Aspirante optimiste >20 ani (658)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Salutare fetelor!!
Am si eu o rugaminte la voi: am postat pe picassa doua forografii cu teste de ovulatie din ziua 16 si z 17. Voi ce ziceti, cel din ziua 16 sa fie pozitiv?
Am mai facut si ieri un test, care a iesit negativ. Va intreb pentru ca nu stiu ce sa mai cred: am ovulat oare sa o sa se intample de acum?
Va intreb pentru ca nu stiu daca sa mai prestam in fiecare zi sau putem si la doua zile. Imi este sa nu pierd ovulatia, dar cu prestatul in fiecare zi nu stiu daca se mai poate, pentru ca deja prestam de 5 zile in fiecare zi .

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

eu zic ca cel din ziua 16 este pozitiv

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lia super tare povestirea ta, sa dea DD sa fie sanatosi daca sunt doi, daca nu unul si tot e bine decat deloc.Cred ca ti-a sarit inima din loc cand ai auzit de gemeni. sa stii ca ti-am trimis pupicii ca sa ma molipsesti si pe mine.Glumeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Citat:

Salutare fetelor!!
Am si eu o rugaminte la voi: am postat pe picassa doua forografii cu teste de ovulatie din ziua 16 si z 17. Voi ce ziceti, cel din ziua 16 sa fie pozitiv?
Am mai facut si ieri un test, care a iesit negativ. Va intreb pentru ca nu stiu ce sa mai cred: am ovulat oare sa o sa se intample de acum?
Va intreb pentru ca nu stiu daca sa mai prestam in fiecare zi sau putem si la doua zile. Imi este sa nu pierd ovulatia, dar cu prestatul in fiecare zi nu stiu daca se mai poate, pentru ca deja prestam de 5 zile in fiecare zi .

Ela, nu mi se par pozitive testele..sau poate au fost influentate de lichidele baute...eu zici sa iei in considerare pe cel mai aproape de pozitiv..adica ala din z 16
la mine duminica a fost linia mult mai intensa decat cea de control
cu prestatul zilnic..am luat o mica pauza..aseara nu am mai prestat..poate azi...

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

miha, daca ovulatia a fost duminica sau luni..e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Lorena din partea mea sunteti eroi
Eu una nu as putea .9 zile
Mi se pare suuuuuuuuper mecanic si nu-mi vine cheful
La noi 4 zile erau consecutiv(si astea fara sa anunt in dormitor ca iese oul) iar in rest cam la 2 zile
Acum as mai vrea eu si la doua zile........., dar va fi cat nimerim

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Mai fetelor am o intrebare (again)ce doza de acid folic luati?(nu stiu daca m-am exprimat corect)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

Citat:

Salutare fetelor!!

Ela, nu mi se par pozitive testele..sau poate au fost influentate de lichidele baute...eu zici sa iei in considerare pe cel mai aproape de pozitiv..adica ala din z 16
la mine duminica a fost linia mult mai intensa decat cea de control
cu prestatul zilnic..am luat o mica pauza..aseara nu am mai prestat..poate azi...

Da, Corina, din cate stiu CM are aceeasi durata la amandoua si eu astazi as fi in Z19, iar tu in Z 18. Acum, daca am gandi matematic , daca tie ti-a iesit testul pozitiv duminica, mie ar fi trebuit sa imi iasa sambata, insa eu primul test de ovulatie l-am facut duminica si a iesit a doua liniuta destul de pronuntata,insa nu ca cea de control si ma gandesc ca poate testul mi-ar fi iesit pozitiv sambata...
Eu tot incerc sa clarific situatia asta pentru ca nu vreau sa scap ovulatia, insa nici nu mai putem face jap jap pe dulap in fiecare zi, devine mecanic si fara chef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha, nu ovulezi imediat ce ai testul pozitiv
ci in 14-48
sau nu mai stiu exact

ideea e ca dupa testul pozitiv tu bagi acolo vreo 3 zile

luciana, nu a fost chiar mecanic si nu i-am zis sotului ca acum fac ou....pur si simplu am vrut sa prestam in fiecare zi si asa s-a intamplat, la inceput mai romantic apoi mai putin dar sa nu crezi ca o faceam asa de forma....mai ales ca sotul era super incantat....e imposibil atunci cand exista si iubire intre cei doi sa nu simti nimic.....doar dai din c.. si gata samanta

mai facea el mofturi ca il exploatez ca inainte de ce nu era asa des.....

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Mai fetelor am o intrebare (again)ce doza de acid folic luati?(nu stiu daca m-am exprimat corect)

Luciana, eu iau acifol (sub denumirea asta de gaseste la farmacie), concentratia de 5 mg. Recomandat de medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

luci eu iau de 5 mg dar stiu sigur ca asa imi trebuie la boala mea

acidul folic e o vitamina din complexul B si nu cred ca face rau....

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput