Aradence DC - (161) - Felicitari Miha! 5 x mamica

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Eu la fel ca si Ada ,acasa nu prea deschid calculatorul,iar de la scoala,nici vorba de intrat pe net.Acum sunt numai cu Serban care doarme.Mela e la palat.

Clau sa-ti traiasca feciorul!La toamna la scoala,nu?unde l-ai inscris?
Moni imi pare rau de rezultate.Trebuie sa fie bine pana la urma.
Niko ti-am vazut puiutii duminica cu socrela in parc.Am recunoscut-o pe Maia.
Miha ,ma gandesc cum ar fi daca l-as duce pe Serban la gradi.El ,acasa stand,vrea numai cu maica-mea si e disperat ca plec dimineata.Asa ca nu ma mir de Victoras.Eu ma gandesc cu groaza la toamna cand o sa am 2 smiorcaiti,unul la scoala si celalalt la gradi.
Ada ne vedem in parc?
Alina unde merge Dragos la baschet?S-a acomodat Ade la gradi?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI pai nu am vazut prea multe nr. asa mari gata facute,dar m-am uitat pe la alea facute la comanda nr. mai mici si acolo ai de ales destule modele/culori ... doar dai si iti face la comanda la nr. care vrei.
Aici am poze cu pantofii sport ce i-am comandat Dianei nr. 29. Ghetutele alea rosii sunt nr. 30 , pentru o fetita a unei prietene.Dar au multe modele si gen decupate sau mai stiu eu cum.
http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-03-29/18:18:32

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni eu m-as duce sa ii iau ceva Ioanei, nu sa ii comand, ca nu am chef sa fac doua drumuri de Sanicolau si nici nu prea am cu ce sa o mai incalt, deci nici nu pot astepta o saptamana dupa papuci.
Noi am avut ieri sedinta cu parintii la scoala. A venit din nou dr. Corciu si ne-a vorbit de data asta depre ADHD. Cica s-a semnat un parteneriat intre Ministerul Invatamantului si Ministerul sanatatii, prin care se face diagnosticarea in scoli a copiilor cu ADHD. Cadrele didactice observa care sunt copiii cu simptome si propune copiii pentru testare. cica exista si tratament medicamoentos pentru asa ceva. Ne-a vorbit direct despre asta, iar un parinbte a intrebat care sunt solutiile inainte de a apela la tramentul medicamentos. Medicamentul cica se da pana la 14 ani, nu vindeca ci doar confera echilibru copilului, actionand direct si DOAR asupra lobului frontal.
Am gasit pe net un test interesant pentru ADHD, va dau miine linkul ca l-am salvat la birou.
A mai zis ca intre 25-35% dintre copii sunt afectati de ADHD. Eu nu stiu ce sa zic...
Astept comentariile voastre.
S-a mai facutla care la scoala ceva in acest sens?

Mergi la inceput

GABI mie mi se pare total aiurea ce zic aia acolo Legat de pantofi,daca vrei iti dau nr. de telefon,suni si-l intrebi daca au gata facute nr. si model ce te intereseaza.Aveau si ceva gata facute nr. 29 ca stiu ca a probat Diana,erau gen pantofi de fetita din aia pentru rochite,un pic decupati deasupra,deci nu in fata la degete.Doar ca eu voiam gen sport,inchisi si din aia nu aveau nr. ei. In rest, cam putine erau de-a gata la asa numere.Dar vad ca si Ioana are picior mare De fapt cred ca e cat Diana mea deja,iar la kile sigur o intrece Diana are 110 cm, 15,5 kg si 28,5-29 la picior.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, la Gen.22 merge Dragos la baschet. Ade ii ok cu gradi, de un timp nu mai zice ca vrea la prietenele si la gradinita ei.

Mey, da voi cum reusiti sa nu deschideti calculatorul acasa? Intreb serios!

Gabi, nu ai fost acolo pe Horia sa cauti papuci Ioanei?
O idee buna sa fie testati si diagnosticati copiii in scoli.
Mie mi se pare cam mult 25-35% copii cu ADHD.
Pana la tratamentul medicamentos e foarte important tratamentul psihologic, psihoterapie, terapie comportamentala, consilierea celor din familie... Din pacate tratamentul medicamentos nu vindeca boala, doar amelioreaza simptomele.
Merg sa googalesc si eu ca demult am vrut sa "aprofundez" problema.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, eu astept link-ul. Din pacate exista copii cu asa ceva, am o fosta colega de generala cu copilul suferind de asa ceva si e groaznic. Eu l-am banuit pe Bogdi de asa ceva, prin lipsa de concentrare, faptul ca se plictiseste repede de o activitate, e mereu agitat, nu sta locului o clipa nici la masa, nici la calculator, se tot ridica si se lasa, se fataie, etc.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

eu am citit acum cativa ani (cred ca vreo 5) un articol in Le monde diplomatique, un ziar pe care il recomand cu caldura,jurnalism adevarat nu ce se face la noi, un articol despre problemele industriei farmaceutice si modalitatile de rezolvare a lor. Ei jurnalistii acestui ziar au facut un studiu zic eu foarte aprofundat referitor la aceasta problema, studiu care s-a intins pe mai multi ani. Ei au constatat ca in momentul in care industria farmaceutica incepea sa scartie ( adica le scadeau profiturile babane , se pare ca industria farmaceutica sustine foarte multe programe de inarmare si studiere a armelor neconventionale si alte chestii din astea frumoase)in complicitate cu OMS se lansa o noua boala. La ultimul congres al OMS a fost lansat tocmai acest ADHD dimpreuna cu tratamentul de rigoare. Se pare din informatiile pe care au reusit sa le stranga acei ziaristi ca ADHD reprezinta cel mai mare bluf al OMS si din pacate si cel mai periculos, ( bine atunci nu le venise ideea cu gripa aviara si aia porcina)care face ravagii mai ales in statele unite, fiind o boala deosebit de profitabila din punct de vedere al producatorilor de medicamente. Asta pentru ca tratamentul administrat da dependenta si copilul "tratat" de asa ceva indiferent ca sufera sau nu de ceva va deveni un adult dependent de medicatie. Deci un consumator sigur pentru ei. Mai atrageau aia atentie ca in state mai usor obtii tratament pentru ADHD decat un antibiotic, si practic orice putoare de mama se putea prezenta la medic spunand ca fiul are simptomele despre care a citit in ziar si primea automat reteta, reteta care-i asigura lungi ore in fata televizorului fara nici un stres din cauza copilului devenit leguma.
Asa ca eu una nu cred in boala asta.

Sper ca am fost cat de cat coerenta ca-s rupta in gura si in sale si de oboseala nu pot sa dorm.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Am asteptat, si inca astept comentariile voastre vizavi de ADHD.
Aici e likul promis http://newideas.net/pdf/adhd-test-screening.pdf.
1. Sunt total impotriva tratamentului medicamentos peentru aceasta "boala". Si apropo de castigul companiilor farmaceutice si eu sunt perfect de acord cu tine Miha. la fel a fost si cu gripa porcina. S-a trezit MS cu 2 mil. de doze de vaccin antigripa porcina, si s-a creeat isteria nationala odata cu moartea lui Toni Tecuceanu. Costul tratamentului pentru ADHD este 500 lei/luna. Tratamentul de care zici tu este cu metamfetamine care dau dependenta si s-a practicat acum cativa ani in State. Asta de acum cica e un medicament nou care nu da dependenta. Oricum eu sunt total impotriva tratementului medicamnetos pentru ADHD. Sa se faca consilire, psihoterapie,logopedie, kinetoterapie si ce s-o mai fi facand.

Mergi la inceput

Ceva super tare:
http://vestic.ro/articol_17676/%28video%29-batrana-nemulumita-ca-nu-a-fost-violata-cum-trebuie--.html

Mergi la inceput

GABI m-am spart de ras cu baba
Iar legat de ADHD de-aia am zis ca mi se pare aiurea,ca nu-s de acord cu medicatia.In schimb s-ar putea sa existe intradevar tipul asta de agitatie la unii copii probabil de la chimicalele din alimentatie,de la prea multi stimuli gen TV,PC ,naiba stie.
Cum zicea si Flavia si eu m-am gandit la Diana ca e foarte agitata si tzopaitoare,dar chestia e ca in acelasi timp se si poate concentra foarte bine la orice activitate cand are chef sau cand trebuie,pe cand la cei cu probleme adevarate nu-i asa ... nu se pot concentra la mai nimic.FLAVIA si Bogdi se concentreaza super la ce-i place lui gen masinutele asa ca-s convinsa 100% ca-i perfect normal
GABI mai bine deschide la generale un subiect pe tema asta si o sa afli pareri cu duiumul.Si dezbateri interesante vor fi cred

Cat despre mine maine dimineata-s la Cluj sa vorbesc cu tipa cu trialul de vaccinuri,ca zice ca ma incadrez si ca luni trimite deja lama in SUA pentru analize,probabil genetice? Sa vada daca am gena aia BRAF la care raspund vaccinurile noi? Asa cred dar,aflu maine sigur ce si cum ...

Mergi la inceput