Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_86 spune:
magda, multumesc
lia.....mi-ai dat emotii pana la capat....mi s-a facut pielea de gaina....ce frumos ar fi fost
noi nu avem cazuri in familie dar ne dorim gemeni
si ai auzit inimioara....
are 71 batai pe minut
pai nu trebuie mai mult....
liutza....tu parca aveai intepaturi mari in ovar acum inainte sa afli ca esti, nu?
ca pe mine ma termina ovarele....de asta si cred ca sunt ca ma dor de numa....le simt unde sunt....
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 si acum sa va povestesc prin ce am trecut ieri la spital ma duc la spital ma intreneaza imi ia sange, urina, culturi col si urma sa intru la eco bun vine asistenta si-mi zice haideti sa mergem la eco k, zic ma urc pe "masa minune" sta dr se uiat tot invarte kkt ala si ma intreaba aveti gemeni in familie? fetelor am incremenit nush ce vrea sa zica nush ce sa-i rasp cum adik, zic yo pai vad aici 2 saci vitelini si-mi arata ecranul ce credeti? asha arata 2 saculeti unu mare, unu mic dezlipire nu poate sa fie, zice el ca sunt delimitati si ma mai intreba: aveti cazuri de gemeni in familie? zic: da, da, mama a avut frati gemeni mda, zice el mai tre sa cerem o parere ma dau jos ma ducx in salon si astept il sun pe al meu ii zic ce crezi? avem sarcina gemelara saracu era buimac nu intelegea vine iar asistenta ma ia si ma duce la alt medic imi face eco si-mi zice ca e un singur bebe cu ecou embrionar de 71 batai si sangerez de la un fibrom uterin asta a fost povestea oricum pna la urmatorea eco tot nu imi iese din cap ce am vazut 2 puncte negre unu mare si unu mic DOAMNE AJUTA Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +6 |
Moama ce poveste
asta ca sa vezi cum e cu doctorii nostri....
ma rog asta a fost un caz fericit...ca tie ti-a zis ca ai doi copilasi acolo
insa sunt oameni care primesc tot felul de diagnostice nasoale si se shocheaza...
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 magda, multumesc lia.....mi-ai dat emotii pana la capat....mi s-a facut pielea de gaina....ce frumos ar fi fost noi nu avem cazuri in familie dar ne dorim gemeni si ai auzit inimioara.... are 71 batai pe minut pai nu trebuie mai mult.... ![]() liutza....tu parca aveai intepaturi mari in ovar acum inainte sa afli ca esti, nu? ca pe mine ma termina ovarele....de asta si cred ca sunt ca ma dor de numa....le simt unde sunt.... ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
si yo aveam dureri de ovare
doar stii ca imi era frica sa nu fie extrauterina
2-3 zile eram cocosata
cand unu cand celalalt ma durea
de dreptul nu ma agitam
stiam ca nu am trompa
dar imi era frica de stangul rau
nu-i exclus sa fie
la uTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+6
Lia73 spune:
moni am vazut 2 puncte negre delimitate
nu-mi ies din cap
al meu cik
daca s-a ascuns cel mic dupa cel mare? 
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+6
Lia73 spune:
probabil ca e inca micut d-aia are asha putine batai
nu uita ca e mai mica sarcina
am ovulat cu 5 zile mai tarziu
daca iti amintesti
bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+6
Lia73 spune:
a zis al meu
poate vrea DUMNEZEU sa ni dea inapoi pe cei doi bebelini care i-am pierdut 
bebelinul meu scump
Ma
sanatos
+6
mbadaran spune:
Buna dimineata fetelor!
Va citesc de ceva vreme, insa nu am scris pana acum. Numele meu este Mihaela, am 26 ani. Incercam de aproape 2 ani sa avem bebe, dar din pacate nu am reusit. problema este la mine, am SOPC(menstruatie dereglata, lipsa ovulatie, si alte cateva probleme ce tin de SOPC). De aproape 1n de zile merg la endocrinolog, la dna.dr.Corina Neamtu. In z17 am fost la control si mi-a spus ca am raspuns la tratamentul de stimulare cu clomifen si ca am 3 foliculi destul de maricei (19/21/22) pe ambele ovare. Tot in z17 am facut o injectie cu Pregnyl, de 5000u. De cateva zile am dureri la ovare, destul de puternice. Aseara am facut un test de sarcina barza (in z23)care insa nu s-a pozitivat in intervalul de 5-10 min, asa cum era precizat pe cutie. Azi dimineata m-am uitat iar la test si am vazut a2a liniuta, care insa era destul de palida. Din cate am mai citit pe net testul nu e valabil, nu? Mie cm imi venea la 28 zile, dupa tratment cu duphaston.
Am mai facut teste de sarcina pana acum, dar niciodata nu mi-a aparut a 2a liniuta, nici macar la cateva ore de la testare.
Voi ce parere aveti? Au mai fost cazuri de genul asta?
Multumesc,
Mihaela
lucianamoga spune:
of Lia deja saream in sus pe scaun , ne-ai tinut in suspans cum ti-a facut tie doctorul ![]()
Important e ca e bebe bine 

Lorena 

(vezi ca pana te testezi ne amortesc mainile asa ca zi la bebe sa se arate cat de repede 
)
Bine ai venit Mihaela , si sa fugi repede de aici 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lorena_86 spune:
mbadaran, si eu am patit ca tine....doar ca eu facusem sure check si cand am vazut ca e neg in primle min l-am pus in cutile si l-am aruncat intr-un sertar......vazand ca tot nu imi vine ciclul am zis sa ma mai uit putin la el.....si aparuse si a doua liniuta dupa uscare....la mine a fost sarcina....am repetat imediat testul si a iesit liniuta imediat
sunt sanse sa fie bebe pt ca altfel nu stiu ce ar reactiona acolo dar asa stiu si eu ca nu mai are valabilitate dupa cele 10 min
eu zic sa mai faci unul si fii mult mai atenta
eu as inclina mai mult pe sarcina decat pe o eroare.....
tin pumnii
sa ne tii la curent
mergi si mai fai unul acum asta daca nu ai consumat mai multe lichide decat de obicei
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
Buna fetele!
AlinaBu tin pumnii sa fie totul bine, incerca repaus la pat pt mai mult timp. Tu spuneai ca stai cam mult in picioare la serv. Probabil asta e cauza.
sanatate multa!
Miha poate ai ovulat pe dreptul si de aceea te durea.
Lia
, o prietena de-a mea a dus sarcina la bun sfarsit cu un fibrom si la nastere a operat-o de fibrom. Acum are un baietel scump de 5 luni, frumos foc si sanatos.
Mbadaran incearca un test cu urina de dimineata, tinem pumnii sa fie bebe
Lore hai cu II

pe toate
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!