Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 10
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo cris si mihai m-a spart azi cu 3 ore de somn..:) am baut prea multa cafea..mi-e cam rau un pic. nici n-oi reusi sa adorm la noapte. bate vantu la noi, nu cred ca ies. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
noi am iesit si batea un vant asa cu vartejuri de praf ce iti intrau in ochi...asa ca ne-am plimbat o orasi cand a inceput nebunia am venit acasa
diana cand stateam in Germania sa faceam si eu...aici nici macar nu am tomberoane separate in jurul blocului meu...asa ca ce sa fac? sa sortez ca sa amestece altii?
ideea e ca trebuie sa ai si conditii pentru "a salva lumea"
maine mergem la balaceala...acu' mi-am amintit
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
adrianaBuc spune:
eu reciclez. Al meu barbat e turbat in fiecare saptamana cand ii fac "bagajul" de reciclabile. Adevarul e ca am zilnic 1 sac de gunoi menajer fara reciclabile. Ma gandesc ca daca nu reciclam trebuia sa cer la Rebu un container doar al meu.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc diana, ce vrednicuta! oare voi cum reusiti sa faceti atatea? ca mie Rebeca nu imi da liber mai mult de 10 minute legate. |
Eu una nu muncesc ca tine. NU stiu cum poti tu sa faci atatea. Suntem doar noi 3 si nu mi se pare atat de greu. In plus al meu nu e pretentios de loc. Manacarea e din aia rapida nu complicata.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui ooana diana cand stateam in Germania sa faceam si eu...aici nici macar nu am tomberoane separate in jurul blocului meu...asa ca ce sa fac? sa sortez ca sa amestece altii? ideea e ca trebuie sa ai si conditii pentru "a salva lumea" maine mergem la balaceala...acu' mi-am amintit |
Of, nu am ce raspuns sa dau. Eu m-am bucurat sa vad ca in Bucuresti sunt cam in toate sectoarele pubele de colectare selectiva. Am multi prieteni care le folosesc. Ma gandesc ca nu sunt singurii. Poate se vor pune si la voi.
Bravo pentru balaceala! Distractie placuta!
adrianaBuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Diana_Eva
Eu una nu muncesc ca tine. NU stiu cum poti tu sa faci atatea. Suntem doar noi 3 si nu mi se pare atat de greu. In plus al meu nu e pretentios de loc. Manacarea e din aia rapida nu complicata. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
of, ca azi am dat cu mucii in fasole. Am busit niste OPuri si ghinionul a facut sa fie fix la cel mai mare client al meu. Ma simt ca dracu' pentru asta. Ma mir ca pana acum in 8 luni nu am facut vreo belea, dar uite ca am comis-o.
EDIT: se vede ca doarme Rebeca, nu? Stau la vorba. Rau e ca a adormit la 4,30 exact inainte de masa, doarme de atunci, masa de 5 adio. acum stau si ma gandesc daca e bine sa ii mai dau iaurt acum sau sa ii fac putin lapte, ca la 8 are masa de seara. Cred ca merg pe varianta 2.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui rodyka diana, eu cu 125 g fructe mi-o ridic in cap, nu mai pot iesi nicaieri cu ea ca incepe sa planga de foame, sa bage in gura tot ce nimereste (haine, centura de la carucior, papucii...). o sa-i limitez portiile la 200 maine, sa vedem cum merge. dar nici sa planga de foame n-o s-o las. nici nu a luat prea mult in greutate, am ajuns la 10 kile dupa faze de slabit/recuperat in ultima luna... suntem pe aceeasi curba... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Ea nici nu prea vroia fructle de la 9. I le-am bagat eu incet, incet ca sa pape mai putin la pranz (nu manca de la 6,7 la 12 nimic). Nici eu nu sunt deacord cu plansul de foame. La noi merge bine san dupa daca mai ii e foame. Noi am scazut un pic de tot pe curba dar avem de unde.
