Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 15
crissy77 spune:
LML sarbatoritilor zilei!
Pentru descretit fruntile, articol abc
www.youtube.com/watch?v=Lq1MRuyxlSg" target="_blank">Video complet aici
racusor2010 spune:
OANA parca vazusem pe FB ca i_au furat cardurile anei in concediu. Eu unde puteam plateam eu, la ASDA de ex, restul ii faceam transfer in contul de la ING.
CRIS ce frumos face Vladut PA, m-am topit
Mai fetelor eu nu mai am timp de nimic si sunt terminata de obosdeala. Andreei se trezeste de o gramada de ori pe noapte, nu stiu ce sa mai fac. Azi noapte la 1, la 2 , de la 4 la 5 l-am plimbat in brate, cu carutul. Noroc ca a dormit apoi panaa 7. Nici baie nu mi-am facut aseara, m-am trezit dimineata si pe fuga, ca nu aveam putere aseara sa stau cu peria in mana sa imi aranjez parul. Nu stiu cum sa fac sa nu se mai trezeasca noaptea. Nici lapte nu mai am ca sunt f obosita. La 1 i-am dat apa si s-a culcat la loc, dar pana la 2. Incerc cu ceai. Lp nu ii dau niaptea ca mananca destul seara.
Incerc sa mai citesc azi,daca nu in weekend. Va pup dragele mele mamici.
La multi ani pentru toti delfinasii, imi pare rau ca nu pot intra zilnic sa ii felicit.
michelle1981 spune:
Maria Antonia de Giorgia23
Larisa Ioana de Ochidut
Filip de Eladea2005
Theodor Mihai de Roxana_Theo
Raul Ionut paula_m
Mihai de kittyescu
Florentin Andrei de Florentina_C
Ieri m-am intalnit cu 3 mamici foarte frumoase si cu 3 delfinasi scumpi tare tare tare
Tina are un par incredibil de frumos (cred ca asa e si al lui crispro), iar balmboletta intocmai cu nick-name-ul, parca e o papusa, se vede cu cine seamana copiii ei
Eu sper sa mai repetam experienta, si de ce nu, si cu alte mamici si alti delfinasi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
rodyka spune:
Maria Antonia de Giorgia
Larisa Ioana de Ochidut
Filip de Eladea
Theodor Mihai de Roxana_Theo
Raul Ionut paula
Mihai de kittyescu
Florentin Andrei de Florentina
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
neata
Mama ce de sarbatoriti! LML sarbatoritilor si sarbatorilelor zilei! Un mare pupic pentru mamici!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
primesc si eu o cafea sau capuccino de la cine a facut de dimineata? nu-mi pot tine ochii deschisi, nu stiu ce am, ca Isa doar o data mi-a dat desteptarea si a fost asa cuminte asteptand cu ochii deschisi sa-i pregatesc lapticul! de obicei mai "comenteaza" ca nu are rabdare... acuma povesteste in fund, in patul mare, habar n-am cu cine . vremea nu se arata prea frumoasa azi, sunt niste nori urati si gri, macar sa apuc sa-mi strang hainele uscate de pe-afara...
n-am mai scris demult meniul zilei:
6-lp
9-mar, para, banana
13-morcov, dovleac, galbenus
17-orez cu lapte
21-lp
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Maria Antonia de Giorgia23 Larisa Ioana de Ochidut Filip de Eladea2005 Theodor Mihai de Roxana_Theo Raul Ionut paula_m Mihai de kittyescu Florentin Andrei de Florentina_C Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
La multi ani si din partea noastra !!!
giorgia23 spune:
Neata
Multumim pt urari
Filip,Larisa,Raul,Mihai,Theodor,Florentin
Noi am avut o noapte mai buna,nu s/a mai trezit des,nu a plans doar putina foiala,temperatura nu a mai facut,mucii nu ii mai curg...doamne ajuta sa se faca bine....aseara au fost finii la noi si asa sociabila a fost Antonia,toata un zambet nici nu ziceai ca se simte rau
paula_m spune:
Buna dimineata
Frumoase tare mamicile noastre moldovence si muntence. Dar mai ear o mamica pe care nu o cunosc. Blonda...sau mi-am pierdut eu memoria. Si despre delfinasi ce sa zic, din poze pareau cei mai frumosi si mai cuminti copii.
Multumim de urari!! Va servesc cu un pahar de suc de mere si o praji cu mere!!!( face bona, deci puteti manca linistite ). Noi sarbatorim 8 luni cu o dunga mare rosie deasupra pleoapei si coltul ochiului verde. E ca un papagal copilul meu. Azi comand casca si va spun feed-back-ul.
La multi ani Antonia, Larisa, Filip, Theodor, Raul, Mihai, Florentin!!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Edit - nu astept nici replay-uri nici comentarii la mesajul meu.A fost o simpla lamurire. |
buna dimineata, catalina
stiu ca regulamentul DC spune ca daca nu e de interes public, sa trimit mesajul pe PM. dar imi permit sa incalc regulamentul asa cum se face in ultima vreme, adica sa intru pe de-a-ntregul in TURMA.
nu stiu cat de bine ai invatat tu lectii din experienta de forumista, eu sunt inca incepatoare si probabil voi invata si eu candva, dar pana atunci vreau sa cred ca suntem aici pentru ca ne simtim bine nu pentru ca vrem sa ne cream o imagine " de scena". daca ARUNC cu flori si pupici e pentru ca asa simt, ori catre tine ori catre oricare alta. eu te respect pentru tot greul pe care l-ai dus si pentru toate eforturile de a o avea pe Anastasia, care e o dulceata de copil! dupa toti anii in care sunt convinsa ca ti-a fost greu, nimeni nu te acuza de nimic. cel putin nu aici pe forum. nu am vazut sa apara nicaieri numele tau. asa ca nu ai ce sa permiti, sa aprobi sau nu. faptul ca Isabela a "iesit intr-un mod simplu si natural", ca si sora ei, chiar daca inainte de vreme, nu inseamna ca o iubesc mai putin sau ca am trait si traiesc mai putin intens toate evenimentele din viata ei!!
si, ce e mai important, ce mi-a placut mie cel mai mult AICI, la delfinasi, e ca nu au fost tabere!! nu ne-am pupacit si nu ne-am aruncat una asupra alteia in valuri, asta pana tu si Diana v-ati intalnit, doua pietre tari de moara. daca nu v-a zis nimeni, va zic eu: doua pietre tari nu fac faina buna. dar nici ca-mi mai pasa daca se intampla totul de FB, acolo de unde m-am retras. nu sunt SUPORTER al niciuneia dintre voi, mi-as dori insa mult sa lasati forumul asta liber de discutii off-topic. daca tu personal crezi ca Diana sau altcineva a intrecut masura, ai posibilitarea de a da avertisment. simplu! eu nu ma indoiesc ca daca as avea nevoie si as apela la tine, m-ai ajuta. la Diana la fel. si poate oricare de aici. dar sa lasam discutiile astea acolo unde e locul: la cosul de gunoi. sincer, catalina, am ramas putin dezamagita, chiar daca tie iti e indiferent. adica ma asteptam sa dai dovada de mai mult discernamant si sa inchei povestea, pur si simplu. nu te acuza nimeni ca nu ai ultimul cuvant.
acestea fiind zise, chiar ca-mi tin si eu gura. si nu am folosit nici un emoticon, si nici un diminutiv, ca sa nu par PREA mamoasa, desi sunt! rog din suflet galeriile sa se abtina macar de acum incolo de la alte comentarii pe subiect, va pup pe toate ca-mi sunteti deopotriva de dragi!!
o zi buna!