Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
dyanira spune:
Bpaula Felicitari!!!Sa scrii si la noi la mamici de Timisoara vestea cea buna!!!
Vreau sa te intreb poate e putin off topic la ce medic vrei sa mergi acum pe cine ai recomanda ma intereseaza si pe mine si cum au trecut 2 ani jumate de la nasterea mea nu mai sunt in tema.Prima data cu cine ai nascut???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
bpaula spune:
Cred ca mai astept cu vestea pentru mamicile de Timisoara.
Acum mi-am facut programare la Bacila. Prima data am nascut cu Karadja Eugen. Dar la el am platit fiecare consultatie si ecografie asa ca am ajuns undeva pe la 18-20 mil in sarcina.
Acum ma duc la clinica Clinics unde am asigurare. Ramane sa ma mai decid si unde sa nasc la stat sau privat (aici am o reducere de 500 euro de la asigurare) dar astea sunt deja planuri indepartate, sa ajung eu la prima consultatie sa vad ca e bebe si ca e bine.
Fata de data trecuta vad ca nu m-au luat inca greturile. Doar sanii mari si somnolenta puternica. Plus ca adorm f greu si tarziu si la 6 nu mai am somn.
Multumesc fetelor de urari!
Felicitari la fiecare dintre voi!
Bianca77 spune:
'neata si de la noi!
paula bine ai venit!
Ralu mie mi-au facut aici toate analizele posibile (hiv, sifilis, hepatita, chlamydia, secretii, ureoplasma, toxoplasmoza, rubeola, etc.) insa nu stiu daca asta e procedura standard pt toate gravidutele sau viitoarele mamici. In general am impresia ca voi acolo aveti acces mai usor la dr, echo, consultatii, tratamente etc.
6+
www.psychosomatics.be
dyanira spune:
Bpaula multumesc!!!Si multa bafta!!!
Eu cu Bacila am nascut data trecuta insa credeam ca e vb de altcineva nu as mai repeta experienta si nici nu as recomanda!
Te asteptam cu vesti si la mamici de Tm cand consideri tu
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
many_bani spune:
Salutare si de la noi,
Georgia bine ca nu a fost nimic grav si te-ai linistit 
Ralu si eu am toate acele analize facute, dar asta ptr. ca nu te baga nimeni in FIV pana nu este dosarul complet. Acum probabil o sa fac cele uzuale de sange si urocultura, asta ptr. ca eu sunt prietena cu infectiile urinare.
Intreba cineva daca IgG pozitiv si IgM negativ este ok, este super ok, ai facut boala, ai anticorpi.
Noi suntem la tara, am prins o vreme super, Vlad sta pe afara, daca nu se strica vremea poate mai prelungim sederea.
W-e placut va doresc
mami de
Vlad (29.10.2009) si
6+
Multumesc Doamne!
miereamara spune:
Paula felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! O sarcina usoara si un bebelus sanatos!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
5+
albertje spune:
Buna ziua mamici si bebici,
Ma alatur si eu grupului . sant deja mami de 2 copii minunati si dnp-ul este 21 nov.va urez sarcina usoara si sper sa am timp indeajuns sa tin pasul cu voi pe forum.
cum as putea sa imi pun si eu la semnatura un ticker cu saptamanile de sarcina?
UN WEEKEND PLACUT
!
Schwanger 4+
abramburika spune:
paula, albertje - bine ati venit, sarcini la termen si bbei sanatosi!!
Daca vreti, cand vreti, dati datele pt. lista (UM, DPN si numele copilasilor si data nesterii, optional).
many - ce bine ti-o fi la tara, la aer curat. Distractie placuta in continuare!!
albertje - ce nume nu stii? Te duci pe un site de tickere, fa-l si apoi scrie-l aici ca iti spun eu cum sa-l pui la semnatura.
Azi mergem sa-i luam bicileta (cu roti ajutatoare) mandrei noastre. Ca mi-a facut capul patrat, chit ca nu stie inca sa mearga. Nu face miscarea completa din pedale, merge din jumatati de masura
, da inapoi. Oricum, in parc, unde vede o bicileta e pe ea. Vroiam sa i-o luam de Paste, da' na, nu mai are rabdare.
Am constatat o chestie curioasa la mine ... in we musai sa fac un dulce. Ceva simplu, nu complicat, ca nu ma pricep, da' am pofte de dulce. Azi, clatite. Sapt. trecuta eram cu gogosile. Si deja am in plan ce o sa viitoare: salam de biscuiti
.
Sigur is singura pe-aici ... poate mai vine careva la o barfa
.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
Hai ca scriu ca o cizma, da' intelegeti voi
. Si mi-e sila sa editez de spemii de ori.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

[/url]