Daca ai chef:
www.who.int/childgrowth/software/en/" target="_blank">Child growth standards
Mie mi-a placut.
rodyka spune:
no, ca azi e ziua intrebarilor la mine . pana la ora asta Isa nu a facut pishu... oare inseamna ceva? a facut doar de 2 ori kk, normal...
adriana, ar trebui sa incerci sa te mai odihnesti si tu! nu stiu de unde sa mai rupi timp, stiu ca iti e greu si ca trebuie sa le faci pe toate, dar macar in timpul cat e soacra-ta (mai e?!) si se "ocupa" de Rebe, sa te odihnesti
diana, merge cel mai bine san, dar de unde san?!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Diana, o sa ii fac o poza azi, si o pun (cu talpile). Mie nu mi se pare nimic vizibil...
Alina, eu te invidiez pt somnul de noapte. al meu se trezeste de 5-6 ori, uneori sta treaz o ora, alteori 3... asa ca daca mai doarme o data la luna cate 2 ore o repriza din zi, e mare minune!
peste noapte are o masa de Lp, dar ora difera, la 4, 5 sau 6. este cand se trezeste la 3, se tot foieste pana la 4, si prefer sa ii dau atunci Lp, decat sa adoarma, dar s ase trezeasca peste o ora pt papi...
Roxana, poate de la viroza o fi varsat, ca si Isa lui Rodi...sa ne anunti ce zice dr.
Am luat etajul intermediar de la patut... valeu.. dar e copilul jos de tot.. noroc ca pe langa salteaua patutului de 2 cm am pus eu inca una de 10 cm. Dar tot trebuie sa ma aplec. is curioasa cum il pun diseara dupa ce il adorm leganat in brate. Mai mult, la prima trezire din noapte, dupa 45 min de somn, adoarme daca ma trage de par. Oare cum ma aplec acolo?
Bambi, eu cred ca toti copiii au fost pusi in fund, sau ajutati sa se ridice. Nu cred ca s-au ridicat singuri din pozitia intins si de atunci stau in fund... de multe ori in tin pe Vlad pe piciorul meu, el stand in fund, dar cu picioarele pe jos (ca pe un scaun), si se prinde de ce apuca sa se ridice. Nu are stabilitate deloc, ca il tin eu cateva secunde. si asta face de cateva zile, ca a vazut cum e in picioare, si cred ca ii place si acum vrea si el.
Anne, pai vad ca intr-o zi cam tot pe la 1000ml se invarte si cantitatea de papica a lui Giuliano, doar ca la voi sunt mai multe mese. La noi sunt 5 mese, de aptrox 200 ml, mai putin la una, mai mult la alta.
Otilia, musai un filmulet cu fetele tale!
Ioi, Paula, ce spaima! of, voua chiar va trebuie casca!
Da, mai vroiam sa va intreb daca v-ati facut papanicolau? ca cica la 6 luni de la nastere ar trebui.. eu inca nu...
Ce mare a crescut papusa Sara! Si cat e de frumoasa!!!!!
Merg la baita!
Sa-l ajutam pe Alex
Anne45 spune:
Fetelor in mod normal, Giuliano ar fi trebuit sa manince 240ml lp de 3/zi si la supa 180-200ml trebuie sa pun 4 linguri cereale dar iese foarte consistent si nu vrea sa manance . Asa ca ma chinuie mananca putin si des . Astazi de exemplu a mancat la 12:30 si dupa o ora i-am dat 60 ml lp pentru ca nu reusesc sa-i dau apa prea mult - La 17 i-am dat 150 ml lp si acum la 20 urmeaza sa-i dau ultima papa . Nu cred ca am sa-i mai dau la 21 ceva-mai vedem caci este foarte ciudat -in mod normal la 21:30 este deja la nana. Daca nu mai vrea urmeaza urmatoarea la 3 dimineata.
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392