Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!
Raspunsuri - Pagina 13
sorina_bz spune:
'Neata, doamnele!![]()
Repede, o cafelutza?
Bea...lasa-le incolo de rude, sa-si tina parerile sanatoase! Important este sa fiti voi sanatosi si fericiti, toti 4! Cainii latra, caravana trece!

Dece...sorry de lovitura lui jiji...sper ca i-a mai trecut..
Ruxita...da, poate n-ar fi rau sa incerci si un lapte praf...poate ii place mai mult...de obicei e putin mai dulce decat lv, dar are un oarecare miros...depinde de Kay, cum il primeste...

Miki...superbe lucrusoare faci! Mult talent si rabdare trebuie ca ai!

Ayanna, Ana_g, Bubu, Nyny....cum sunt puii?
Ana_g...chiar voiam sa te intreb...spuneai de nervi, la Stefan, de la Priorix...iti mai amintesti cat au durat?...(asa, cu aproximatie..)

Un inceput de week-end calduros si plimbacios, tuturor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ale1212xa spune:
neatza
prezenta si eu la cafea
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
Beatrice1982 spune:
neata!
mersi sorina pt cafea
eu sunt fresh!!!!!!!!!
a dormit foarte bine gaza asta a mea..........dimi la 6 l-am gasit pishat pana in gat............schimbat pana la piele........ma gandeam eu sa ii pun alt pampers cand a papat la 1 jumate, dar nu m-am sinchisit........offffffffffff saracu
sper sa nu fi racit...........era invelit, dar totusi era ud ud............
sorina am pus si eu gura pe o cafea acu de dimi, ca imi era dor sa stau la taclale cu o cafea............dar vad ca nu e de mine.............
stiti ca duminica muta astia ceasul??????
oofffffffffff.............
iar ne dereglam cu somnul............
sorina sper sa fie insorit si plimbacios..........
eu odata maine vine cumnatul dupa ceva la noi............
apoi sambata preparat papa pt mamica aia la care am fost la muls...........apoi mergem la ziua lui cumnatul............dpa ce se trez ivan, asa ca o sa fiu presh.................
voi?
cred ca de azi incepe sa fie activitate slaba pe aici...........
da nu-i bai voi sa fiti bine, si pufii, sa mergeti sa va distrati si sa fiti fericite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

da??????????????
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
4+ de fetita cu codite...
Doamne ajuta!
sorina_bz spune:
Bea...
Ce bine ca ai dormit bine...asta o sa ii placa fetitei cu codite...
Sorry de greturi....dar asta inseamna ca merge bine sarcina...asa ca ..nu fii suparici!

Tati mai sta cu iris, care iar a intrat sch.1 la uzina azi...a papat la 5 jumi, darrr..la 6 jumi s-a trez de tot....Asa ca bag shmotru ca berila...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Beatrice1982 spune:
voi ati vazut ca dedesubtul fiecarui mesaj apare aproba si dEZAPROBA........FAC O INCERCARE SA DAU APROBA, LA ULTIMUL MESAJ AL SORINEI SA VAD CE APARE..........

Doamne ajuta!
ale1212xa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 voi ati vazut ca dedesubtul fiecarui mesaj apare aproba si dEZAPROBA........FAC O INCERCARE SA DAU APROBA, LA ULTIMUL MESAJ AL SORINEI SA VAD CE APARE.......... ![]() ![]() Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |
vazui si eu..ma batea si pe mne gandul sa dau un aproba sa vedem ce se intmpla
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 voi ati vazut ca dedesubtul fiecarui mesaj apare aproba si dEZAPROBA........FAC O INCERCARE SA DAU APROBA, LA ULTIMUL MESAJ AL SORINEI SA VAD CE APARE.......... ![]() ![]() |
Da, da..am vaz..
Ai dat?
Ce apare?...ca nu vad nimic schimbat...
Beatrice1982 spune:
imi arata cica ai votat....si daca dai pe aproba si daca oe dezaproba.......dar ce o fi insemnand?????????????????

Doamne ajuta!
Beatrice1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Da, da..am vaz.. Ai dat? Ce apare?...ca nu vad nimic schimbat... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
da la mine apare acolo in paranteza la aproba, scrie 1 aproba...............

fa si tu ca apare si la tine
poate ca fiecaruia ii apare ceva ce da ea...............
nushhhhhhhhhhhhh

4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta!

sorina_bz spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
da la mine apare acolo in paranteza la aproba, scrie 1 aproba............... ![]() ![]() fa si tu ca apare si la tine poate ca fiecaruia ii apare ceva ce da ea............... nushhhhhhhhhhhhh ![]() ![]() |
Daaa, am dat si eu...cred ca apare celui ce voteaza...nush..

edit...acum am obs...se vede la toata lumea..