Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 13
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga V-am ![]() ![]() ![]() pe toate Sa aveti o zi frumoasa in continuare ![]() Lorena sper ca nu te-ai suparat si ai inteles ce am vrut sa spun Moni ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |

Mihaelafalt spune:
Oare cat o sa ma mai doara ovarul drept? Am niste dureri foarte puternice, au reinceput de vreo ora iarasi ca dimineata ma lasasera.

Monique77 spune:
fetelor am si eu o intrebare: daca ma duc la colposcopie si mai am un rest de menstra-adica secretie maronie-o afecta rezultatul?
adica mie mi-a venit luni si vreau sa ma duc vineri - deja mai am f putin menstra...
Monique77 spune:
ia uitati ce am gasit pe net
stiu ca mai erau fete interesate
efoarte bun articolul
http://www.mymed.ro/colposcopia.html ![]()
lilimara spune:
Am citit ce ai trimis despre colposcopie...deci pana la urma trebuie sa mai astepti monica pt ea.Acolo scria ca se face la cel putin o sapt distanta dupa sfarsitul CM.
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lilimara Am citit ce ai trimis despre colposcopie...deci pana la urma trebuie sa mai astepti monica pt ea.Acolo scria ca se face la cel putin o sapt distanta dupa sfarsitul CM. Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou ![]() |
daaaaa
am vazut
lorena_86 spune:
moni, eu pe drum spre casa
acum am ajuns
nu mai puteam de somna la serviciu ca am zic ca imediat cum ajung ma bag in pat iar acum nu imi mai vine.....asa ca mai stau cu voi

mih avem cont comun pe picasa
iti trimit pe pm datele
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, eu pe drum spre casa acum am ajuns nu mai puteam de somna la serviciu ca am zic ca imediat cum ajung ma bag in pat iar acum nu imi mai vine.....asa ca mai stau cu voi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mih avem cont comun pe picasa iti trimit pe pm datele ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
bebelone vrea sa doarma la praaaaanz!!!