Aspirante optimiste >20 ani (658)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

nu miha, el nu stie nimic de asta
daca e bebe sper sa iasa la test pana duminica ca e ziua lui de nastere si as vrea drept cadou sa-i trimit un e-mail cu poza testului

el e plecat la ai lui ca e socrul bolnav si o sa stea pana pe 3 aprilie....iar pe 31 martie e si ziua mea de nastere....si o sa fie singurica acasa ca nu am prea multe cunostinte aici

sper totusi sa nu fiu singurica ci cu bebe meu in burtica

si pe 10 aprilie pleaca la suceava pt o sapt ....adica in perioada fertila daca nu e nimic acum

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lore nu mai gandi asa, sigur este bebe
cum te descurci la sevici, cum ti se pare? poate ai mai spus dar eu nu am retinut

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

cami e ok dar de ce mi-a fost frica nu am scapat....
in londra mi-a fost foarte greu cu limba engleza iar aici totul e in engleza
facem un site medical cu info despre toate afectiunile dar totul e in engleza
momentan am o lista cu aprox 11000 de boli pe care trebuie sa le grupez....apoi info si incepe nebunia...patronul fiind american.....nu stiu cum o sa ma descurc cu engleza mea de 2 bani.....sunt sceptica

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

fetelor, trebuie sa fac ceva....sa ma uit la un film, sa gatesc, sa ma culc ....ca nu mai pot......numai acolo ma gandesc......si asa ma mananca sa mai fac un test.....ma gandesc ca oricum am destule si .........sunt NEBUNA de legat

Mergi la inceput

fetelor dar ce s-a intamplat cu bella, ca azi avea eco....si nu a intrat deloc sa ne spuna nimic
am tot verificat si la odiseea ei dar nimic.....
cami daca ai nr ei o suni tu sa vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lorena cu ce se ocupa sotul tau?
Vine la mine la suceava, eu sunt din falticeni, un oras din judetul suceva.
Nu te mai gandi ca nu e ca sigur e.

Mergi la inceput

Nici de bela, nici de ioana nu stim nimic. Sper sa fie bine amandoua.

Mergi la inceput

e bugetar
a terminat academia militara
si lucreaza la ISU
au o convocare acolo....eu stiu
ca in fiecare an merge in perioada asta
anul trecut a fost la brasov

Mergi la inceput

Lorena cred ca iti este foarte greu dar incearca sa prinzi un pic de putere si fii tare lasa ca daca nu o fi acuma si nici luna viitoare urmeaza altele si aveti tot timpul din lume, dar el langa tatal lui nu se stie cat o sa mai stea.Cand a murit socrul meu in sambata de dinainte sotul meu a vrut sa mearga la el dar eu am zis sa nu se duca ca era ziua lui(a sotului meu) si am zis sa stam impreuna acasa iar miercuri dupa a murit socrul meu si tot timpul imi zice ca nu s-a dus acasa sa il vada si a stat cu mine, dar nici noi nu aveam de unde sti ca el era sanatos.

Mergi la inceput

Si aseara i-am zis sotului ca m-am intalnit cu un prieten de-al nostru care mi-a zis ca nevasta lui e la maternitate internata ca a facut sarcina extrauterina si a facut hemoragie, i-au taiat trompa ca nu s-a putut salva. Ei incercau de vreo2-3 ani cam asa.Era distrus saracul barbat iar eu i-am zis sotului meu ca nu as vrea sa ma intalnesc cu ea ca nu stiu ce as putea sa ii zic, si cum sa o mangai, mie foarte mila de ei. Sotul meu a zis sa nu mai fiu suparata si tot timpul cand aud ca e cineva insarcinata eu sa zic de ce nu imi da si mie DD. Spre deosebire de alte persoane eu macar nu am probleme cu trompele cu toate ca toate avem cate o problema, speram sa se rezolve la toate pe rand si sa fie bine sa ne vedem fiecare cu in brate.

Mergi la inceput