Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza...

hai sa ma bag una spaimoasa ramasa ca pitic pe creier de ieri... cica unei fetite i-a venit ciclu de la 2 ani jumate.... cu care au fost la o clinica din Viena si acolo i-au interbat pe parinti ce i-au dat sa manance... cica piept de pui... pui care e plin de hormoni...

si uite asa o sa ne facem vegetarieni... ca pana acum tot numai piept de pui i-am dat...

pestele e plin de metale grele... porcu e porc... vita e nu e prea buna la gust... puii sunt plini de hormoni...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

cu spalatul pe dinti... nu va e frica sa ingereze pasta de dinti? stiu sa scuipe afara??? lui Kay ii este tare draga periuta, dar parca e prea devreme, nu? Cum se intampla toata treaba? voi periati, apoi copilul bea apa si apoi scuipa???

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

neata....fac capitol nou

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

cu spalatul pe dinti... nu va e frica sa ingereze pasta de dinti? stiu sa scuipe afara??? lui Kay ii este tare draga periuta, dar parca e prea devreme, nu? Cum se intampla toata treaba? voi periati, apoi copilul bea apa si apoi scuipa???

Noooo, nu o spal cu pasta decat rarissim, si atunci doar ating periuta de tubul de pasta...practic e doar mirosul, ca pasta nu ajunge pe periutza. De obicei, o spal doar cu apa.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza...

hai sa ma bag una spaimoasa ramasa ca pitic pe creier de ieri... cica unei fetite i-a venit ciclu de la 2 ani jumate.... cu care au fost la o clinica din Viena si acolo i-au interbat pe parinti ce i-au dat sa manance... cica piept de pui... pui care e plin de hormoni...

si uite asa o sa ne facem vegetarieni... ca pana acum tot numai piept de pui i-am dat...

pestele e plin de metale grele... porcu e porc... vita e nu e prea buna la gust... puii sunt plini de hormoni...

Stiam si de pui, din pacate...
Cu iris...ce sa zic...nu-mi fac prea mari probleme din punctul asta de vedere, ca ea oricum papa doar borcanele bio, deocamdata...
Mai tarziu...mai vedem ce va mai fi.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput