alaptare si completare
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
dupa 3 luni ritmul de crestere scade drastic si nu mai conteaza CAT creste, ci doar sa creasca.
Nu e deloc nevoie de lapte praf, da-i numai sa suga si dupa aia oricum incepeti diversificarea, peste o luna si ceva.
Copilul are o greutate foarte buna pentru varsta lui.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
bryny spune:
Sabina nu pot decat sa plec capul inintea ta Tiam citit istoria alptarii...am plans...pe cuvant mai emotionat...daca ar exista un trofeu pt cea mai tare mama ti las oferi,,,pe bune.nu vreau sa ma intelegi gresit eu niciun moment nu mam gandit sa termin cu alaptatul la san tocmai deaia am creat acest subiect...pt ca nu aveam absolut nicio cunostinta despre acest lucru pt ca nu prea am timp sa intru sa citesc decat strict si f ptin ,in afara de casa mea mai am in grija inca o casa a parintilor mei unde mama nu mai poate face nimic are sechele in urma unui accidecnt vascular din 2004,deci va inchipuiti ca eu dupa 3 saptam dupa ce am nascut imi puneam copilu in masina si ma duceam la parinti sa le gatesc...off,,, dupa ce am citit povestea Sabinei cred ca am inceput sa dramatizez,,, deci eu vreau sa alaptez... deaia am intrat aici sa ma ajutati so fac in continuare, iti multumesc Sabina si felicitari
Sabina spune:
ESti prea draguta, multumesc. Exista mame mult mai incercate ca mine, eu insa sunt genul extrovertit, doar de aceea vizibila.
Nu te teme, toata lumea si-a dat seama ca vrei sa alaptezi, numai ca te-ai speriat un pic din cauza pediatrului.Poate totusi cauti altul, mai la curent cu noutatile.
mergi inainte pe san pana la diversificare si ai sa vezi ca va fi foarte bine.
Incearca sa nu te epuizezi, ca si de aia de sperii mai repede, de la oboseala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
bryny spune:
da Sabina cred ca ai dreptate sunt obosita prea obosita poate ca a fost prea lung drumul pana aici,sunt obosita si fizic si la cerebel,gandurile pe mine ma obosesc gandesc prea mult si apoi am invatat prea multe pana aici si de aici incolo poate deaia mi se pare greu pt ca am obosit...Nun iam mai dat lp...ai dau nu mai san,,,inseara asata iam bagta juma de supoziti=or cu glicerina si la juma de ora a si iesit afara dupa 4 zile fara kk.de acum no sa mi mai fac prob daca nu face kk in fiecare zi.