Prietene la bine si la greu - 113

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Doar in Iorga? Esti sigura? Oricum o sa arunc un ochi pe net, vroiam sa stiu daca a fost cineva recent...
La cat dureaza ma refer la procedura de acolo, alergat copilul sa-l prinzi in poza etc. in cat timp e gata nu prea conteaza, ca am timp. Vreau sa-i fac de ala de 3 ani, ca aparent asta de 1 an e pagubos. Merci mult .
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Eu stiam ca se mai facea si la sector dar s-a scos. Acolo nu stiu sa-ti zic cat se asteapta, este ghiseu special ptr. copii, dar noi am nimerit multi copii asa ca am stat ceva. Am inteles ca este ok ca ora in jur de 12, Dankutza a nimerit bine, daca nu ma insel. Poate daca mergeti acum cand inca nu-i cald nu-i asa aglomerat. Ca acte nu-ti trebuie decat dovada platii, restul acolo, iar daca nu poate sa mearga sotul cu voi iti trebuie procura notariala, sau cum se numeste.

mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis este drept ca noi am fost anul trecut prin aprilie sau mai, dar nu cred ca s-au schimbat prea multe, la anul mergem iar ptr. 2 pasapoarte

mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Monis este drept ca noi am fost anul trecut prin aprilie sau mai, dar nu cred ca s-au schimbat prea multe, la anul mergem iar ptr. 2 pasapoarte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Monis ai PM

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Am citit tot dar sunt cam obosita si nu mi-a ramas nimic in cap..

Am ramas cand am vazut poza Danei. Felicitari , sa ai sarcina usoara si un fratior/surioara perfect/a pt David.

Noi am fost cu zburlita in week-end la bunica sotului, la tara. Ce frumos a fost...super cald, a alergat toata curtea, a vazut catelul, gainile, gastele etc Are matusa sotului un bb de aproape 1 an, deci a avut si partener de joaca. La plecare , am pus-o in scaunul ei si dupa 1 minut deja adormise.
Iar a chiuit de fericire cand ne-a vazut vineri seara. Am observat ca deschide orice usa vrea, de dansat non-stop, bea suc facut de buni la storcator(mar, morocov+sfecla), e fan spanac si loboda si e topita dupa tataie.
Ca deja mor de dorul ei nici nu mai are rost sa scriu...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Floricik se vede ca profitati la maxim de timpul petrecut cu Zburly Cat stati in weekend sta nedezlipita de langa voi, sau e si cu voi si cu ai tai la fel? Cum face cand va vede ca plecati?
cum merg treburili la agentie?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 16+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

pe contul comun aveti un mail simpatic cu sub: ce face o mamica plictisita in timp ce copilul ei doarme....

NB all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

De vreo saptamana tot incerc sa va scriu si eu cateva cuvinte si nu reusesc. Ba nu ma lasa Robert, ori nu imi gasesc cuvintele.

Eu tot incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu mai am decat vreo 2 zile de stat acasa cu bebelul copilul si inca nu constientizez ca vineri e prima zi de munca.
Am tot umblat saptamana trecuta dupa acte si l-am lasat pe Robert cu soacra acasa si la sor-mea (cu ele o sa stea si de la 1) si s-a comportat binisor, adica a plans la inceput apoi s-a jucat frumos. Marea problema a fost ca nu a mancat. A refuzat micul dejun (ca am fost plecata dimineata) si a stat cam 4-5 ore doar cu ce a supt dimineata.
Uff sper ca puiul meu sa nu stea nemancat 6-7 ore cat o sa fiu eu la serviciu.

Robert este bine, a fost racit si inca mai tuseste putin, dar acum e ok.
Face tot mai multe chestii, azi de exemplu o iubea pe verisoara lui Amalia, o pupa si o lua in brate. Ii place foarte mult afara in parc la copii, e innebunit dupa mingii. Ii place sa se joace cu polonicul si paletele de la bucatarie, toata ziua cara matura dupa el prin casa, vorbeste toata ziua. E un copil fericit.

Ma bag si eu la somn.
Noapte buna!

Mergi la inceput