Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 23
Ela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 ela, cand faci un hormon de fertilitate ai la valorile de referinta mai multe intervale: -pentru faza foliculara....intre atat si atat -ovulatie.... -f.luteala.... -menopauza.... -....etc.... ei trebuie sa stie exact in ce faza esti tu ca sa te poata incadra si sa compare cu valorile de referinta sa vada daca ai deficit, surplus sau e o valoare normala sper ca ai inteles ce am zis cel mai des se da in faza luteala, z 21 pt ca atunci e cea mai important.....daca progele e mic atunci e problema.....si se intervine pt ca se poate pierde sarcina inainte de a se implanta datorita deficitului de progesteron.....iar persoana in cauza nici nu stie ca fecundatia s-a produs dar daca el e micut in faza foliculara.....nu e atat de grav...intelegi? ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Aha, am inteles Lore, multumesc pentru explicatii. Nu am facut niciodata analiza asta si nu stiam cum sta treaba

Referitor la problema ta cu lb engleza, eu zic sa stai ffff relaxata, pentru ca aceasta limba se invata usor, mai ales daca esti intr-un mediu in care se foloseste in mod frecvent.
Exemplul cel mai elocvent este la mine. Sotul meu nu este cetatean roman, iar cand ne-am cunoscut imi era si teama sa deschid gura, ca nu cumva sa iasa vreo prostie
Ei, de atunci vb limba engleza zilnic, a devenit a doua mea limba si am prins-o pur si simplu, fara carti, cursuri sau mai stiu eu ce...
Asadar, se poate

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
camcris spune:
fetelor ce viteza a-ti prins la scris![]()
ma apuc sa fac capitol nou sa nu fugiti![]()

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lorena_86 spune:
fetelor, ziceti si voi idei de mancare ca nu mai stiu ce sa fac
ma tot gandesc sa fac ceva usor cu multe legume....lichid, o ciorba sau supa.....
ca asa am probleme cu constipatia de cand a plecat sotul
stiti ca v-am spus ca nu mai am chef de gatit
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen