Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salutare...

Ce fac fetele? Se odihnesc? Sau au iesit la plimbareli? La noi e soare, dar bate un vant, spulbera tot praful pe strada si ti-l baga in ochi...o sa iesim mai tarziu doar putin pe terasa ca e mai dos...

Pe Sorina am vazut-o deja ca a prestat smotru silnic...poate recuperezi odihna macar dupa amiaza, daca te lasa Iris.

Noi am avut o noapte relativ linistita...mi-a facut pitica febra iar aseara, a cedat la Nurofen, dar greu, dupa vreo ora de la administrare. Peste noapte a fost bine...s-a trezit odata pe la 4, dar a adormit repede in timp ce-o dadeam cu gel calmant pe gingiutze...dimineata mi-a facut iar un pic de febra, i-am dat iar Nurofen si acum doarme de pranz. Cred ca tot chinul asta e de la dintisori, ca deja i-a spart al treilea sus, iar al patrulea sta sa iasa imediat...ala cred ca o chinuie. Na, ce sa facem, asta sa fie singura problema...mi-e mila tare de ea...ieri a fost foarte pleostita, numai lipita de mine a stat si era asa moale si fara chef...

Fug acum, ca eu am intrat asa rapid sa va zic de noi, ca am vazut ca a intrebat Sorina, dar ma duc ca am de pregatit papica (fac un peste la cuptor cu legume) pentru ca acusica vine sotul de la scarbici si n-am nik de mancare...

S-aveti o zi frumoasa!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

BLUE FLOWER Marei ii voi da LP pana la 3 ani (asa a baut si frate-su). Motivele sunt cele enumerate de tine + altele ce tin de ideea cum ca LV nu-i chiar recomandat.

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

cat lapte praf dati voi si cand?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mara bea laptic dimineata, la somnul de pranz si seara, la culcare. Uneori bea si noaptea (in jur de 130 ml). In total bea in jur de 750-800 ml/zi.

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Tudor bea dimineata vreo 200-210 ml (mai de vreo luna, in toamna cam 100 ml) si seara vreo 240 ml. Mie mi se parea ca bea lapte mult asa ca i-am scos laptele la somnul de dupa-amiaza. Asa zicea pediatra sa nu-l umflu cu lapte ca se ingrasa rau. Dar vad ca el chiar nu prea bea lapte mult.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna si la noi!

Stati pitite in casa de norul radioactiv?

Lui Kay ii place foarte mult sa stea afara, urla cand il iau in casa si toata ziua ar sta in balcon... si pentru ca ieri a fost vant, dimineata avea pleoapele umflate (care s-au dezumflat peste zi)... ma intreb oare de la ce...

Ayanna, n-ai zis de intzarcat... gata?

Piticul meu m-a surprins azi, i-am facut un biberon si l-am pus pe masa... la un moment dat si l-a luat singur si tzoca-tzoca a baut aproape tot... dar tot nu am solutii pentru somn... cred ca mai dureaza pana ii scot sanul de la adormire si noaptea de la trezire...

Am inceput cura cu sucul de varza si deja mi s-a acrit (nu varza acra ci proaspata)... cum rezist 3 saptamani? Nu stiu.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Salutare...

Ce fac fetele? Se odihnesc? Sau au iesit la plimbareli? La noi e soare, dar bate un vant, spulbera tot praful pe strada si ti-l baga in ochi...o sa iesim mai tarziu doar putin pe terasa ca e mai dos...

Pe Sorina am vazut-o deja ca a prestat smotru silnic...poate recuperezi odihna macar dupa amiaza, daca te lasa Iris.

Noi am avut o noapte relativ linistita...mi-a facut pitica febra iar aseara, a cedat la Nurofen, dar greu, dupa vreo ora de la administrare. Peste noapte a fost bine...s-a trezit odata pe la 4, dar a adormit repede in timp ce-o dadeam cu gel calmant pe gingiutze...dimineata mi-a facut iar un pic de febra, i-am dat iar Nurofen si acum doarme de pranz. Cred ca tot chinul asta e de la dintisori, ca deja i-a spart al treilea sus, iar al patrulea sta sa iasa imediat...ala cred ca o chinuie. Na, ce sa facem, asta sa fie singura problema...mi-e mila tare de ea...ieri a fost foarte pleostita, numai lipita de mine a stat si era asa moale si fara chef...

Fug acum, ca eu am intrat asa rapid sa va zic de noi, ca am vazut ca a intrebat Sorina, dar ma duc ca am de pregatit papica (fac un peste la cuptor cu legume) pentru ca acusica vine sotul de la scarbici si n-am nik de mancare...

Imi pare tare rau de febra micutzei..., sa iasa repede dintzii buclucasi!

