Romania in razboi!

Romania in razboi! | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Astazi s-a luat decizia in CSAT ca Romania sa intre in razboi in conflictul libian.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

asta ne lipsea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca
asta ne lipsea...

Se putea www.hotnews.ro/stiri-politic-8422157-crin-antonescu-despre-situatia-din-libia-romania-ratat-ocazia-alaturi-principalii-aliati-franta-sua-marea-britanie.htm" target="_blank">si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

De fapt nu prea intra in razboi. Participa doar la mentinerea embargoului in Mediterana.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Probabil ca astea sunt "ordinele": Mai vreti ceva imprumuturi? Atunci haideti cu noi la razboi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E clar ca nu avem ce face, am dorit in aliantele puternice, trebuie sa ne conformam. Mi se pare firesc.
Mai nefireasca mi se pare atitudinea razboinica a celor care se vad viitorii lideri ai Romaniei. Lipsa de coloana vertebrala e proverbiala: nu suparati Franta, Anglia, SUA, pe cine mai stergem si noi la fund?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

se pare ca asa e politically corect

dar eu tot nu vreau sub nicio forma in razboi
(sunt constienta ca in acest caz chiar nu conteaza ce vreau eu..)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

se pare ca asa e politically corect

dar eu tot nu vreau sub nicio forma in razboi
(sunt constienta ca in acest caz chiar nu conteaza ce vreau eu..)

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Ba da conteaza.
Orice guvern responsabil cand ia decizia de a participa la un razboi ia calcul pe langa considerentele strategice si cel putin un sondaj serios in legatura cu optiunile propriului popor.

Fie si macar pentru faptul ca au fost destule alegeri pierdute pentru optiunile politicienilor in domeniul participarii la razboaie in contradictie cu parerea majoritatii populatiei.

Tot e bine ca am aflat macar pozitiile politicienilor nostri de la putere si din opozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:

Tot e bine ca am aflat macar pozitiile politicienilor nostri de la putere si din opozitie.

Pai nu le cunosteai pana acuma ? Intotdeauna de partea celor puternici (in general SUA), cateodata si fara sa fie neaparata nevoie, doar ca sa-si arate bunavointa si disponibilitatea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Citat:

Pai nu le cunosteai pana acuma ? Intotdeauna de partea celor puternici (in general SUA), cateodata si fara sa fie neaparata nevoie, doar ca sa-si arate bunavointa si disponibilitatea ...

Cu niste nuante insa, vezi pozitia oficiala versus pozitia lui Antonescu exprimata in link-ul pus de capcaunul.

In plus au mai existat si alte situatii recente, vezi razboiul din Kosovo si declararea independentei cand parerile guvernului si opozitiei au fost diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:

Ba da conteaza.
Orice guvern responsabil cand ia decizia de a participa la un razboi ia calcul pe langa considerentele strategice si cel putin un sondaj serios in legatura cu optiunile propriului popor.

oh Lali asa e..dar ce spui tu acolo....guvern responsabil!!??
unde-i asta?
ca tare mi-l doresc si eu

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput