Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(14)
Raspunsuri - Pagina 18
anka-maria spune:
Neatza la toata lumea!
Pisic, ia zi tu lu' mama ce lapte dai completare? Aud? Topfer cumva?
Ha! Deci nu-s nebuna, de la laptele asta se scoala noaptea.
Tu-i socoteala masii ca m-a mancat undeva sa schimb laptele.
Si ce daca facea kk verde, nu-i oare romanul frate cu codrul?!! parca asea zicea poezia..... Plus ca primavara asta se poarta verde....mai ales pe body-uri si daca se poate pana la gat...
Se vede c-am dormit prost, nu?
Shines spune:
Buna dimineata!
am dormit o ora in plus,e tati doua zile acasa.
Edi e bine,nu a mai fost suparat,doar seara il ia. sper sa fie mai bine diseara.
Angie,multi dr spun sa nu fierbi apa plata,altii ca da. eu am fiert apa dorna si s-a facut alb pe ibric..si erau si in apa particole din alea albe..mai rau ca aia de la robinet. bucovina bem si noi dar nu ii fierb. dar cand am fiert-o ramane la fel,nu se depune alb.
azi suntem plecati la cumparaturi,apoi spalat geamuri si curatenie..maine imi vin musafirii (socrii)..asa ca tot pe drumuri.
va pup,sa aveti o zi frumoasa!
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
Anka..esti belea :)))
fac capitol acum,ca pe urma plec
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
anka-maria spune:
revin ca uitai.
Maimutzic, mie mi-or zis de la doctor ca sa-i pun supozitor daca face temp. peste 39.5! Am intrebat de 2 ori, ma gandeam ca poate n-am inteles bine.
Si aia a repetat, cica la bebei temp. e de la 38.5 in sus. Cica pana in 39.5 nici sa nu ma agit.
Si io am venit acas cu bebe, ne-am culcat cu totii si drac i-a luat temp. Ca si io am crezut ca daca are ceva, zice el. Deci daca a facut temp. si n-a zis nika sa-i fie de bine. Nici mana la ceafa nu i-am pus...daca dormea