Si la noi este soare, dar un vant si-un praf....nu m-am incumetat s-o scot afara...
Eu am terminat cu trebaluiala pe la 12, noroc cu diana, ca a mai stat cu pitica, ca nu stiu pe unde mai scoteam camasa...
Am hranit bebelina, i-am dat lapte...acum doarme de vreo ora. Ma si mir...ca nu prea dormea ea asa mult, de obicei.
Poate facem maine o plimbare, daca se opreste uratul asta de vant, aducator de boli.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Buna si la noi!

Lui Kay ii place foarte mult sa stea afara, urla cand il iau in casa si toata ziua ar sta in balcon... si pentru ca ieri a fost vant, dimineata avea pleoapele umflate (care s-au dezumflat peste zi)... ma intreb oare de la ce...

Piticul meu m-a surprins azi, i-am facut un biberon si l-am pus pe masa... la un moment dat si l-a luat singur si tzoca-tzoca a baut aproape tot... dar tot nu am solutii pentru somn... cred ca mai dureaza pana ii scot sanul de la adormire si noaptea de la trezire...

Am inceput cura cu sucul de varza si deja mi s-a acrit (nu varza acra ci proaspata)... cum rezist 3 saptamani? Nu stiu.

Despre ce nor radioactiv e vorba?

Bravo, Kay, baietzel mare, bea singur cu biberonul!

Multa putere, sa suporti in continuare sucul de varza!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Tudor bea dimineata vreo 200-210 ml (mai de vreo luna, in toamna cam 100 ml) si seara vreo 240 ml. Mie mi se parea ca bea lapte mult asa ca i-am scos laptele la somnul de dupa-amiaza. Asa zicea pediatra sa nu-l umflu cu lapte ca se ingrasa rau. Dar vad ca el chiar nu prea bea lapte mult.

Pai...chiar nu bea mult, zic si eu.
Bea cam cat trebuie...in jur de 500ml/zi...Bravo, Tudor!

Edit : Despre ingrasatul cu formula...nu stiu ce sa zic...macar de-ar fi asa, dar iris bea spre 1l pe zi...si are aproape 10kg...nu prea mi se pare grasa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Sorina pt cafea
Noi suntem inca la pamant. Mara parca a luat-o iar din loc, dupa ce isi revenise aproape de tot, David a inceput si el sa tuseasca, fac febra amandoi, sunt maraiti, agitati, plangaciosi... Iar eu de ieri dupa-amiaza abia stau in picioare. Ce soi de gripa nenorocita o fi asta. Imi inchipui prin ce trec ai daca eu ma simt atat de rau. Ma dor picioarele, ochii, capul, ma ustura in gat, imi vine sa vomit...

Off, Nyny.....tare rau imi pare...
Multa putere si sanatate!
O sa vina si vremuri mai bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Buna si la noi!

Despre ce nor radioactiv e vorba?

Bravo, Kay, baietzel mare, bea singur cu biberonul!

Multa putere, sa suporti in continuare sucul de varza!

norul radioactiv de la FUkushima-s... cica azi vine inspre ROmania, evident mult diminuat si nepericulos pt sanatate... si cand te gandesti ca Cernobil a fost mult mai aproape si mult mai periculos si oamenii nu stiau mai nimic, au fost chiar scosi in strada pentru parada de 1 mai...

Care-i chestia cu aproba/dezaproba?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Sorina pt cafea
Noi suntem inca la pamant. Mara parca a luat-o iar din loc, dupa ce isi revenise aproape de tot, David a inceput si el sa tuseasca, fac febra amandoi, sunt maraiti, agitati, plangaciosi... Iar eu de ieri dupa-amiaza abia stau in picioare. Ce soi de gripa nenorocita o fi asta. Imi inchipui prin ce trec ai daca eu ma simt atat de rau. Ma dor picioarele, ochii, capul, ma ustura in gat, imi vine sa vomit...

Off, Nyny.....tare rau imi pare...
Multa putere si sanatate!
O sa vina si vremuri mai bune!

da, nyny, cum te lupti tu cu amandoi, cand pe rand, cand toti odata... Multa sanatate si nu mai stiu ce sa zic. Poate incerci niste cure de intarire a sistemului imunitar ... ceai de macese, suc de catina, ginseng si echinacee (astia 4 sunt cei mai importanti imunostimulatori).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nyny sa iti dea dumnezeu putere sa poti rezista si tu si copii.........sper sa vii cu vesti bune in scurt timp.......

ruxita vine norul??????????
aoleuuuuuuu
apoi cu varza si slabesti, impusti 2 iepuri dintr-o data..........
asa face si ivan cand il iau in casa..........

ce mai vroiam sa scriu??????

am dormit...........
afara iar sufla un vant de te ia pe sus...........asa ca stam in casa desi e un soare.........

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput