LALI.. nu stiu daca ai citit mai departe insa am recuperat in final contul si noi am mutat si sters toate pozele intr-un cont nou..
IDeea e ca acum avem ct pe gmail , iar PAROLA SA NU O MAI DAM LA ORICINE si neaparat POZA CONTRA POZA...scriu cu caps pt a vedea toate fetelel , pe care le rog sa fie atente la cine Dau PAROLA de acum incolo...
iti trimit PM cu noile date...
16+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
May.. ma bucur ca esti bine.. sa ajungeti cu bine la capat fara periperii... cine ti-a zis sa iei duphaston? fiecare medicament are indicatii si contraindicatii. si utrogestanul cf prospectului se ia pa in sap 12 insa unel;e fete il iau pana la finalul sarcinii si nu am auzit de chestii negative..
Pana la urma si un amarat de algocalmin are cintraindicatii.. daca l-a recomandat un medic eu zic ca ar fi bine sa il iei, e de susstinere pana la urma.. insa daca il iei dupa ureche vb cu medicul inainte sa iei orice pastila
16+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
Neata fetelor.
AlinaBu imi pare rau de veste.Suntem alaturi de tine.Doamne ajuta sa gasesti puterea in tine sa depasesti momentele astea. Sa mai intri la noi si cat de curand te asteptam cu vesti bune

16+si mami de Razvan 7 anisori