Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonzca79 spune:
Super Georgia!!! felicitari!!! Cineva acolo Sus te iubeste!!!!
Fetelor...ce stiti despre bitterul suedez???am gasit undeva ca ar fi ok /recomandat pt greturi in sarcina. Ati mai auzit?ati consumat asa ceva?? Pe mine, sincer, ma bate gandul sa cumpar pt ca deja simt c-o iau razna...parca nu mai sunt om. Traiesc ca o leguma. Nici langa copilul meu nu pot sta prea mult pt ca mi se pare ca miroase...de sot nici nu mai vb...acum sa nu credeti ca suntem niste nespalati
dar nu suport niciun miros. Ieri am intrat in Penny si am crezut ca voi face cunostinta cu podeaua. Inca de la intrare m-a izbit un miros infiorator, spuneam eu, iar mama se uita la mine ca la extraterestrii.
Colac peste pupaza m-am pricopsit si cu o raceala. Aseara am luat ceva paracetamol simplu, insa mor de ciuda ca nu pot bea lichide. Mama mi-a facut ceai de lamaie...ghimbir...dar nu pot. 2-3 guri si atat.
POZE...POZULICI
puiutul meu, Erik
Speram...la o printesa 8+
ramonzca79 spune:
Remediu suuuuuuuper pt raceala!!!
Am o amica farmacista si ea mi-a recomandat asta in loc de orice alt medicament. Mi-a spus ca ea nu ia nimic decat chestii naturiste...si e farmacista.
So...se pun la fiert 250 ml de apa. Cand fierbe se adauga 2 linguri rase de malai(faina de porumb). Se amesteca si se mai lasa f putin. Se formeaza un terci subtire. Acela se consuma si e super...Zicese ca e si pansament gastric si imunostimulator...si....si...
Deci cele care aveti probleme si puteti bea asa ceva....poftaaa....eu nu pot . Mi-a facut mama aseara...am baut cateva guri si am crezut ca dau afara imediat. Mama imi spune ca asa o trata si pe ea bunica si era ok.
POZE...POZULICI
puiutul meu, Erik
Speram...la o printesa 8+
abramburika spune:
ramonzca - nu stiu de bitter, n-am folosit. Nici remediul de raceala nu il stiam, dar e bine de retinut. Rau n-are ce sa faca, merci.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Beatrice1982 spune:
georgia 

doamne ajuta in continuare!!!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
4+ de fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Lia73 spune:
contine alcool, nu vad cum sa risipeasca starea de greata alcoolul 
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+6
miereamara spune:
Lia cauza e genetica clar doar ca se presupune ca ar mai fi altceva si progesteronul a fost incriminat. Asa zicea in linkurile alea pe care ti le-am dat (in lb engleza). Acum de ce mi-am adus aminte de asta? Pentru ca la sarcina trecuta v-am zis ca am avut ceva sangerare pe la 9 saptamani si am mers la medic. Stiind ca in Romania se da progesteron la greu (multe din colegele de odisee luau)am intrebat daca am nevoie si atunci mi-a spus de treaba asta, dupa aia am mai citit si eu tot felul de studii. Dar mi-a mai spus ca se cantareste eventualul beneficiu si daca beneficiul pare mai amre atunci se recomanda.
In fine sa lasam asta, sunt sigura ca toti bebeii vor fi perfecti
!
Eu nu am nici un simptom, poate doar un pic de greata cand ma spal pe dinti si bineinteles sanii care mi-au crescut:))) Sper sa fie totul ok, de abia saptamana viitoare ajung la moasa, dar nu va fi nici un control acum, cred ca pe la 8-9 sapt o sa am prima intrevedere cu medicul.
Eu nu mi-am pus nici un fel de restrictii inca, adica ridic baietelul in brate (are 16 kg), nu as putea sa-l refuz.
Alerg inca 3-4 km cu el in carucior, inot....singura restrictie e de fapt sexul
, na...fiecare cu pasarica ei
, eu nu am putut sa fac sex nici la cealalta sarcina, pur si simplu mi-e teama, la Aidan am facut numai in trimestrul 3 cand nu mai nasteam o data, dar si atunci la 95 de kile numai chef de sex nu aveam![]()
Am o cunostinta care a facut sport intens pana la 8 luni, ea la 8 luni alerga 3-4 km pe zi:))) a nascut o fatza de copil de 2 kg si ea arata la 4 saptamani de la nastere de parca nu fusese insarcinata niciodata. Nici asa nu cred ca e ok
.
Cred ca fiecare mamica isi stie limitele si daca nu se simte comfortabil psihic in primul rand sa faca/nu faca o anumite activitate atunci e ok.
Georgia ma bucur ca vestile sunt bune!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
5+
Lia73 spune:
miericica clar ca fiecare cu organismul ei
yo daca ma plimb nitel incepe iar sangerarea
asha ca numa sport nu-mi tre mie sau sa ridic
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+6
ioana_iasi spune:

