Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)
Raspunsuri - Pagina 5
monika_bt spune:
Buna, mamici!
Ieri mi-a dormit mandra intr-o veselie iar ast-noaptea a mancat la 10 si la 4 si rest somn...Doamne ajuta! Azi e iar maraita si doarme iepureste cu REM...Afara e vant asa ca nu iesim...
FELICITARI, DJLAURA!! RECUPERARE RAPIDA!!
SIMO,felicitari ptr Edisor cuminte si sanatos!! Nici nu avea cum sa fie altfel..Ar trebui sa mergi sa repari maselele alea ca toata sarcina ai avut probleme, acu iar...Si daca nu as sti cum e!!Mie mi-au trecut lohiile, acu astept si eu menstra.
Deci:NU MAI BAG TIGARA IN GURA DE AZI!!! declar deschis. Mi-a fost asa rau de la ea azi dimineata...ioi...atat mi-a fost.Asa ca de maine, neam tigara zilnica...si ma gandesc sa sar si peste cafea...vad eu...Mie daca mi-e rau dela ceva nu mai pun gura in veci.
Apropo de coafura.Ieri mi-am trimis sotul sa-mi cumpere vopsea de par.Facut instructie inainte ce si cum sa-mi ia (saten aluna). Rezultatul??SUNT BRUNETA!Eu, care am fost mereu satena, cu pauze de blonda, acu sunt bruneta!Eh, lasa-te pe mana barbatului!
Si apropo de masca, eu folosesc masca de la Avon, Planet Spa pe baza de ulei de masline.E ieftina, mare si folositoare!O folosesc si pe post de balsam de par....doar ca ma dau f putin ca mi-l inmoaie altfel...dar ii da stralucire si-l hraneste.
La multi ani, Gruia si David!!
Eu sper sa fie mai ieftin la noi preotul ca nu vad rostul...Acu 5 ani, la nunta, nasii au dat 3 mil...Acu, la botez, sper sa nu fie mai mult de 2 mil...O sa ma interesez...
Altecva...altceva...hmm, nu mai stiu...Daca mi-amintesc revin cat doarme gandacelul.
Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
missmj spune:
Ce fac fetele ? M-m trezit si eu pe la 11, ca maraia piticul...se plictisea.i-am dat drumul la carusel si la duck tv si gata...e high, e innebunit,gangureste intr-una
simo nasoala combinatie...durere de masea + durere de la urat ! sa treaca repede
Ca tot vorbeati de treziri...si al meu se trezeste de 2 ori pe noapte de cand cu luna aia.inainte il culcam pe la 22-23 si de trezea pe la 4.acum se trezeste la 2 si dupa aceea pe la 6. nu stiu de ce si-a schimbat programul asa. bebelu ce ti-a venit sa te gandesti sa ii dai lp inainte de culcare?o sa se regleze ea la loc in curand,o sa vezi tu.
La multi ani David de Sherbi si la multe lunite Gruia de naioana
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
bebelu86 spune:
Monica dc alaptezi, nu iese ce trebuie..si eu luasem blond, cu care ma mai facusem si stiam sigur k iese chiar dc sunt un pic mai deschisa..nu a facut nimic, decat sa imi uniformizeze cul care o aveam... mi-a zis si la coafor k din cauza alaptatului nu iese.
Carmen sper sa rezist tentatiei de ai da lp. socrela ma tot bate la cap k de aia nu mai doarme cum trebuie, ca nu se satura si atunci se trezeste des sa pape.acu...nu stiu cum sta treaba..de ce se trezeste atat de des.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
roxx26 spune:
LORI, habar n-aveam, recunosc, da m-a salvat nea Google - uite www.monumenteromania.ro/index.php/monumente/detalii/ro/Casa/519" target="_blank">aici.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
zumzu spune:
neata si de la noi
noua la biserica ne-a cerut 1,5 mil si dupa ce-o mai da nasul ca e si femeia de serviciu blabla. dar parca vad ca atunci cere ca asa a facut si la nunta.
shines...mai ca-mi vine sa comand si eu aparatul ala. de unde se cumpara? numai de la teleshopiing?cat timp ai facut cu el? eu sunt mai lenesa asa..si cu cremele de celulita, niciodata nu am reusit sa termin un tub, ma lasam pe la juma
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
madalina_m spune:
Buna fetele!
Mai, eu cand va aud cu o trezire pe noapte, 5-6 ore legate sau chiar 8 (ROXX) mor de ciuda!!!! Orice as face, la orice ora`l-as culca, orice program artistic i-as face ca sa il obosesc tot la 1, 4, 6-7 se trezeste. Am reusit totusi ca dupa trezirea de 1 sa il culc inapoi in patul lui (asta de vreo saptamana) ca nu adormea decat daca il luam cu mine in pat. La trezirea de 4 e alta poveste ca sunt atat de cheauna incat nu mai pot sta de fundul lui. Asa ca il iau in pat, il alaptez din pozitia intins si bag somn de voie. Acu am impresia ca nu se mai trezeste ca sa manance ci ca sa il iau in pat. Nu de alta dar suge vreo 10 min si capituleaza. Mi-e insa atat de lene sa il iau sa il pun in patut si apoi sa il conving ca e mai bine acolo - ca sigur nu va fi de acord.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
zumzu spune:
eu sunt necajita cu vergeturile de pe sani...si nici nu pot sa dau cu crema ca alaptez
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
madalina_m spune:
Iesiti azi afara? Noi suntem asa statuti incat cred ca ne incumetam indiferent cum e vremea.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
bebelu86 spune:
ZUmzu si eu sunt zebra p sani mai ales k au aparut multe dupa nastere cand nu puteam sa ma dau cu nimic p sani.de trecut, nu trec...dar macar sa nu ramana asa..k acu sunt rosi
Mada noi iesim, am iesit si ieri o ora si afost super.
Anduta bine ai venit la noi. bine k ai iesit din umbra.sa-ti traiasca buburuza scrie 10 mesaje sa scapi de moderare
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Foxy-le spune:
Salutare si de la noi. Raportez si eu un bebe chinuit de burtica. bine ca ne lasa noaptea in pace. acum doarme, in sfarsit!! desi, daca ma uit la ceas de-acum se va trezi..!
Cum stau ai vostrii singuri sa se uite la carusele!!! Al meu are nevoie de companie permanent. daca -l las singur putin, urla..!
Irinukka-nu te-ai gandit sa iei un port-bebe? ham din ala. e super comod! eu de abia astept sa se intareasca piciul la spinare sa pot sa-l plimb asa.l-am probat in casa si e super incantat. sta cu fata, sa vada si el. scap de hardughia de carut!
2. sa-l tii treaza sa pape- schimba-i pampersul, dar fara lumini sau voci. eu mai fac asa si mai papa. alta data il trag de picior, ii suflu pe cap, il gadil. ce sa facem, decat sa se trezeasca peste juma de ora iar...
Bebelu'-si al meu a avut perioada de s-a trezit cam la o ora, o ora jumate sa manance. si manca o juma de ora. Adio somn! dar i-a trecut. acum tot 2 treziri de papa are, ca inainte.
si eu ii mai dau LP dupa amiaza,(pastrez titi pt seara) cand stiu sigur ca e putin lapte dupa cum il aud ca inghite(sau nu putin ci curge mai incet). Pt ca pana se formeaza si-i curge lui....stai cu orele. eu nu pot sta chiar numai cu bebelusul de gat. sa nu-ti faci procese de constiinta, se mai intampla sa fie nevoie.
Pup mamicile obosite sau ne-