit intamplator in H.Matei e un vorbaret si un dragutz.Te topesti dupa el.S-a jucat cu masinutele si e foarte autoritar daca incerci sa i le iei.Geo a primit in dar un soi de ciocan.Multumim.Geo e fascinat de el.Cum am coborat din masina a inceput sa il ceara si sa se joace cu el.
Cand ne-am despartit mami inca nu reusise sa culce flacaul,care devenea usor irascibil.
Copiii s-au jucat frumos,Geo a fost fascinat de copaci,de faptul ca ii poate atinge,ca se poate piti dupa ei.
Mi-a placut.Sper sa ne mai vedem.(si cu alte fete)
placut.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!
coquelicot spune:
ihi, a dormit 40 de minute, apoi ia o tura de joaca si la 8 a adormit. A avut o singura trezire mica, nu intelegeam de ce m-am trezit de la 5.45 atat de odihnita.
Pup, ma bucur ca ii place trago-impingatorul ala.
Mai, eu sunt printre 15 mii de treburi, am inceput sa il las pe Matei mai mult in grija bunicilor pana rezolv niste acte, printre care si decizia CCC iar la sfarsitul lui aprilie plecam fara pitic (a fost mult prea tentant sa zic nu ) si ma si lupt sa-l mai stavilesc pe Matei cu suptul. Asta inseamna muuunti de vinovatie, d-astea.
Va pup, ma bucur ca intrebati de noi, suntem ok, insa nu reusesc sa scriu mesaje nominale nicicum.
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Vin si eu la ceas de seara(noapte). Am avut treaba zilele astea.Pic lata.Citesc dar timp de scris ioc. Dozz madam Capison si Matei sunt ok.Azi ne-am intalnit intamplator in H.Matei e un vorbaret si un dragutz.Te topesti dupa el.S-a jucat cu masinutele si e foarte autoritar daca incerci sa i le iei.Geo a primit in dar un soi de ciocan.Multumim.Geo e fascinat de el.Cum am coborat din masina a inceput sa il ceara si sa se joace cu el. Cand ne-am despartit mami inca nu reusise sa culce flacaul,care devenea usor irascibil. Copiii s-au jucat frumos,Geo a fost fascinat de copaci,de faptul ca ii poate atinge,ca se poate piti dupa ei. Mi-a placut.Sper sa ne mai vedem.(si cu alte fete) placut. de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many! |
monis5 spune:
neata!
vine cineva in Herastrau pe la 11-11.30? la locul de joaca de langa gradina japoneza?
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
Am primit pozele de la fotograf , care arata f bine, cam asa si asa si asa
monis5 spune:
Dozz decizia e buna ca e a ta . E singura doveditoare a statutului de asigurat pe perioada CCC - bine, nu e cazul la tine care esti deja la serviciu si ai iesit din CCC, deci nu mai are la ce-ti folosi. Dar pt noi e necesara in cazul in care ai nevoie de adeverinta ca esti asigurat, daca iti cere medicul vreo dovada, e necesara la banca (aici cred ca trebuie si adeverinta de venit luata de la aceeasi institutie minunata) etc.
Ne vedem la o sufragerie clar. Zi cand poti / vrei
magdaz_ina spune:
Monis, SUPERBE poze !
Dozz, testul genetic il facem la IOMC, saptamana viitoare.
Blogul lui Rares
Magda, mami de Rares si Iarina
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Am primit pozele de la fotograf , care arata f bine, cam asa si asa si asa Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
ce frumos s-a facut Santi, nu ca n-ar fi fost...i-a crescut si parul. tare reusite pozele.
cand se scoala alex mergem si noi afara, la nasi la curte
am de recuperat un capitol intreg