georgia elicitari,ma bucur mult pentru tine si pt bb,asa sa fie pana la 9 luni numai bine,fetelor o intrebare...eu din cad in cand ma simt asa uda dac pot spune si cand ma duc la tuaeta si ma sterg am asa un pic de secretie galbena,asta e bine....???vaoi aveti asa ceva,deci nu e mult dar dupa fiecare urinare daca sterg se vede daca folosesc hartie alba,si cateo data simt umed jos nu mult.
multumesc pt raspunsuri

4+ ,teodor de 2 ani,tati si
eu!
miki_ispas spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ioana_iasi![]() ![]() georgia elicitari,ma bucur mult pentru tine si pt bb,asa sa fie pana la 9 luni numai bine,fetelor o intrebare...eu din cad in cand ma simt asa uda dac pot spune si cand ma duc la tuaeta si ma sterg am asa un pic de secretie galbena,asta e bine....???vaoi aveti asa ceva,deci nu e mult dar dupa fiecare urinare daca sterg se vede daca folosesc hartie alba,si cateo data simt umed jos nu mult. multumesc pt raspunsuri![]() ![]() 4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu! |
Da si eu sunt la fel,dar din cate am inteles e normal sa avem acea secretie,sigura nu sunt ca nu am intrebat nici un doctor.Poate fetele mai experimentate sa ne dea detalii.
ralu_t spune:
daca analizele de secretie au iesit ok, nu e cazul sa va faceti griji. o secretie abundenta e normala in sarcina. eu am avut fff multa secretii in sarcina trecuta, la modul ca se mirau si dr. sau asistentele, insa analizele au iesit perfecte mereu.
apropos de analize, sunt curioasa, voua v-au recomandat dr.ii analize de mycoplasma, ureaplasma si chlamidya? mai ales fetele de prin strainatate, la voi cum e?
eu le aveam facute la sarcina trecuta, acum am uitat de ele si nici dr. nu mi-a zis nimic. eu stiu ca sunt f periculoase in sarcina si culmea dr. de la noi nu te invita sa-ti faci asemenea investigatii. cand am fost gravida cu T am avut o colega de birou cu 4 saptamani de sarcina in urma mea careia i s-au rupt membranele la 18 saptamani si a avortat. explicatia a fost infectie cu ureaplasma
,explicatie data de medicul meu, ca la el a ajuns intr-un final si chiar a incercat sa-l salveze pe bebe cu amnioinfuzii.. si care vad ca acum nici macar n-a pomenit de analizele astea
in fine, nu vreau sa creez panica, dar sunt analize care ar trebui facute mai ales ca bolile astea cel mai adesea nu au nicio simptomatologie, poti sta cu ele bine mersi si sa n-ai habar ca le ai, si se trateaza cu succes cu antibiotice
ralu-
de bebe albastru si
7+
i believe in miracles...povestea noastra