Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

eu am 1 aproba dar nu mi l-am dat eu

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

nu-l mai am

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

imi arata cica ai votat....si daca dai pe aproba si daca oe dezaproba.......dar ce o fi insemnand?????????????????

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

inseamna ca iti place ce a scris persoana respectiva, e la fel ,cred, cu mesajele de pe facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata si de la noi si mersi fain sorina pt cafea. ca sa-ti raspund la intrebare, nervii post-vaccin pr-zisi cred ca au tinut vreo 2-3 zile, apoi au inceput aia de masea, sau cel putin asa am crezut eu. n-am avut timp de reactie, totul s-a desfasurta f repede, altfel i-as fi spus doctoritei ca pt ROR vin peste o saptamana-doua. a, sa stii ca si altii se uita si admira poza cu dedicatie pt bea

tomaca, as vrea si eu o bicla din aia pt asta micu, dar la ce gropi sunt la tot pasu......acum o saptamana ne-am plimbat cu ceva treaba prin zona dorobanti, cu tot cu asta micu.....prin spate de fapt, beller spre floreasca......transee la tot pasu, trotuare ca dupa razboi (erau lucrari...), rahati de caine.....masini peste masini, ca era sambata dimineata si lumea se odihnea, cluburile erau goale....

sa aveti o zi faina de tot! uite ca a iesit si soarele, ce putin in bucuresti! ne mai ...vedem

a, legat de LP versus LV......nu stiu ce sa zic.....acum ca s-a obisnuit cu LV, nu cred ca l-as intoarce sa ii dau LP, in cazul in care l-ar accepta. dar vitamine&co nu-si ia oricum din alimentatie?....probabil nu suficiente, nu? doctorita mea nu a insistat, ca daca ii place, sa-l las asa.

gata, ies, ca prea imi face cu ochiu creme brulee aia din stanga ecranului

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Neata'

Sorina buuuna tare cafelutza , mai incetucu cu shmotruiala ca azi e sarbatoare, mai mult la plimbareala
Bea , ...ma gandeam la ce ai spus de sora ta... nu cred ca e suparata pe tine, doar ca ii este ffff greu, avand in vedere prn ce a trecut, tb sa o intelegi si ai sa vezi ca isi va da singura seama ca a gresit..., cred ca e suparata pe ea mai tare... , imi inchipui ca e o situatie delicata, dar tu trebuie sa fii megafericita, ai pe scumpul de Ivanel si esti si rasfatzata noastra ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...sarumana de coffe sorina..asa da.....imi place cand nu intarzii la serviciu

eu tot pe fuga sunt..

simpli..stai linistita...\ziceam ca sunt maracata de intarcarea aianei....pt ca la un moment dat te plangeai de stres..ziceai ca esti mama rea si urmatorul post pe carea am reusit eu sa-l citec....GATA..se rezolvasera prb iar tu erai linistita...so....

LV-LP...nu stiu care e varianya cea mai buna...milupa n-a baut..aptamil n-am reusit sa iau de la alex...si a acceptat LV...care oricum il mancaa in diverse...acum seara sau o data la 2 zile bea cam 160 ml de LV...pt ca...are tt....

mie o sa-mi fie taaaaaaare greu cu intarcatul....asta noapte...iar m-a capiat...efectiv la treziri nu merge nicio varianta....NIK....face un scandal monstru....pana nu gaseste tt...si pe care acu parca de ciuda n-o mai lasa din gura...

s-a trezit....revin

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

oo, azi e dezlegare la peste, pentru cine posteste

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Neata'

Sorina buuuna tare cafelutza , mai incetucu cu shmotruiala ca azi e sarbatoare, mai mult la plimbareala

pui mic

Aoleuuu, mama...n-am stiut!
Am bagat si o masina la spalat....si sunt gata sa termin cu shmotrul in toata casa...uhhhh!
Asta e...acum....am comis-o...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Neata'

pui mic

Aoleuuu, mama...n-am stiut!
Am bagat si o masila la spalat....si sunt gata sa termin ci shmotrul in toata casa...uhhhh!
Asta e...acum....am comis-o...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

daca n-ai stiut, nu cred ca se pune, si pana la urma.....sincer...ai facut vreun rau cuiva?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

danasor da, stiu...........ca ii e greu..mai rau e ca nu pot face nimic pt ea................

si mai rau de atata e ca are un sot de rahat, cu care nu se poate apuca de nik
cand a ramas ultima oara, a zis dr ca tre sa mearga saptamanal la cluj, si ala a fc scandal, ca ce? ca n-au ei bani, cu cine o sa vina, ca el nu vine cu ea........

si sunt multe chestii care ma oftica................si de care mor, dar problema problemelor e ca NU AM CE SA FAC................

intelegi?
daca as putea jur ca i-as naste si ei un copil..........cu ovulele ei, si cu sperma lui, dar numai dumnezeu stie ce va fi

mi-e o mila de ea de mi se rupe inima-n doa, dar decat sa am rog pt ea zilnic in fiecare seara, mai mult nu am ce sa ii fac

pt ca de vorbit nu vorbeste despre asta,s tiu ca sufera enorm.se vede.o vad..............
eu de intrebat si tras de limba nu faC, CA AM INCERCAT SI TOT DEGEABA
SI DACAA S FI PUTUT NU I-AS FI SPUS, DAR EA MI-A TRIMIS PRIMUL TEST, DESI NU I-L CERUSEM EI CI VERISOAREI MELE, DAR II ERA RUSINE SA SE BAGE LA FARMACIE ...PE MOTIVUL CA O CUNOASTE AIA SI CE zice.......asa ca i-a cerut una surorii mele..............
na ce era sa zic?ca e neg????????????
nu puteam sa o mint in fata, oricum tot afla odata si ar fi fost poate mai rau ca nu ii ziceam de la inceput...............

oooooooooffffffffffff nu stiu cum ar fi bine

dar oricum, daca ne va ajuta DD si se va naste, ea o/il va boteza...................asa ca sper ca macar cu atat sa o ajut...................

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput