In special pentru admini&moderatori:emoticoane!
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani sincer, pe mine ma deranjeaza "vizual" abuzul de emoticoane. mi se par mult mai potrivite in bloguri, cum erau de exemplu postarile Olgutei12. pe alt forum au fost eliminate si semnaturile (cele care apar la finalul fiecarui mesaj postat, daca userul alege aceasta optiune). nu de multe ori vezi useri care posteaza cateva cuvinte sau 1-2 fraze, insa jumatate de ecran e ocupat de semnatura cu link-uri, emoticoane, citate si alte cele. dar, mai in gluma, mai in serios, faimosul "grater" ar trebui sa capete si un chip. poate initiati un concurs cu propuneri ? Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
deci io cu tine propunem semnatura de maxim 2 randuri, da ?
(si eu zic ca semnaturile de 32 de randuri sunt exagerate si obositoare si plictisitoare )
Aia cu "grater" e istorie
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui desprecopii corina - care grater? ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
oameni buni, ajutati-ma, ca m-a lasat de tot neuronu' !
era un subiect deschis de un user nou (cred ca la "in unul sau in doi"), care postase acelasi mesaj pe alt forum si aici il pusese cu copy-paste. ei bine, emoticonul pentru "grater" de pe celalalt forum nu exista aici pe DC, asa ca in postarea respectiva te loveai de [grater]. am dedus noi atunci ca ar fi cumva echivalentul "imi vine sa ma zgarii pe ochi" sau cam asa ceva. s-a iscat mare haz atunci pe marginea acestui "grater".
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
My_Lady0091 spune:
corina:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158576&SearchTerms=grater
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
de ce nu l-ati lasat la generale..sa il vada lumea..acolo e cel mai circulat..desi...v-am rugat
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui maru waw, my lady, dar ai timp nu gluma... Emma Aida e inger Doamne'ajuta!http://maru-incotro.blogspot.com/ |
waw, maru..mi-am facut timp..a durat fix 10 min sa scriu mesaju'
monica70 spune:
citat din mesajul lui Catalishka Eu mi-as dori un buton de like si unul de dislike pentru fiecare postare Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009 Ce-mi trece prin cap |
Si eu si eu !!!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
denizel spune:
haha, vazand ce interpretare da Milady emoticoanelor, eu as zice ca mai degraba ar trebui eliminate toate, nicidecum adaugate altele :)))))).
Dintre toate, cele mai multe reactii le starneste asta: .
Omu' il pune fiindca rade in timp ce zice ceva, dar este interpretat de multe ori drept "ranjet" + "nu inteleg de ce ranjesti asa " .
Si eu as vrea like-dislike la postari!!
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~