Puiuti de Sept-Oct 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Am citit in mare cap trecut. Vorbeati de dentisti. Pai mie dr mi-a zis ca pot merge la dentist, care mi-a zis si el ca dupa primul trimiestru sa merg si o sa imi poata face si o mica anestezie. Si o sa merg in curand, sa imi termin toata cariile de "reparat"

fetelor, eu nu am burta de "gravidoasa", ce am eu se numeste "burtica de la prima sarcina". Asa ca ce poze cu bebe sa pun?
O sa va trimit invitatia sa imi vedeti celelalte albume, cu fii-mea, daca vreti

theea ce tare dr ta"fata cu asa putza"

de si13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui theea

Salutare am revenit si eu dupa o zi de absenta si tre am avut de recuperat 2 cap

Am fost si noi ieri la ecograf si abia la a3a incercare a reusit sa ii masoare toate cele.Nu voia sa stea sub nici o forma Se pare ca o sa avem un baietel .Doctorita ma intreaba ce imi doresc si eu ii zic fata la care ea imi zice nu cred ca iti doresti fata cu puta din asta .Am inceput sa bocesc de fericire cand am auzit ca e baiat cu toate ca eram convinsa suta in mie ca o sa fie tot fata

Vreau si eu parola si contul va rogggggggggggggg

13+ si de Alessia(30.08.09)
Felicitari pentru putaaaa , bine ca e totul in regula. Ti-am trimis PM cu parola si userul

Mergi la inceput

V-am trimis linkurile pe contul comun. Mai vreti?

de si13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Fetelor, vesti mai bune :)
Hematomul mic de 7mm a disparut iar cel de 5cm s-a micsorat ajungand de 3cm si s-a mutat de deasupra sacului in lateral.
Bebe bine. Nu mi-a zis de col nimic si am uitat sa intreb
Mi-a zis ca nu vede niciun motiv de ingrijorare .
Am facut si dublutest.

Mi-au ajuns si pastilele din tara. Am luat un nospa acum ca ma inteapa burta.
Nu stiu ce sa fac cu Duphaston. Am citit ca asta ajuta placenta sa se lipeasca dar daca hematomul meu s-a miscat si n-am sangerat inseamna ca placenta e ok.
Nu stiu daca sa-l iau sau nu.

Am fost cu sotul in oras sa mancam si candm-am intors sange vechi pe tampon. Mi se oprise de ieri ... ma gandesc ca e fiindca am mers mai mult azi, in rest stand in pat ...

12+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

may3 ma bucur ca ai vesti bune! Tot asa sa o tii!

ionela bine ai venit! Mihnea tau e fix cu o luna mai mare decat Bia mea. Mai alaptezi, am inteles bine? Si nu te simti sleita? Ca si eu am alaptat pana de curand, dar de cand am ramas insarcinata simteam cum pur si simplu ma "sugea" de tot fii-mea. Si am intarcat-o. Nici lapte prea mult nu mai aveam, dar tzitza era dragostea ei . Acum sincer imi pare rau ca am intarcat-o... Atunci mi s-a parut cea mai buna solutie

de si13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

fetelor am pus pe picasa o poza cu ce sort mi-am cumparat

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Cu burtica inca nu ma pot mandri ,poate peste vreo saptamana ,doua.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

ionela bine ai venit! Mihnea tau e fix cu o luna mai mare decat Bia mea. Mai alaptezi, am inteles bine? Si nu te simti sleita? Ca si eu am alaptat pana de curand, dar de cand am ramas insarcinata simteam cum pur si simplu ma "sugea" de tot fii-mea. Si am intarcat-o. Nici lapte prea mult nu mai aveam, dar tzitza era dragostea ei . Acum sincer imi pare rau ca am intarcat-o... Atunci mi s-a parut cea mai buna solutie

de si13+

Da, ai inteles bine, inca alaptez. Din ce mi-am dat eu seama despartirea de supt e mai grea pt mama decat pentru copil de la o varsta( probabil undeva dupa primul an de viata, probabil). Ce imi e mie clar e ca fiecare mama face ce poate mai bine pentru puiul ei si ca un copil are intai si intai nevoie de o mama sanatoasa. Eu mi-am promis pe la inceputuri ca povestea asta cu intarcatul va fi "prima decizie importanta a puiului meu" Indiferent ce va fi, pentru mine e extrem de important sa-mi tin cuvantul fata de el si fata de mine. Stiu ca el nu intelege inca asta cu promisiunea, dar simt eu ca trebuie sa fiu perseverenta. Una peste alta si mie imi e greu. Ma dor sanii cand se aseaza la supt de-mi dau lacrimile uneori dar ii vad fata multumitta si uit instant. Nu ma simt slabita ca nici nu ma intreb daca sunt... Poate daca mi-as permite..... Sunt destul de inversunata impotriva laptelui praf ( asta pentru ca inceputurile noastre cu alaptatul nu au fost neaparat usoare si am luptat mult cu mine sa ma conving). In laptele de vaca nu am incredere... asa ca imi ramane sa mergem mai departe
E mai putin laptic, dar si el e baiat mare.
Ce pot eu spune despre alaptat e ca pentru mine a ajuns sa fie a doua minune din viata mea. Prima e puiul de om. Ne-a salvat in atatea situatii alaptatul... Cand era bolnavior si nu voia nimic altceva eram linistita ca ceva are in stomacel. Laptele praf l-ar fi refuzat categoric la boala. Ma simt cumva atat de legata de alaptat ca nu ma simt capabila sa intrerup. Deja mi s-a recomandat calduros de catre medic. Urmeaza sa am o dicutie serioasa cu medicul meu. Vreau si eu studiul ala de zice ca alaptatul peste sarcina face rau cuiva... si daca nu are asa ceva.... sa-si pastreze parerile personale

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

fetele si burticile, vorbim maine

Mergi la inceput

ionela astea cu "laptele de mama nu e bun daca mama ramane insarcinata" sunt babisme. Am avut si parte de ele din plin, inca inainte de a implini fata 1 an, ca cica laptele meu nu ar mai fi bun, ca nu e fata grasa si pufoasa. Ma rog...
Eu nu am intarcat-o pt ca am ramas insarcinata , ci pt ca nu puteam manca din cauza greturilor+varsaturilor, iar fii-mea ma tot tzocaia. Si de unde laptic daca eu nu puneam nic in gura? Ajunsese sa se trezeasca f des noaptea, punea tzitza in gura pt 2 sec o lasa si plangea din toti rarunchii. Pana am apasat eu pe sani sa vad cat lapte mai iese. Surpriza, doar cateva picaturi! Asa ca intarcatul a venit de la sine, oarecum. Si cum am mai zis, imi pare rau. Daca as fi putut si eu manca ceva ca sa mai am laptic, sigur nu as fi intarcat-o. Eu in sinea mea ma vedeam alaptand in tandem, ba pe bebele mic, ba pe gaza mare.
Acum la bb 2 o sa imi iau o pompa mai buna, ca sa sporesc productia de lapte, caci pt noi e f important alaptatul, dat fiind terenul atopic pe care il mostenesc copiii de la tata, si care ne-a dat de furca la Bia, si inca ne mai da, dar sunt optimista ca in cativa ani o sa scapam de toate, asa cum au zis si doctorii.

de si13+

Mergi la inceput