Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 17
camcris spune:
neata fetele
lore ce este cu starea asta la tine, vrei bataie
pana nu vezi rosu mai sunt sperante, capu sus
va servesc si eu cu o cafeluta

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lorena_86 spune:
luci marea mea problema e cu mine....sunt foarte suparata si dezamagita de persoana mea....

am momente cand nu ma mai suport si ma consider o ratata si sincer nu sunt departe de adevar
asa as boci daca nu as fi la birou
si nu vb de bebe si per ansamblu
offff, grea e viata asta

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
cami, am o criza de personalitate....nu e numai bebe....se aduna multe
sunt o PROASTA!!!!!!!!!!!!!!
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
acum am vb cu sotul la telefon si imi mai zice si el: "ce face bubu?" adica bebe.....el se da mare ca stie el ca a pus ceva acolo.....
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lucianamoga spune:
Lorena iubita nu ai voie sa vorbesti asa si cu atat mai putin sa si gandesti asa 

Nu trebuie sa te crezi perfecta , dar subestimarea nu te ajuta ci te trage inapoi de la reusite.Incearca sa gandesti pozitiv , nu se poate sa ai asa o parere despre tine 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lorena_86 spune:
luci, crede-ma, situatia mea e tragica 

se aduna prea multe........si sunt slaba....si ma slabesc si mai tare pe timp ce trece
ce m-a deprimat cel mai tare sunt niste e-mailuri venite de la seful meu american ca vrea sa vb la tel si pe skype....iar la engleza mea sunt un dezastru total.....
acum as vrea sa-i scriu un e-mail sa-i zic sa vb doar in scris ca nu ma simt in stare........sunt extrem de complexata si ma simt un rahat de om ca nu stiu engleza

e cel mai mare complex al meu.......ma simt o ratata....in zilele noastre si unul cu liceul stie mai multa engleza decat mine
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata fetili! 

Lore, da-o-n colo de treaba - care-i problema ?? Limba engleza?? Pff ! Mai ai rabdare vreo doua saptamini asa, e o limba ffff usor de prins, mai ales daca te invirti numai in engleza pe acolo - nu e ca germana, ca mi s-a incurcat neuronu' de tot la inceput...Am inteles ca e o munca de birou si ai calc. - google translate! eu asa am invatat germana de una singura, ca n-am facut nici o ora in scoala sau uni...Ai oleaca de incredere in tine, rabdare, si nu lasa pe nimeni sa te faca sa te simti prost, ca nu ai nici un motiv. Engleza e ca inotul - oricine poate invata sa inoate foarte bine, chiar daca toti inghit tone de apa la inceput. E firesc.
Enerveaza-te si arata-le ce poti. Greul a fost pina ai gasit un loc de munca, de acum e floare la ureche, ai nevoie doar de putin timp sa te acomodezi.
Sper ca te-am lamurit, da? Si te rog valea de la butoi, ca m-am mutat eu acolo si nu mai e loc, da ?
Si mie, al meu mi-a spus de ambele dati ca sunt gravida, inainte de a face testul - si a avut dreptate...Poate si al tau e la fel si vii in citeva zile cu liniutele! 
O zi frumoasa tuturor!
Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 luci, crede-ma, situatia mea e tragica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() se aduna prea multe........si sunt slaba....si ma slabesc si mai tare pe timp ce trecece m-a deprimat cel mai tare sunt niste e-mailuri venite de la seful meu american ca vrea sa vb la tel si pe skype....iar la engleza mea sunt un dezastru total..... acum as vrea sa-i scriu un e-mail sa-i zic sa vb doar in scris ca nu ma simt in stare........sunt extrem de complexata si ma simt un rahat de om ca nu stiu engleza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e cel mai mare complex al meu.......ma simt o ratata....in zilele noastre si unul cu liceul stie mai multa engleza decat mine ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Of Lorena asta nu e problema fara rezolvare.Ai vazut ca pana la urma ai gasit de lucru in domeniul tau cand nu te asteptai?Cum spunea si Tzuky asta e important , engleza o repede ai sa vezi daca lucrezi cu ea.Incearca o carte sau un cd de invatare a englezei fara profesor si sigur vei invata necesarul pentru o discutie obisnuita , iar despre termenii profesionali nu cred ca asteapta nimeni sa-i cunosti , doar exista dictionare on-line fara numar.Hai nu te mai stresa ca nu-ti face bine.Cel putin eu cand sunt stresata nu reusesc sa fac nimic , pana ma calmez le iau lucrurile cu incetinitorul si de fiecare data imi ies.Nu poti sa le ai toate cat bati din palme.
Asa ca , calmeaza-te , aduna-te si vei vedea ca rezolvi tu si treaba asta.Spune-i sefului ca nu te simti in stare sa porti o conversatie orala , si ca sa va puteti intelege sa vb in scris .Sigur te va intelege

Capul sus , nu e voie sa-l stresezi pe bebe

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
mbadaran spune:
Neata!
Am activat pm.
Mi-am facut de dimineata un test si a fost negativ...
sunt in z25 si ma gandesc ca l-am facut devreme...in mod normal ar trebui sa ma testez duminica...
si testul era sure check..si am vazut ca se face din prima zi de intarziere (cel putin asa scria pe cutie)...
sunt tare demoralizata astazi...
lorena_86 spune:
tzuki, esti o dulce.....m-ai facut sa ma simt mai bine....

sper sa si reusesc sa o invat odata ca asa ma streseaza
eu am facut scoala la tara la bunici si acolo nu erau profi specializati decat pe materii de baza plus ca am fost avansata la franceza....engleza faceam doar o ora pe sapt si aia vai de capul ei.....stiu ca nu e o scuza dar nu stiu ce am.....de frica sa nu pocesc cuvintele, sa nu rada lumea, eu stiu.....si de asta nici nu am invatat dupa pt ca am dezvoltat o absesie pe tema asta si parca nu-mi intra in cap, nu se prinde
sper sa accepte seful ca altfel zbor....desi el stie ca nu stapanesc prea bine dar nu cred ca stie realitatea....offff si la 1 aprilie vine si in tara....pana atunci trebuie sa pot zice ceva 

tzuki, daca as putea fi o luptatoare doar ca m-au slabit mult problemele si simt ca nu mai am putere, nu mai sunt increzatoare in mine cum eram odata
sper doar sa am test pozitiv si sa-mi ridice moralul.....pt ca sunt sigura ca ma va schimba mult un bebe, as prinde incredere in mine si motiv sa lupt
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen